Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני מס' ימים הפנו את תשומת ליבי לרעיון חדש, שטיפת רכבים ללא מים. בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות נחמד וחסכוני אבל לאחר מכן הגעתי למסקנה שלא משנה איזה חומר ינקה את הרכב, בוץ ושאר מלחים מאוזר בית הגלגל הוא לא ינקה ובשביל זה כן צריך רק מים.

הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר את השיטת ניקוי החדשה הזאת? אם יש למישהו מידע נוסף לקריא אני אשמח.

יכול להיות שמדובר על ספוגית הפלא רק יותר גדולה?

תודה מראש.

פורסם

שנים אני ומכריי עושים את זה.

הרכב לא נשטף במים, מורחים ווקס על הלכלוך והתוצאות נפלאות.

שלום רב,

לפני מס' ימים הפנו את תשומת ליבי לרעיון חדש, שטיפת רכבים ללא מים. בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות נחמד וחסכוני אבל לאחר מכן הגעתי למסקנה שלא משנה איזה חומר ינקה את הרכב, בוץ ושאר מלחים מאוזר בית הגלגל הוא לא ינקה ובשביל זה כן צריך רק מים.

הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר את השיטת ניקוי החדשה הזאת? אם יש למישהו מידע נוסף לקריא אני אשמח.

יכול להיות שמדובר על ספוגית הפלא רק יותר גדולה?

תודה מראש.

פורסם

kobos

ואם הרכב מלא בחול?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הייתה כזאת שטיפה בתחנת דלק של צומת שילת, כשאלכתי לשם לשטוף את הרכב שאלתי עם מה הם שוטפים והם אמרו לי שיש להם חומר כימי מיוחד. עקב זה שלא היתלהבתי שישימו לי חומר כימי בילתי מזוהה לא שטפתי שם אבל ראיתי רכבים שיוצאים מבריק והייתרון הוא שאתה יכול מיד אחרי לפתוח חלון וגם לא נוזלים מים 5 דקות אחרי שיוצאים מהשטיפה.

אופק.

פורסם

כל לכלוך כל דבר, שופך ווקס על הרכב ומתחיל למרוח אותו ואז מסיר האוטו מבריק.

בסוף כל הלכלוך מתרכז בבד, ממליץ!

kobos

ואם הרכב מלא בחול?

פורסם

kobos אני מקווה שאתה צוחק!

מה שאמרת זו פחות או יותר השיטה הטובה ביותר לשרוט את הצבע של האוטו (בעצם נייר זכוכית יותר שורט... :smile:).

תדמיין לך את הסיטואציה הבאה: הרכב מלא אבק וחול, ואתה בא, מורח ווקס ומתחיל לשפשף - מה שיצרת לך זו משחת פוליש ביתית.

משום מה לא נראה לי הרעיון הזה. חברים תקשיבו טוב - אין פה קסמים, אין טריקים! בשביל לקבל תוצאה טובה צריך מים ושמפו לרכב.

בשביל לקבל תוצאה יפה עושים ווקס, ומי שצריך עושה פוליש לפני זה.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

ומה אתה בדיוק בא להראות כאן?

שיש לך רכב שנת 2006-2007 צבע חדש ועוד שחור שעם ווקס בכלל מבריק,

אבל את השריטות המצלמה לא תופסת מכזה מרחק וגם לא מכזאת זווית..אבל אם זה נראה בעיניך טוב ויפה.בכיף תמשיך ככה..

יש לי בבית אבן צור אם אתה רוצה לנקות את הדש בורד

פורסם

רק בשבילך! תמונה מקרוב.

הרכב בלי עין רעה שלי שום שריטה.

אם השיטה הזאת לא הייתה עובדת לא הייתי עושה זאת, נסה ותראה.

ומה אתה בדיוק בא להראות כאן?

שיש לך רכב שנת 2006-2007 צבע חדש ועוד שחור שעם ווקס בכלל מבריק,

אבל את השריטות המצלמה לא תופסת מכזה מרחק וגם לא מכזאת זווית..אבל אם זה נראה בעיניך טוב ויפה.בכיף תמשיך ככה..

יש לי בבית אבן צור אם אתה רוצה לנקות את הדש בורד

PICT0608.JPG

פורסם

את השריטות ניתן לראות רק באור שמש ישיר.

מה גם שהרכב חדש. הצבע עוד במצב טוב (לפחות נראה ככה). מעניין איך הוא ייראה בעוד חמש שנים.

בכל מקרה, שום דבר לא ישכנע אותי לנקות את הרכב שלי עם האבק של עצמו.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...