Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה ג'אז ולאחרונה התקנתי ברכב מערכת אודיו אשר זוללת המון חשמל, המוכר אמר לי שכדאי לי להחליף מצבר מכיוון ששלי הוא 40 א"ש וסביר שלא יהיה מתאים...

השאלה היא האם אפשרי לשים בהונדה ג'אז מצבר אחר גדול יותר שכן לפי מה שנראה לי בעין פשוט אין מקום ?!

פורסם

אם לא תפעיל את המערכת כאשר המנוע כבוי אין בעיה. אם תפעיל את המערכת כאשר המנוע כבוי לפרקי זמן קצרים של דקות, גם אין בעיה.

אם תפעיל את המערכת לפרקי זמן של יותר מדקות בודדות, למשל 15דקות ועד 30 דקות בווליום נמוך, גם לא תהיה בעיה כל עוד המצבר תקין.

מה שחשוב הוא שיש לבדוק שמערכת הטעינה מסוגלת לספק את כל דרישת הצרכנים (החשמל שפועל) כולל מערכת הסטריאו.

מומלץ לבצע בדיקת טעינה וכיסוי צרכנים כאמור, כאשר מזגן , אורות, מע' סטריאו פועלים ולוודא כיסוי מלא.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
כדאי שתחפש מידע בנושא בפורום האודיו. יש שם המון מידע בנושא הזה (קבלים, לא קבלים, אלטרנטור וכו')
שאלה כזו שתישאל בפורום האודיו תביא תשובות של : גש לחשמלאי שיבדוק..

או.. תחליף אלטרנטור..

או תחליף מצבר...

או תחליף את שניהם..

ובין כל התשובות יהיו מעטים הגיוניים.

בכל אופן הוא שאל במקביל בפורום האודיו....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=134558

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...