Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו החלק השני של התמונות שלי מטוסקנה (החלק הראשון כאן). והפעם נתחיל במספר תמונות של הרכב הצמוד למשך אותו שבוע. את הרכב קיבלתי מפיאט לצורך כתבה למגזין אוטו, אז אם מישהו מעוניין לדעת יותר - הגיליון (עם מוסף לכבוד 100 שנים ללנצ'יה) יוצא בתחילת החודש הבא...

רוני

התמונה צולמה ממרפסת הווילה ששימשה אותנו למשך השבוע. המכונית המדוברת היא לנצ'יה תזיס, מכונית סאלון המתחרה בב.מ.וו 5 וחברותיה (ומפסידה להן בגדול במכירות, אבל זה כבר עניין אחר)

597_9702.JPG

קלוז אפ על הפרונט המיוחד והחישוקים המגיעים עם גרסת 100 השנים שאותה קיבלתי. 18 אינץ'

597_9711.JPG

וזה קלוז אפ על האחוריים המיוחדים לא פחות, מהם נשקפת הווילה המדהימה

597_9716.JPG

אקסטרים קלוז אפ על השם

597_9717.JPG

התזיס חונה בינות הכרמים. מדובר במכונית טובה בהחלט (במפתיע?) עם רמות פאר גבוהות ומפרט מרשים

597_9725.JPG

נעשה הפסקה קטנה מהמכונית בכדי לצפות בנוף הנשקף מהדרך לאחד הכפרים שבסביבה

597_9738.JPG

והנה תמונה אומנותית (עלק). הירח מצד אחד, וכפר קטן עם מצודה בראשו בצד השני. מאוחר יותר באותו היום טיפסנו לכפר הזה ברגל

597_9778.JPG

והנה הנוף מאותו הכפר. במרכז התמונה נמצאת הווילה שלנו, בראש גבעה קטנה

597_9792.JPG

לאוהבי החתולים - הנה חתול מרושע עומד בחזית אחד הבתים בכפר הקטן. אבא שלי סיפר לי סיפור קטן ואמיתי מטיול קודם שלו באותו המקום לפני מספר שנים. חבר שלו פנה לאחת מתושבות המקום הזקנות, הצביע על הנוף ואמר בהתפעלות "איזה יופי! בטח זה מקום נפלא לגור בו!". הזקנה רק הביטה בו בנרגנות, ואמרה: "נסה אתה לקום כל בוקר במשך 50 שנה בחור הזה!".

597_9798.JPG

בחזרה מהכפר, שוב מבט לכיוון הווילה

598_9811.JPG

על עץ קטן בווילה צמחו תפוחים מיניאטוריים - לא סתם אכילים, אלא גם טעימים מאוד!

598_9817.JPG

בריכה עם נוף (היה קר מדי להכנס, למרות שלכל אורך הטיול זכינו לשמש!)

598_9820.JPG

חוזרים ללנצ'יה. קיבלתי את גרסת הדיזל. 185 כ"ס ו-33.7 קג"מ ממנוע 2.4 ליטר. על 1.8 טון זה לא היה מהר במיוחד, אבל 200 היא נסעה בקלילות

598_9831.JPG

תמונת פנים, כמתאבן. תיבה אוטומטית חכמה (כמו AL4, אבל כזו שבאמת עובדת היטב!) אפשר "להאשים" את כוח המנוע, אבל גם עם מנוע חלש יותר אני מאמין שהיא הייתה מתפקדת כמו שצריך

598_9853.JPG

כאן אנחנו מגיעים ללוקה, עיר יפיפייה בצפון מערב טוסקנה. אלו הם חומות הכניסה לאזור העתיק של העיר

598_9866.JPG

בתוך העיר יש מגדל גבוה ועליו צומחים מספר עצים

598_9881.JPG

נוף מהמגדל

598_9886.JPG

ועכשיו הלנצ'יה נוסעת לבקר בעיר אחרת. מי מכיר?

598_9895.JPG

כן, זהו המגדל הנטוי של פיזה. ועץ אחד שהזדהה איתו

598_9898.JPG

ואלו עיטורים על המגדל

600_0005.JPG

כאן אנו בתוך הקתדרלה הגדולה שברחבת המגדל

600_0011.JPG

זוהי הרחבה, מימין בית קברות גדול, משמאל בית הטבילה

600_0030.JPG

עוד עיטורים על גבי המגדל

600_0038.JPG

15 יורו וגם אתם יכולים לטפס על המגדל. כן, זה מחיר שחיטה, אבל איזו חוויה...

