Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה עם בלם יד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אשתי חזרה כרגע מנסיעה, וסיפרה שבמהלך הדרך הברקסים הגיבו לה רק לעתים, וגם כשהגיבו זה היה רק ללחיצה חזקה.

כמו כן היה ריח שרוף. למרות זאת היא נסעה במהירות רגילה של 100-110 קמ"ש ולא חשה בהפרעות.

כשהגיעה ראתה שהאמברקס היה מורם. (נסיעה של 45 דקות).(למרות שייתכן שהאמברקס הורם רק בעשר הדקות האחרונות, כשעצר אותה שוטר).

שאלתי היא האם זו יכולה להיות הסיבה לכך שהבלמים לא עבדו, מה הנזקים שנגרמו מכך, והאם היא יכולה לנסוע מחר לעבודה או שלדעתכם זוהי סכנה בטיחותית גדולה מדי.

תודה לעונים.

פורסם

הרשה לי לתקן אותך, הנד ברייק= בלם יד.

האם הבלם יד היה מורם עד הסוף לכל אורך הנסיעה? וכמו כן, אני מציע לקחת את הרכב למוסך בהקדם האפשרי, לראות עם קרה נזק כלשהוא, וגם לצאת לנסוע עליו עכשיו קצת ולבדוק את תגובות הרכב לאחר המקרה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

וגם במקרה (הלא סביר ) שלא נגרם שום נזק, צריך לקחת את הרכב למוסך, כי בלם יד משוך עד הסוף לא אמור לאפשר נסיעה ב 110 קמ"ש . בלם יד משוך עד הסוף לא אמור לאפשר לרכב לזוז מהמקום.

פורסם

כרגע חזרתי מנסיעה של 10 דקות וכל הבלימות היו כראוי.

האם לא ייתכן שהבעיה היתה רק בגלל ההנד ברייק?

בנוסף:

בוקי כתב שאי אפשר לנסוע עם הנדברייק מורם. אני תמיד ידעתי שזה אפשרי. מה נכון?

פורסם

אמרתי את דעתי ואני אחדד. בלם יד אמור לנעול את הגלגלים (אחוריים או קידמיים , תלוי בסוג הרכב). כלומר ניסיון תזוזה עם בלם יד נעול עד הסוף אמור לגרום לכיבוי המנוע/פירפור הגלגלים המונעים. נכון, ברוב המכוניות המצב הוא לא כזה ואין נעילה מוחלטת של הגלגלים. לדעתי מצב זה לא תקין. עכשיו ניתן למומחים לדבר.

פורסם
כרגע חזרתי מנסיעה של 10 דקות וכל הבלימות היו כראוי.

האם לא ייתכן שהבעיה היתה רק בגלל ההנד ברייק?

בנוסף:

בוקי כתב שאי אפשר לנסוע עם הנדברייק מורם. אני תמיד ידעתי שזה אפשרי. מה נכון?

אפשר לנסוע עם בלם יד משוך עד גבול מסויים, כלומר משיכה חלקית של בלם היד (2 קליקים) עדיין אפשר לנסוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

באיזה רכב מדובר? דיסקים או דרמים אחוריים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...