Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

צריך למצא רכב לחברה ... חייב אוטומט , קומפקטי , לא זולל יותר מדי , משנתון 2000 וצפונה , אם זה ניתן .

הוא הולך לעשות כ60 קילומטר ביום , כך שהשחיקה תהיה קצת גבוהה , נראה לי .

לא חייב למתוח את כל ה50 , ניתן גם קצת פחות , אם קיימת אפשרות כזאת .

אני לא כל כך יודע על מה להסתכל , הסתכלתי על פריידים למיניהם , על דייטסוים למיניהם , יאריסים וכל החיות החדשות , לא מוצא מהשנים האלה .

מישהו יוכל לעזור לי ולמקד אותי על משהו הגיוני ?

תודה ,

פבל .

פורסם

אמינות זה מרכיב דיי חשוב , נוחות גם כן , מראה ... לא עד כדי כך , אבל שלא יהיה רכב מכוער בצורה מזעזעת . בני הבית שלה מדי פעם ישתמשו בו כנראה , כך שנראה לי שהוא הפרקטיות זה הנושא היותר חשוב כאן .

תודה .

פורסם

דייהטסו סירון לדעתי תתאים :)

אם אתה מתעקש על שנת 2000 ולא שנה גבוה יותר, אז זה יעלה לך בסביבות 25K, אני באופן אישי ממליץ לך ללכת על שנת 2002 (גם אחרי רוב ירידת הערך וגם מתחת לתקציב כך שנשאר עודף)

פורסם

אני מאמין שזאת חריגה של איזה 10 עד 15 אלף ליאריס , וגם הבנתי שהיא לא הכי יותר מדי מומלצת .

יש סיבה מסויימת לכך ?

עריכה:

מה עם קליאו למיניהן מהשנתונים האלה ? 2000 ~ 2002 ? נחשבים לאמינים ? טיפולים - זולים / יקרים /סבירים ?

תודה .

פורסם

במקום לקנות רכב שהוא 7 שנים על הכביש וגם ככה קשה למצוא, אפשר ללכת על סיטרואן C3 שנת 2003 עם כל הפינוקים. המחירון אמנם קצת יותר גבוה, אבל היא נסחרת בפועל סביב המחיר הזה ואפילו פחות.

פורסם

אני מהניסיון דיי קרוב של C4 , הולך להמנע מאוווד מסיטרואנים למיניהם , ופוחד מהדברים האלה .

קנה רכב חדש .

עדכון תוכנה .

החלפת ברקסים .

recall .

מחשב השתגע , לא סוגר חלונות .

recall .

צפצופים מוזרים בפניות .

מחשב השתגע .

הרכב אצלו שנה , והיה במוסך מעל 8 פעם .

אולי זה המספר של האוטו שמושך אליו את כל הדברים האלה ... 13-666-13 :evil:

סיטרואן ... לא תודה .

פורסם

חפש בפורום,

לכל רכב יש נפילות, גם לסיריון וגם לסיטרואן.

אבל מנסיוני (ZX) ונסיון עמיתים לעבודה (קסארה, C5) הסיטרואנים בד"כ מספקות תמורה טובה לשקל.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

ולשכן שלי יש נסיון מאוד רע עם C5

בחצי מהזמן בחצי שנה שיש לו אותה היה לו רכב חלופי (במקרים כאלה מזל שלו שזה ליסינג)

אם זה חשוב הוא קיבל את האוטו עם 50 ק"מ בקילומטראז'

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כנ"ל שכנים שלי עם ה-C4, מאז שקיבלו אותה חדשה בליסינג ראיתי אותה עולה קרוב ל-5 פעמים על גרר ובחנייה חונה להם הרכב החלופי יותר מאשר הסיטרואן.

ולא, אין לה לא 13 ולא 666 במס'.

פורסם

אופציה טובה מאוד היא הפיאט פונטו ספייס ELX, בתקציב שלך אפשר למצוא שנת 01'-02', האמינות טובה מאוד אם הרכב מטופל טוב, צריכת הדלק נמוכה, ביצועים טובים למדי, אחזקה זולה, מרווחת נוחה ובטוחה. לדעתי כדאי מאוד לשקול את הרכב הנ"ל.

לעוד מידע אפשר לערוך חיפוש קצרצר על הספייס, דובר עליה המון.

פורסם

ממליץ על השלושה האחרונים.

אך ה206 תיהיה אחרונה מבחינת אמינות.

יאריס 2000 תכנס בכיף לתקציב.

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...