Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה!

שבוע שעבר פנה אלי חבר פורום נכבד וביקש ממני את עזרתי בבניות פיבר,כמובן שנענתי לבקשתו והוא הגיע אלי ביום שקבענו. על פי בקשתו ייצרנו לו פודים קטנים מיוחדים שיושבים על הדש בורד וכמו כן ייצרנו לו פודים לרמקולים על גבי בסיס MDF דיי עווה(כי הוופר דיי גדול,לא סטנדרטי) ולבסוף עשינו ציפוי ע"י בד לבד שתואם לצבע סלון הרכב.

עפ"י בקשת חבר הפורום אני לא מפרסם את סוג הרכב ואת הסט אפ שיהיה לו.

לצערי לא הספקנו לעשות לו את ההתקנה עצמה(קיבוע של הפודים למקומם) כי הבחור היה צריך לנסוע לעבודה ולכן הוא לקח את הפודים איתו והוא יתקין אותם לבד בבית.

18102006.jpg

18102006(002).jpg

18102006(004).jpg

18102006(004).jpg

18102006(005).jpg

18102006(009).jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה גם קצת תמונות מהבנייה החדשה שהתחלתי אצלי באוטו(כן כן פירקתי את הבנייה של העכביש שהייתה לי באוטו). פירקתי את הכל כי ממש חסר לי הקטע של המקום בבאגז' לכן החלטתי לתכנן משהו חדש שיתן גם יופי וגם מקום בבאגז'.

לבנתיים עשיתי את החלק הראשון בבניה וזה יצירת מכסה עם חלון פרספקסט למגבר,בחלק הבא אני הולך לבנות רצפה עם עיצוב לבאגז'(גם יהיה חלון שקוף למגבר השני) ולבנתיים החזרתי את הריפודים המקוריים של באגז' הרכב.

23102006(014).jpg

23102006(013).jpg

23102006(012).jpg

23102006(011).jpg

23102006(015).jpg

23102006(016).jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מצטער על איכות התמונות כי הכל צולם ברדת החשיכה.

23102006(017).jpg

23102006(018).jpg

23102006(020).jpg

23102006(019).jpg

פורסם

וואלה כמו תמיד סלבה מספר 1 :)

מקצועןןן!

בהצלחה עם פרוייקט הבניה בבגאז', אני בטוח שתצליח לסדר שם משהו יפה בטרוף..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

נראה מצויין.

אני חושב שהזווית של המיד-באס גדולה מדיי.

סה"כ עבודה יפה מאד!

ישר כוח!

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
נראה מצויין.

אני חושב שהזווית של המיד-באס גדולה מדיי.

סה"כ עבודה יפה מאד!

ישר כוח!

נראה לי שהקבל נמצא רחוק מהמגבר, לפי EMMA המקסימום הוא 60 ס"מ מהמגבר! אז תחשוב על יעילותו....
פורסם
נראה לי שהקבל נמצא רחוק מהמגבר, לפי EMMA המקסימום הוא 60 ס"מ מהמגבר! אז תחשוב על יעילותו....
לא חושב שה 20 ס"מ הנוספים ישנו משהו.

לפחות לא בתחום הזה...:wink:

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
לא חושב שה 20 ס"מ הנוספים ישנו משהו.

לפחות לא בתחום הזה...:wink:

:? וואלהת צודק אח שלי.... אבל אצלו נראה לי 1.5 מ' לפי דעתי. אבל אתה עדיין צודק. פשוט הערב עברתי על חוקי EMMA וזה היה לי על הלשון.... :lol:
פורסם

פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה

אני לא חולק עליך , אבל יש לך איזה מאמר בנושא?

וסלבה, הפודים יצאו יפה כרגיל, וההתחלה של הבניה יצאה יפה

אבל מה זה המיקום של המגבר השני?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

תאמין לי טוב שכולם חושבים לפני שהם כותבים משהו ולא רושמים ישר את מה שיש להם על הלשון אז להבא תחשוב לפני שאתה רושם.

הכבל של הקבל מהמגבר לא עובר את ה 80 ס"מ לידיעתך,זה רק נראה ארוך(H&O).

גם אם זה היה מעל 1 מטר לי אישית זה לא היה משנה כלום כי אני לא הולך להישתתף בתחרויות EMMA או כל תחרות אחרת.

פורסם

אבל מה זה המיקום של המגבר השני?

לצערי אין לי מקום אחר בברגז' למגבר הזה כך שאני אמקם אותו והוא לא יפריע לי בבאגז' ויקח סתם מקום,הפאם בבניה הזו אני עושה חישובים על איך לחסוך כמה שיותר במקום ועדיין שיהיה משהו חמוד בבאגז'.

• תוכן חדש...