600_0050.JPG

וזהו המגדל בנוף שעת ערביים. במציאות הוא נראה (ומרגיש!) הרבה יותר עקום מבתמונות

600_0064.JPG

ובמעבר חד - בחזרה לפירנצה. זהו מוזיאון האופיצי עליו דיברתי בשרשור הראשון

600_0079.JPG

וכך נראה שוטר איטלקי

600_0081.JPG

זוכרים שטיפסנו על 463 המדרגות של הקתדרלה בפירנצה? זה מבט מבפנים על הכיפה. קשה לראות עד כמה היא גבוהה וענקית, ועד כמה הציורים גדולים. במהלך הטיפוס ניתן לראות אותם גם מקרוב וזו באמת חוויה מרשימה ביותר

600_0085.JPG

נוף לנהר הארנו בפירנצה

601_0116.JPG

נוף מפיאצלה מיכאלאנג'לו - כיכר ענקית שמשקיפה על פירנצה. אפשר לראות כאן את הקתדרלה הענקית שבולטת היטב בנוף

601_0120.JPG

שוב מעבר חד - נוף לתזיס מבין קורי עכביש בבוקר

601_0123.JPG

התזיס מבפנים. מושבי עור נפלאים

601_0124.JPG

מבט למושבים האחוריים

601_0126.JPG

נוף ממושב הנהג. מעניין לציין שזו מכונית הנעה קדמית, כך שעבור הקהל האנין של ב.מ.וו ומרצדס היא כנראה נכשלת מראש

601_0129.JPG

איזה פספוס. יום אחד אחרי שעזבנו התחיל בפרוג'יה, בירת המחוז השכן אומבריה, פסטיבל שוקולד ענק. אנחנו זכינו לראות רק את ההכנות לקראתו

601_0132.JPG

שוב לאוהבי החתולים - עוד חתול מרושע

601_0148.JPG

יום לפני שעזבנו היו צילומי חתונה בפיאצלה מיכאלאנג'לו, עם שלוש מכוניות פרארי. מישהו יכול לנחש מהי הפרארי שבתמונה?

601_0161.JPG

לא צריך, אני כבר אגלה לכם :wink:

601_0164.JPG

ותראו איזו כלה חמודה

601_0165.JPG

ולסיום, איזה דויד אחד שנדחף לתמונה (גוועלד, כשהוא ערום כביום היוולדו). מקווה שנהנתם!!

601_0166.JPG

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני , אילו תמונות ! כל תמונה - תמונה . :)

אחלה כישרון , לא יודע אם זה רק אתה , רק המצלמה - או שניכם יחד , אבל זה מוצלח .

התזיס הזו נראית לא משהו , הפנסים הקדמיים לא מתאימים לפרונט המסיבי (לדעתי) , והגריל מגודל מדי לעומת הפנסים . כך גם לגבי הפנסים האחוריים - מ-א-ו-ד קטנים .

מיוחד - כנראה , מתאים - לא בטוח , לא לטעמים לפחות ...

מעבר לזה - יש לה קימורים יפים , היה בסיס יפה , לא הלכו עד הסוף לטעמי - במיוחד אם הם כיוונו לקהל היעד של הרכבים היותר יוקרתיים , שמגיעים עם הנעה אחורית .

לעומת זאת - יאמר לזכותה שהמושבים נראים מ-ד-ה-י-ם ! כל כך מזמין , ועל זה - כל הכבוד .

גימור עץ היה עדיף לטעמי במכונית שכזו , למרות שגם הגוון הכסוף מתאים פחות או יותר , פחות לגוון האדום , יותר לעת המודרנית .

ובלי קשר - הוילה נראית נהדר , אחלה גינה !

לסיכום - נראה שהיה מהנה , הכי חשוב . :)

פורסם

תגיד, פיאט מימנה לכם גם את הווילה? :yum: מהחצי תמונה היא נראית מדהים, יש לך עוד תמונות שלה?

התזיס ממבט ראשון נראית מכוערת, אבל כשמסתכלים שוב מגלים הרבה ייחודיות ופחות כיעור

מאחורה לדעתי היא נראית טוב

מקדימה גם אם יש מקום למעט שיפור, עדיין יש לה מעין קסם. צורת הפנסים ייחודית, ורק השילוב עם הגריל שנראה קצת "מודבק" היה יכול להיות מוצלח יותר

מעניין מה היה קורה אם היא היתה נמכרת בארץ :roll:

תמונות מצויינות!

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אני חייב להגיד שזה אחר הת'רדים המדהימים שהיו פה בפורום.

