Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אוואו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

הייתי רוצה בבקשה לדעת מה דעתכם לגבי הרכב הנ"ל? ואם אפשר קצת נתונים טכנים כגון:

צריכת דלק,אמינות,נוחות וביצועים. בתודה מראש

פורסם

דיברו פה כלכך הרבה על הרכב המעפן הזה, תעשה חיפוש, על כל שאלה יש תשובה שם(גם דעתי נמצאת באחד השרשורים, הרכב היה בבעלותי בעבר, לא ממליץ בכלל).

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=219137

בקשר לנתונים הטכנים:

http://www.parkers.co.uk/cars/specs/

פורסם

מצטרף להודעות שמעלי

אכן "דייהולט", רכב המתאים לאנשים הרוצים להגיע ממקום X למקום Y ותו לא!

מוצף בחברות השכרה וליסינג ולכן בעל שוק חלש ולא סחיר.

לא מומלץ

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קניתי שברולט איואו 2004 מליסנג לפני 4 חודשים

רציתי רכב זול, חדש, שנראה טוב ושלא עשה הרבה קילומטרים ומצאתי בדיוק מה שחיפשתי

הוא נוסע טוב ומסוגל להאיץ מהר אם משתמשים בו נכון, צריך להתרגל להחלפות ההילוכים ואפשר להסתדר מצויין.

צריכת דלק 1:13.5 מחוץ לעיר, ואני נוסע דווקא מהר ולא בצורה החסכונית ביותר

נוסעת יותר טוב מיונדאי גטס ונראית יותר טוב, יש לחבר שלי כזאת, לא ציפתי שהוא יהיה כמו סובארו אימפרזה או טויוטה (ובצדק קניתי אותו בחצי מהחיר), ובסה"כ אני מאוד מרוצה ממנו

לא מומלץ לקחת סיבובים מהר למי שאוהב נסיעה רגועה ושקטה, בגלל תחושה של אובדן שליטה (אני עדיין בחיים ובלי אף תאונה ;))

היגוי נוח

הבלמים עובדים מצויין

המתלים קצת חורקים אבל עושים את העבודה

תא מטען גדול, מרחב פנימי גדול ונוח, שוב החלקים זולים אז לא להתפרע ולהיזהר אם אתם רוצים לשמור עליו

פורסם

לדעתי דווקא האוויאו אוטו מעוד מתאים לאנשים שרוצים אוטו חדש ובשביל להגיע מנקודה לנקודה

היום בסביבות ה40K אפשר לקנות דייהולט כזאת שנת 2004

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לאחותי ושתיים מחברותיה יש אוואו מזה למעלה משנה. שלושתן מרוצות לגמרי. הנסיעה רגועה, שקטה, חסכונית למדי, אפס תקלות בשנה וחצי. אחותי סגרה 35000 קמ' בשנה אחת וחברותיה מס' דומה ולמעט טיפולים לא נתקלו בבעיות. זה לא סטטיסטי אבל העובדה שהן כ"כ נפוצות מחזקת את התחושה שהן לא קטסטרופות כפי שיש שמנסים להציגן......

כל המלעיזים "לדורותיהם" בוחנים את הרכב מנקודת מבט לא רלוונטית לרוב מניינה של האוכלוסייה...

לנסיעה לשם נסיעה וללא אספירציות של היגוי ספורטיבי ושאר פרמטרים שאינם רלוונטיים לרוב הנוהגים/ות מהבית לעבודה....האוואו בסיידר גמור.

יש זכות קיום גם למכוניות יבשושיות.....(לצד האקזוטיות ששוכנות חצי מחייהן במוסכי השרות וגורעות הון מבעליהן....) מצ'עממות ולא "קוּליות".

כ"א וצרכיו.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

יסלחו לי קודמי אשר מוכנים לקבל את הרכב הזה, אך אני בשום פנים ואופן לא הייתי שם את כספי על רכב אשרהוצאה אזהרה על רמת הבטיחות שלו, וציונה כמסוכנת ועלולה לגרום לפגיעות אנושות.

