Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כשלו יבואני פיז'ו לישראל בטיפול שהעניקו ללקוחות עם תיבת הילוכים פגומה לכאורה? בית המשפט המחוזי בתל אביב יידרש להכריע בפרשה, לאחר שבקשה לתביעה ייצוגית על סך 345 מיליון שקל הוגשה לידיו

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3318994,00.html

לבית המשפט המחוזי בתל אביב הוגשה הבוקר בקשה לתביעה ייצוגית כנגד חברת "דוד לובינסקי" יבואנית מכוניות פיז'ו לישראל. התובעים טוענים כי דגמי החברה המצויידים בתיבת הילוכים אוטומטית (AL4), סבלו מתקלות חוזרות ונשנות. לטענתם מדובר בפגם נפוץ, אשר יבואנית כלי הרכב לא השכילה לטפל בו כראוי.

מחברת דויד לובינסקי נמסר ל-ynet: "התיבה האוטומטית המדוברת מיוצרת על-ידי קונצרן פיז'ו-סיטרואן וקונצרן רנו במשותף משנת 1998. מיליוני מכוניות בעולם מתבססות על תיבה זו. לא ידוע לנו על מכוניות שנמכרו עם תיבה אוטומטית פגומה ולכן לא ברורה לנו הטענה המועלית בתביעה הייצוגית. עשרות אלפי לקוחות מרוצים נהנים יומיום מתיבת ההילוכים האוטומטית של מכוניות פיז'ו וימשיכו ליהנות גם בעתיד.

כלי רכב אלו מיוצרים בסטנדרטים הגבוהים ביותר של איכות ואמינות, על-מנת לשרת את הנהג והנוסעים בצורה הטובה ביותר. במקרה של תקלה, עומדת לרשות הלקוח תעודת האחריות, הנותנת מענה הולם למקרים מסוג זה".

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבקש מכל מי שהתיבה הזאת עיצבנ אותו פעם אחת לפחות שיגיב.

אני ספציפית חושב שרק בעזרת לחץ ציבורי נוכל לתקן את הבעיה הזאת [אולי עצומה ? ]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

זה אותו הגיר שיש במגאן 2001 , לא?

קרעתי מרכב כזה את הניילונים. בהמשך הוא עלה שלוש פעמים על גרר בזכות הגיר ה"מדהים" שלו, בתוך שנה וחצי ו 70K ק"מ.

כנ"ל היה עם שאר החברים לעבודה שקיבלו מגאן חדש בתקופה ההיא.

אוטו סיוט.

פורסם

שאלה - זו אותה תיבה שמותקנת גם בסיטרואן?

וליתר דיוק - גם ב C4?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מעניין לראות אם בית-המשפט יאשר את הבקשה לאישור התובענה כתובענה ייצוגית. אולי אישור שכזה יהווה לפחות חומר למחשבה לכל הסבורים כי מדובר בתיבה טובה ואמינה.

zx וולקן

פורסם

התיבות האלו גילו אמינות לא עקבית;לאחותי יש מגאן 2001,ואחרי 185K התיבה מתפקדת מצויין,יש לי חבר שנוהג ב 406 2002 שעברה 145K באמינות(גם כללית)גבוהה.

לעומת זאת ניתקלתי בשני בעלי 307 שניזקקו לשיפוץ תיבה כבר לאחר 60K.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אפילו האמינות לא אמינה - פעם מתפקדת מצויין ופעם שובקת חיים :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בצבא (נכון קורעים שם את המכוניות) זה ידוע שלכל המגאנים ואני לא סתם מכליל הגיר דפוק ועושה בעיות בלי סוף.

ב307 שהושכרו למלחמה 3 מתו כאשר שום הילוך לא נכנס חוץ מרוורס.

הגיר הזה ידוע לשמצה כגיר חרא עם מלא בעיות ואם הוא לא מת לגמרה הוא פשוט מעלה ומוריד הילוכים בצורה מחורבנת.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

צריך לעשות הפרדה כלשהי , מנסיון אישי החלפת השסתומים החשמלים בתיבה פותרת את מרבית אם לא כל הבעיות.

אבל אני חייב לציין, שברכבי החברה שלנו, אשר עושים את מרבית זמנם על כבישים בינעירונים ,אין בעיות כלל (ואני אחד מביניהם..)

לעומת זאת, הרכבים אשר מבלים יותר בנסיעות קצרות יותר,הם סובלים יותר מקפריזות של הגיר, לא מדובר על תקיעות בצד הדרך, אלא לתגובות איטיות של התיבה לפקודות..

אני מוכן לשלם על כך, כיוון שהחבילה הכללית לצרכי פשוט מעולה !!

נסו להכניס 3 מושבי בטיחות מאחור בכל רכב אחר ...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ניסיון של 100,000 ק"מ ב-406 2.0 2001 - אין בעיות בגיר, נהפכו גיר מהנה שלומד:

מאיט בהורדת רגל מהגז - דומה להורדת הילוכים בידני

מושך את ההילוך כפונקציה של לחיצה על הגז (שיחרור עדין של הגז מעביר הילוך)

לומד את צורת הנהיגה - נהיגה ספורטיבית תוביל למשיכת הילוכים המגרעה: לוקח 1/2 שעה בערך עד שלומד מחדש.

• תוכן חדש...