Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה] Ural concert cdd

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רובכם בטח לא יודעים על מה אני מדבר... מדובר בHU מאוד מתקדם שמיוצר ברוסיה ואני זקוק למידע לגביו...

האתר שלהם

www.cdd.ru

לעניין...

כל מי שיש לו פרטים על המכשיר שבבקשה ידבר איתי... אני מאוד מעוניין בו..

הבנתי שאין שיווק וניתן לקנות רק ברוסיה ואני לא מבין למה

כל מי שיש לו מידע על המכשיר אני אשמח לשמוע ממנו ולדבר איתו.. יש לי כמה שאלות..

נ.ב.

את המכשיר ראיתי פעם ראשונה בתמונות של מפגש סאונד שהיה ברמת גן ואם בעל המכשיר חבר פה אשמח לקבל ממך עזרה בנושא..

תודה..

האמת אני לא חושב שאני יקבל תשובה אבל אני לפחות מנסה...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן הקטע שאת הנתונים אני יודע טוב מאוד אני כבר כמה חודשים טובים מחפש אחרי המכשיר... יש לי את התקציב ואפילו יותר הביעה היא שאין להשיג

בגלל שאני מחפש כבר מספר חודשים אחרי המכשיר השגתי כתובת של המקום שמוכרים את היחידה הזו הבעיה שזה במוסקבה... ואני לא מתכנן טיסה לשם בקרוב...

אז שוב בעיקרון אני צריך מידע על קנייה אני מאוד רציני לגבי הקנייה של המכשיר הזה...

פורסם

המכשיר הזה כל כך לא משווק טוב שזה פשוט פשע, אני הייתי באוקראינה בחודש מאי ופשוט לא הצלחתי למצוא אותו.

חזרתי לארץ וקניתי 9853 - לא מצטער לרגע סה"כ

אבל זה מכשיר מדהים, אין ספק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השאלה מה קורה כשהוא מתקלקל.

אם יש בו ככ הרבה דברים בפנים התיקון בטח זה שחיטה , אולי גאיידמק יכול כי יותר זול לו לטוס לתקן ברוסיה.

פורסם
השאלה מה קורה כשהוא מתקלקל.

אם יש בו ככ הרבה דברים בפנים התיקון בטח זה שחיטה , אולי גאיידמק יכול כי יותר זול לו לטוס לתקן ברוסיה.

זו בהחלט נ"ק למחשבה למישהו שכל כך להוט לרכוש את המכשיר הנ"ל.

אין ספק שזהו מכשיר מדהים, אבל עדיין זה מכניקה משולבת אלקטרוניקה מתקדמת, תקלות בטוח יהיו,

אבל אני בכלל לא בטוח שמישהו (חוץ מהחברה עצמה) יצליח לתקן.

אני הייתי חושב פעמיים לפני רכישה של מכשיר כל כך ייחודי (מבחינת מיקום הייצרן).

בברכה.

בוריס.

פורסם

בעיקרון מכשיר מדהים לדעתי..

נכון.. פשוט יותר לקנות 9855 אבל הדרישה הראשונה שלי (טוב לא ראשונה, הראשונה שהמכשיר יהיה איכותי)

הדרישה השנייה שלי היא האפשרות לחבר דיסק קשיח ובתוספת של 70$ מקבלים כזו קופסא להכנסת דיסק קשיח 2.5 שמתאימה למכשיר וזה יתרון עצום על 100 דיסקים באוטו וכל פעם להחליף בין אחד לשני..(יש לי הרבה מקוריים)

לא משנה מה, אני חייב דיסק קשיח אין שום פתרון אחר בשבילי

חיפשתי חיפשתי... מצאתי שזה המכשיר האידאלי בשבילי ואני מאווד רוצה אותו

בבקשה בבקשה אם מישו יודע משו על קנייה או כל פרט לגבי קנייה שלו אני מאוד מאוד אשמח!!!

פורסם

נו אז יש הרבה חברות שמייצרות מכשירים כאלו לרכב כתוספת על פאנל קיים.

בשביל זה להביא מכשיר כזה משוכלל?

תשמע אם זה היה משהו כמו אלפין,קלריון,פיוניר , אפילו סדרות גבוהות להביא לארץ מחו"ל זה לא נורא כי יש מי שיתקן אותם.

