Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה:

סאב אינפיניטי קאפה, 12.1 סליל יחיד 350כמובן RMS.

הסאב במצב חדש לחלוטין! 1000 ¤.

סט מיד-וופרים בגודל 6.5 אינץ מבית חברת CDT, מסדרת EF החדשה, הביקורות טובות מאד ברשת! מדובר על המיד CF כלומר קרבון פייבר.

בנוסף סט טויטרים מהדרגה הגבוהה ביותר מאותה החברה. מדגם DRT-26 כמובן SILK. הטויטר הוא היחידי בעולם עם טכנולוגיה שמאפשרת החלפת הממברנה ללא צורך ניתוק אף חוט, ככה שמי שמעוניין יוכל לקנות עוד ממברנות (אלומיניום או טיטניום) ולהחליף בלי בעיה על בסיס יומי/ שירי בעזרת הטכנולוגיה של CDT. הטויטרים גם הם מקבלים ביקורות מעולות!

http://www.cdtaudio.com/hd62ef.htm מדובר על אותם האלמנטים מהסט EF-63רק ללא הקרוס אובר.

מחיר מבוקש, עבור המידים לבדם-600 ¤, עבור הטויטרים 800 ¤ עבור הסט כולו 1200.

ואם שאלתם את עצמכם איך ניתן להפעיל את הסט ללא קרוס אובר אז מדובר על קרוס אקטיבי (היה כמה תרדים על היתרונות של הגברה אקטיבית, תחפשו). מדובר על לאנזר מסדרת האופטי (ורק בכדי להדגיש שנית, סדרת האופטי!) optix3b רשימת הפיצרים ארוכה מידי כך שלא אפרט את כולה אבל אתן כמה דגשים בעיקר על אפשרות כיווני הפאזות בין הדברים החשובים להשגת במה ותמונה טובה. כמו כן אפשרות אקוויליזציה פרמטרית לסאב.

הקרוס חדש לחלוטין, לא שומש מעולם. מחיר מבוקש 650 ¤.

בנוסף בכדי להשלים את החבילה אקווליזר חיצוני גראפי 7 ערוצים גם הוא מבית לאנזר (הפעם סדרת ה וייב) מדגם 740V, אין מה להרחיב פה יותר מידי אקווליזר 7 ערוצים. נהדר למי שיש לו מכשיר פשוט ללא יכולות אקוויליזציה או סט שקשה להשתלט עליו.

חדש לחלוטין, לא שומש מעולם. מחיר מבוקש 350 ¤.

שלושה מגברים, שניים של 2 ערוצים ומונו אחד.

פיוניר gm-x862(הקישור מוביל ל962 אבל כל הספסיפיקציות זהות אם נאי לא טועה, יש רק הבדל צבע שלי שחור), 760 וואט. מוצהר 125*2 ב4 אוהם ו 1*380. שימו לב לדירוג הDistortion. פיוז של 50 אמפר, מגבר חזק מאד!

מצב טוב מאד, מחיר מבוקש 900 ¤.

(מתאים כמובן למידים)

דיזל אודיו ns-700, 700 וואט. מוצהר 2*80 ב 4 אוהם ו 260*1, ממה ששמעתי הוא אפילו אנדריטד, אני לא יכול לאמת או לשלול זאת משום שהוא חדש בקופסא! אפילו לא השתמשתי בו פעם אחת! חדש לגמרי! המגבר תוצרת קוריאה מה שנחשב טוב יחסית. פיוז של 30 אמפר, מגבר טוב לקומפוננט שמוצהר בין 50-100 RMS או סאב בינוני כמו ה vmax

אגב, אני חייב לומר שמבחינת מראה חיצוני זה אחד מהמגברים הכי יפים שראיתי, גימור מראה חלק לחלוטין!

כאמור, חדש לחלוטין בקופסא. מחיר מבוקש 800 ¤.

(מתאים לטויטרים)

מגבר אחרון ובהחלט חביב! מונו בלוק מבית פיניקס גולד, מדגם xenon x400.1. סדרת המגברים הכי גבוהה כרגע מבית החברה המעולה הזו! ספק מיוצב כלומר מקבלים אותו הספק לכל האיזור שבין 4-1 אוהם! כמו כן הוא כולל קרוס של 24DB לדיוק מאקסימאלי וכמובן גם סאבסוניק פילטר.

מגבר אמין וחזק מאד לסאב ממוצע!

המגבר מאד מאד נציל ומשתמש DCLASS כמובן. מעולה למערכות חשמל יחסית חלשות שרוצים להפיק מהן יותר (הרבה יותר), ושוב המגבר נראה מדהים. חדש לחלוטין מעולם לא הותקן, אבל לצערי נאלצתי להיפרד מהקופסא ככה שישנו רק המגבר והחוברות. אבל הוא חדש לחלוטין וניתן לראות זאת בקלות.

(אגב מתאים כמו כפפה לאינפיניטי...)

מחיר מבוקש: 1400 ¤.

המחיר גמיש מעט לרציניים.

אני מאד מעדיף למכור את כל המערכת בכללותה לאדם אחד שכן כל החלקים פה מותאמים אחד לשני ליצירת מערכת SQ ברמה מאד גבוהה. מי שיקח הכל יקבל הנחה משמעותית פשוט בגלל שאני מת לשמוע איך המערכת תעבוד כיחידה אחת. מי שיקח כמה חלקים יחד יקבל הנחה גם כן.

מחיר לכל המערכת בשלמותה- 5000 ש"ח בלבד! הנחה של 1200 ש"ח רק בגלל שאני רוצה לשמוע ולהיות מעורב :)

אני נאלץ למכור את המערכת משום שמכרתי את הרכב בגלל גיוס ובעיות כלכליות. המערכת ברובה חדשה לגמרי. ושוב הרכיבים נבחרו בקפידה, באהבה ולאורך הרבה זמן והרבה התייעצויות ושיקולים.

אני מפ"ת, אייסיקיו 117858731, סלולרי 0508782454

או בפרטי.

תודה מראש

רום.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עוד הקפצה, מלבד המגבר של פיוניר והסאב (במצב חדש לחלוטין!), שאר הדברים חדשים לגמרי ולא היו ברכב!

אופל קורסה 2003

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין אקטואלי עם ירידות מחירים דרסטיות!

0508782454

פרטיות או אייסיקיו 117858731

אופל קורסה 2003

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הסט+אקווליזר+קרוסאובר, לא אקטואלי.