קודם כל התמונות מדהימות! האיכות, הפוקוס, והיצירתיות פשוט מהפנטים למסך. התמונות ברמה של טפטים ערוכים בפוטושופ מהאינטרנט. הלנצ'ה מהצד השני היא יצירת אומנות בעצמה. הפרונט בפרופיל מזכיר את הרכבים מסרטי המאפיה הישנים ומאחור... מראה אלגנטי וחלק - ממש מיליון דולר! הסלון מהמם עם העור האדום וממש רואים את האיכות ואת ההרכבה המוצקה. הדמיון לאלפא אגב, ממש נראה בתמונות האלה.

נהנתי מאוד.

• אחראי פורום
פורסם

אתה לוקח אותי בדיוק שנתיים אחורה , לשבועיים מדהימים באיטליה

(מתוכם שבוע בצפון ובטוסקנה).

ואיך לא צילמת את הדבילים בפיזה שמצטלמים כאילו הם מחזיקים את המגדל? :lol:

(תחסוך ממני את הפדיחה אם מישהו מהמשפחה שלך הצטלם ככה)

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

וואו ! אילו תפוחים ! מרשים ביותר רוני.

התזיס בהחלט נראית מעניינת. מעיין גרסא מוגדלת של האפסילון, שאגב גם כן מאוד נחמדה.

אם נהנת מהרכב, אז הם הצליחו. זה שהאוטו לא נמכר זה משהו אחר, וחבל.

!AWDSOME

פורסם

קודם כל תודה לכולם!

לחדות אחראית המצלמה (המצוינת!)

התזיס לא תימכר בארץ. היא בעצם מכונית די ותיקה, הוצגה ב-2001. המבחן הוא לכבוד 100 שנה ללנצ'יה והגרסה שקיבלתי אכן הייתה גרסה מיוחדת ל-100 השנים. בכל מקרה אני מרשה לעצמי לנחש שאם היא הייתה נמכרת בארץ היו מוכרים מספר חד ספרתי שלה. המחיר פשוט מאוד מאוד יקר ואין לה את ההילה של המתחרות מגרמניה (הרכב הספציפי שנהגתי עליו שווה 54000 יורו באיטליה, יקר יותר מהמתחרות - 5, E ו-A6).

המראה של הלנצ'יה מאוד קורץ לעבר עם הקימורים בחלק הקדמי, הפנסים, הגריל הגדול והצורה של החלק האחורי. לטעמי מהצד היא פחות מרשימה וגם במבט ישיר מלפנים - בו הפרופורציות בין הגודל והצורה של הפנסים (והמיקום שלהם) יוצר משהו מוזר.

אבל בהחלט יש לה מראה של לימוזינה, אפילו סמי-מייבאך קטנה.

לצערי פיאט לא מימנו לנו כלום חוץ מלספק את הרכב. דלק עלה לי איזה 170 יורו ל-1500 ק"מ (10 ק"מ לליטר!). הווילה יקרה רצח אבל שווה כל יורו. יש תמונות רבות נוספות של הווילה מבפנים ומבחוץ, אבל זה לא נראה לי כ"כ רלוונטי לנושא.

לאיתי - מאות, אבל מ-א-ו-ת של אנשים עשו את השטויות האלו מול המצלמה. ונראה לך שלא אנחנו? :wink: אח אחד שלי צולם דוחף את המגדל ואח שני צולם מחזיק אותו, וחברה שלי צולמה כשהיא יותר גדולה ממנו (אבל אני אחסוך ממכם את התמונות).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תמונות נהדרות

אישית לא אהבתי ממש את הרכב , נראה גדול מאוד ומעוצב לא משהו , הפנים יותר יפה

שמתי לב שצילמת את המושבים האחוריים שיש שם פאנל מערכת מאחורה , הוא שולט בכל המערכת כמו שיש מקדימה או שיש שם משהו נפרד לנוסעים מאחורה?

ואחלה טיול =]

כמה עלתה השכרת הרכב?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
מומלץ לקרוא את השרשור לפני שאתה מגיב.
קראתי , ועדיין לא מצאתי כלום

ראיתי רק שהוא רשם את שווי הרכב.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הוא לא השכיר את הרכב הוא קיבל אותו מלנצ'יה (או פיאט יותר נכון) בשביל כתבה למגזין "אוטו" שיתפרסם שבוע הבא:

"את הרכב קיבלתי מפיאט לצורך כתבה למגזין אוטו, אז אם מישהו מעוניין לדעת יותר - הגיליון (עם מוסף לכבוד 100 שנים ללנצ'יה) יוצא בתחילת החודש הבא..."

תמונות נהדרות כרגיל!

מחכה לעוד!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

• תוכן חדש...