אבל את זה? מי יתקן לך ? מי הפרייאר שיקח על עצמו את האחריות לגעת בכזה מכשיר?

יהיה לך ככ הרבה כאב ראש , תקנה צורב של פלקסטור הכי טוב שיש, ו CD שלהם , תחבר אותם נכון במחשב , ותצרוב במהירות 4 ומטה וישמע יותר טוב, ויהיה יותר זול.

פורסם

לא ממש הבנתי מה אתה אומר.. תראה אני כבר כמה חודשים מחפש אחרי משו כזה עם דיסק קשיח הכי אטרקטיבי זה איזה אחד של פיונייר אבל המכשיר באיכות ירודה והמקום מוגבל ועוד על זה הם דורשים מחיר מטורף

אני מחפש בכללי מכשיר כמה שיותר SQ יש לי 3000+ שקל אין לי בעיה של מחיר

אני מחפש משו משוכלל שאני יכול לשחק עם כל אלמנט צליל אפשרי והמכשיר הזה מאפשר זאת

אין עוד מכשירים דומים לזה במיוחד לא כאלו עם אפשרות לדיסק קשיח

להתקין זאת ממש לא בעיה בשבילי ואני לא דואג לגבי תיקון אני מעדיף להנות ממכשיר טוב מאשר לקנות משו שלא עונה על הדרישות שלי רק בגלל שיש מי שיתקן לי אותו

באמת שאל תדאג לכאב ראש שלי זאת כבר די בעיה שלי

לא ממש באתי להתייעץ פה לגבי איזה מכשיר לקנות אני אומנם פתוח לדעתם של אנשים אבל אני די סגור על מה שאני רוצה...

פורסם

נראה לי זבל. סליחה לכל המצודדים

הכל בהכל. זה לא הולך.

קנה מכשיר רציני וחבר אליו IPOD או משהו כזה. אם אין לך בעיית תקציב, הדבר הכי איכותי לעשות זה לקנות מכשיר CD (לא MP3) ולקנות IPOD (או שיש לך כבר) ולוודא שיש אפשרות לשניהם לעבוד ביחד.

לא מאמין שהמכשיר הזה מגיע לרמות של המכשירים של CLARION או ALPINE.

אני כבר מזמן הפסקתי להיתלהב מכל הנתונים והפיצ'רים שכל חברה מצהירה עלייה. כבר היום מקבלים חוות דעת שליליות על המכשירים החדשים של ECLIPSE שהם לא מתקרבים לרמות של המכשירים הישנים שלהם, למרות שעל הנייר, הם נראים האטרקטיביים ביותרבשוק.

בכלל היום כבר לא מייצרים מוצרים ש built to last. הכל זבלים סיניים. הכל נראה כמו pioneer. אין מה לקנות, תאמינו לי!

הכל חרטא - רק הסביח אורגינל! :-)

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אני שלחתי בקשה לחברים שלי ברוסיה שיבררו לי מחיר. אם ואם אפשר גם להביא כמה כאלה ולנסות אותם פה ולא להקשיב לסיפורים.

אאדכן כשיהיה לי שמץ של מידע!

DROZD

פורסם
נראה לי זבל. סליחה לכל המצודדים

הכל בהכל. זה לא הולך.

הכל בהכל , תשאר עם האנגלית :):roll:

אני איתך בדעה רועי

מכשיר באמת טוב , אבל העדכוני קושחה [נדב] לא מי יודע מה

אין לך גיבוי מהיצרן

אין לך שירות לקוחות

אין לך איפה לתקן כזה דבר , זה כבר נכנס לשלבי התוכנה

אני חשבתי בזמנו להביא כזה מכשיר , ואף יש לי קרובים במוסקבה שכבר איתרו את המעבדה אך לא את החנות.

וטענו שהמכשיר הזה מאוד בעייתי.

לא נכנס לקטנות , תקנה רדיו דיסק עם חיבור אייפוד

אני לא מבין מה ה"מחוייבות" שלך לכונן קשיח ברכב

אייפוד ? אייריבר? PMP ? יש המון נגנים שיכולים לעזור לך בעניין ביותר זול.

הפאנל הזה לא שווה את המאמץ אצלנו בארץ

תעבור לרוסייה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...