Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשעה 20:00 במהדורה המרכזית של חדשות ערוץ 2, הכתבה המלאה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא נראה לי שיש רשימה אם, זה בה מלמעלה (ההנהלה) אז הדלק בטח סופק לכל התחנות באזור ירושלים.

אני אישית לא מתדלק יותר בתחנות של דלק כי הרי לא מדובר בבעל תחנה אחד שהחליט להרוויח קצת אלה במדיניות של בעלי החברה עצמה, שפשוט דפקו ציבור שלם. אבל בטח מחר כולם ישכחו את זה וימשיכו לתדלק בתחנות "דלק" כאילו לא קרה כלום, וזה סתם חבל כי במדינות שיש בהן תרבות צריכה בריאה חברה כזו היתה מוחרמת ופושטת רגל מהר מאוד.

פורסם

אם הבנתי נכון אין קשר לחברת "דלק",אלא לחברה בשוק הדלק שנקראת "י.ד. בניהו"

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אז איך אנחנו, תושבי ירושלים נוכל לדעת באיזה תחנות דלק הדלק מהול?

אני מקווה שזה לא התחנה שאני ממלא בה בקביעות.:evil:

אני מהמר על זאת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=834645#post834645

* עדכון *: ע"פ הכתבה מדובר ב10 תחנות של חברת "דלק".

הזכירו את אורנים, א.ת. תלפיות (סמוכה לזאת שאני חושד בה, אני מאמין שגם יומה יגיע), וצומת אורה (המנהל היה רס"פ שלי במילואים, מקווה שלא מעורב).

פורסם

איך אנשים יכולים לקבל 20% דלק (80% אשפה...), 4% פחות דלק ממה שהם שילמו (עניין הכיול של המשאבות) ולא לשים לב, במשך שנים!

זה משגע אותי, יש לזה סיבה אחת - הדלקן של חברות הליסינג, כי מי שנוסע באותו שלו, וממלא דלק על חשבונו כבר מזמן היה שם לב להונאה. אני לדוגמא שמתי לב שאחרי שתדלקתי פעם אחת בתחנה מסוימת האוטו נסע כמה עשרות ק"מ פחות על הטנק וגם צילצל.. נראה לכם שאי פעם אחזור לשם?

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

ראיתי עכשיו חדשות,אכן מדובר בתחנות של חברת "דלק",אני מתדלק קבוע בתחנת "דלק" מרכזית,אני מקווה שלא קרה נזק,דובר שם על תחנות הדלק אורנים ובמושב אורה,אני מחכה לרשימה המלאה.

בינתיים אני לא מתכוון לתדלק בתחנות של "דלק".

פורסם
ראיתי עכשיו חדשות,אכן מדובר בתחנות של חברת "דלק",אני מתדלק קבוע בתחנת "דלק" מרכזית,אני מקווה שלא קרה נזק,דובר שם על תחנות הדלק אורנים ובמושב אורה,אני מחכה לרשימה המלאה.

בינתיים אני לא מתכוון לתדלק בתחנות של "דלק".

איציק, אני ממליץ לך בחום על סונול בכניסה לירושלים, אני ממלא שם 99 מאז הרכב הראשון שלי ואני ממש מרוצה.

פורסם
* עדכון *: ע"פ הכתבה מדובר ב10 תחנות של חברת "דלק".

......וצומת אורה

אני פשוט לא מאמין אם זה נכון.

אני מתדלק 90% מהזמן בתחנה הזו.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אני חייב לומר שאני מרגיש מרומה כצרכן,סמכתי על חברה גדולה כמו "דלק" שימכרו לי דלק איכותי,כל הפרסומות שלהם על דלק דרקונים קסום שוות פשוט לתחת.

אני באמת אעבור לסונול בינתיים.

• תוכן חדש...