Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרצה לסאב ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בטוח שלא? אם אתה לא בטוח ב 100% אז למה לרשום סתם דברים?

הנה לך דוגמא קטנה מהמלצה שנותנת חברת KICKER

23_10_2006-19_44_21_906.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

נכון וצריך לעשות "הרצה" מסויימת. אבל לא כל כך קריטי

בין כה וכו אתה תרגיש שהסאב אחרי כמה זמן "נפתח".

הנ"ל רלוונטי גם לכל רמקול חדש.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

גם לסאב, גם למידבאס של קומפוננט, כל פריט שהוא בר תנועה, ישנו פרק זמן ראשוני שרצוי שלא לאמץ אותו לקצוות שלו.

מישהו עושה את זה? ממש לא!

מזיק? בתיאוריה אולי, בפועל , לא מורגש (אם לא נשרף בינתיים....:lol: )

בכל אופן, כל יחידה אמורה להשמע טוב יותר לאחר תקופה מסויימת , במיוחד לאחר שהיחידה "נפתחה" כלומר,מהלך התנועה שלה קל יותר ארוך יותר, וזמן התגובה מהיר יותר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מישהו שמבין אולי יכול לענות על למה עושים הרצה?

איזה סיבות? מה זה מונע?

תודה מראש.

מצטער דני כנראה ששלחנו ביחד הודעה.

אתה אומר שככל שהזמן עובר התנועה יותר חלקה וככה האלמנט עובד טוב יותר?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

עניין פשוט של חיכוך חומרים וחופש תנועה.

בפועל, כמו שדני אמר - מורגש הבדל עם הזמן.

הרצה - כן/לא - ככל הנראה לא יגרם שום נזק אם לא תעשה כך.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

רמקול הוא דבר מאוד מורכב ובנוסף הוא גם נע.

לוקח זמן לכל החלקים שלו להתגמש ולקבל את האלסטיות שהם צריכים כדי שהרמקול יישמע כמו שצריך. זה בעיקר מורגש בסראונד (הגומי של הממברנה) שכאשר הרמקול חדש היא קשה ועם הזמן היא מתרככת.

המשוגעים עושים הרצה מבוקרת לכל דרייבר חדש, אבל בעיקרון אם תשמע את ה 20 שעות הראשונות בווליום בינוני זאת גם תהיה הרצה טובה.

בכל מקרה לא נגרם שום נזק גם אם פותחים "פול ווליום" כאשר האלמנט חדש לחלוטין. זה אפקט הרבה יותר פסיכולוגי מאשר מורגש למרבית האנשים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המושג של ההרצה נקרא "ברייק אין" שיש המאמינים בו ויש שלא, נוהגים "להריץ" גם מגברים ויש יצרנים שכותבים במפורש שיש לבצע ברייק אין על ווליום מסוים.

פורסם

הסיבה העיקרית שאמרתי לא, זה כי אני יודע שבמפעלי סוני (כנראה בכולם) מריצים כל רמקול 30 דקות של עבודה לבדיקות, לכן אין שום צורך להריץ אותו לבד.

• תוכן חדש...