Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנדסאי מכונות - מגמת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין להתחיל לימודים במסלול הנסאי רכב.

יש לי מס' שאלות בנושא.

מהם המקצועת הנלמדים והאם ישנו פרק לימודים מעשי?

איזו מכללה מומלצת,

אשמח לשמוע דעתכם על הלימודים ( בעלי נסיון בבקשה)

וכל נק' נוספת שעלולה לשפוך אור על הנושא.

* נכון להיום אני מכונאי אופנועים ומעוניין להרחיב את תחומי הידע והעיסוק שלי.

בתודה מראש לכל העונים

W

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

אני לומד במכללת תל חי מתחיל שנה ב

מקצועות נלמדים זה שנה ראשונה בעיקר עיוני (פיסיקה לסוגיה- דינמיקה סטטיקה הידרודינמיקה תרמודינמיקה חוזק חומרים וכד",וגם אנגלית טכנית מתמטיקה תורת החומרים תורת המנוע אוטומציה וכד")

שנה שניה יש יותר לימודים מעשיים במוסך שיש במכללה ובמעבדות - כולל דיאגנוסטיקה וניהול מוסך,

לפני שהתחלתי הבנתי מהרבה מקומות שתל חי מועדפת מבחינת המקצוע הנ"ל למרות שלי לא יצא להשוות עם אף אחד ממכללה אחרת.

הלימודים הם שנתיים כל יום,מקצועות מאוד מעניינים ורוב רובם מבוססים על מתמטיקה(בשנה א-מחכה לשנה ב).

וזהו אני חושב אם יש עוד שאלות אזי בשמחה...

יוסי.

פורסם

קיימים מס' מכללות ללימודי הנדסאים: עתיד, רופין, מקס-פין ותל-חי. המקצוע הוא הנדסאי מכונות מגמת משנה רכב.

המלצות תוכל לקבל מחברי הפורום שלמדו באחד מבה"ס הנ"ל.

• ספונסר פורום
פורסם

אני למדתי במכללת עתיד ברחוב החרש 8 בת"א.

סה"כ יותר "מכונות" מאשר "רכב", ז"א בשנה הראשונה אין נגיעה או התייחסות כלשהי לרכב בכלל , פרט אולי לאנגלית טכנית,אלא יותר כמו שאמר קודמי ,תרמודינמיקה, סטטיקה,דינמיקה ,חוזק חומר, הידראוליקה, מעט פנאומטיקה,עיבוד שבבי וכו..

בשנה השניה לומדיםגם תורת המנוע ועבודה מעשית כמו גם אבחון,

בכל מקרה בעל תעודת הנדסאי מקבל את הפריבילגיה לעבור מבחן מעשי(13 תחנות) ופרק מנהל בלבד לצורך קבלת תעודת הסמכה למכ"ר.

סה"כ מרחיב אופקים ו"פותח את הראש".

אורן

פורסם

גם במכללת אורט סינגלובסקי מלמדים את המקצוע הנדסאי, מספרים ששם ברמה הכי גבוה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• ספונסר פורום
פורסם
האם להנדסאי רכב יש את אותן ההסמכות שיש למכונאי רכב ?

האם שניהם מוסמכים אותו דבר לביצוע תיקונים מכאניים, כמו מערכת

בלמים מערכת היגוי וכו' ?

לא , הנדסאי רכב אינו מורשה לבצע פעולות כגון החלפת בלמים או מערכת היגוי, רק בעל "הסמכה לניהול מוסך".

לאחר קבלת תעודת ההנדסאים ניתן לבצע קורס קצר בפרק המנהל ומבחן מעשי(13 תחנות) ולקבל תעודת הסמכה לניהול מוסך) (יש להוכיח וותק מקצועי של מספר שנים, במידה ואני זוכר נכון אז 8 אבל יש לבדוק.)

אורן

פורסם

מה בדבר תעודת מנהל מוסך למהנדס מכונות? מה התהליך?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...