אין מחיר לחיים, ולהתעסק עם הרכב הזה הוא כמו לשים כסף על רולטה, הסיכוי לזכות לא גבוהה, אבל להמר בחיים שלכם עם רכב כל כך נחות ??

פורסם

shaked404, כמה אתה מקבל פר הודעה? אפשר גם להצטרף?

זה גם לא פעם ראשונה שUMI שולחים נציגים שלהם לפורומים, ראו מקרה OPTERA FUN .

אז קח את ההצעה שלי לUMI במקום להתעסק עם הקקה הקוראיני הזה, שעכשיו גם חברות הליסינג לא רוצות - תתחילו לקדם את OPEL, הקורסה והאסטרה נמכרות כמו לחמניות חמות באירופה ובארץ בקושי מגיעות למספרים תלת ספרתיים.

פורסם

איני ממליץ כלל.יצא לי לנהוג ברכב חדש מסוג זה מספר נסיעות ארוכות בחודש האחרון. יצאתי עם כאב גב והנהיגה לא מהנה בכלל.

בדרך כלל אני נוהג על סיטרואן קסרה ופיאסטה 2001 ואפילו הפורד מהנה יותר.

פורסם

מצטרף לאלה שאומרים שהרכב הוא בסדר למי שרוצה כלי תחבורה עם מקסימום שנתון במינימום מחיר.

זו ממש לא חוכמה לקטול את הרכב. זה לא פסגת היצירה המוטורית אבל הקהל הפוטנציאלי גם לא מחפש את זה.

תנסו למצוא רכב טוב יותר באותו התקציב וצריך לרדת כמה שנים טובות במודל.

אז האם רכב מסוף שנות ה 90 (באותו המחיר) יהיה בטיחותי יותר?

לגמרי לא בטוח.

ומנסיוני - נהגתי על הרכב חדש כ 500 ק"מ, בסה"כ הוא בסדר. נוחות לא בשמיים אבל גם לא נוראית (אחרי נסיעה של שעתיים וחצי לים המלח), מרווח פנים סביר, המכונית לא חלשה יותר מהאחרות בקטגוריה, בקיצור בסדר.

רק לחפש אחת שמורה ולבדוק טוב טוב טוב אם במידה ויש עבר של ליסינג \ השכרה

( אם פרטית - אז לבדוק טוב)

פורסם

יש לי חבר שיש לו כזאת מליסינג כבר כנעט 3 שנים והוא פשוט מתעלל באוטו ותמיד משתמש באוטומט כידני

ועושה בסביבות ה40K בשנה והאוטו חוץ מטיפולים כלום.

לא מחזקים מידי ולא מאלה שיודעים לקחת פניות כמו שצריך כי היא ממש לא אבל כרכב בסיסי ובשנתון שלו הוא נותן אחלה תמורה.

והפלסטיקה של הדייהולט הזאת דווקא לא נוראה....

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אצלינו במשפחה יש את הרכב הנ"ל מודל 2006 שעשה כ 50 אלף ק"מ. אכן אנחנו לא נהגים ספורטיביים. הרכב עושה את עבודתו לשביעות רצוננו. חוץ מטיפולים תקופתיים, אין שום בעיה אתו. לדעתנו רכב סביר במחיר סביר, שעושה את העבודה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
אצלינו במשפחה יש את הרכב הנ"ל מודל 2006 שעשה כ 50 אלף ק"מ. אכן אנחנו לא נהגים ספורטיביים. הרכב עושה את עבודתו לשביעות רצוננו. חוץ מטיפולים תקופתיים, אין שום בעיה אתו. לדעתנו רכב סביר במחיר סביר, שעושה את העבודה.

אבל את אף אחד מכם לא מעניינת הבטיחות.

• תוכן חדש...