Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם הוא DAB 4075

קיבלתי הצעת מחיר של 1000 שקל בערך למגבר הנ"ל והוא מיועד להגביר קומפוננט של JBL וסאב סרווין וגה הד

אני צריך להחליף כי נשרפה לי יציאה במגבר של crunch והסאב עובד רק על ערוץ אחד

האם כדאי לי להשתמש רק בשני ערוצים בקרנצ' ולהשקיע במונו, או להעיף את הקרנצ' ולקנות את הדראגסטר ?

תודה !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ערב טוב

היה לי את המגבר בזה לתקופה של שבועיים, הסאונד פשוט זוועה ותאמין לי שניסיתי לכוון אותו כול הזמן הזה.

בסוף התיאשתי והחלפתי לרוקפורד 450.4 החדש. הבדל של שמיים וארץ, לטעמי.

פורסם

תבדוק כמה יעלה לך לתקן את המגבר של הקראנץ'... אם אתה רוצה אני יכול להמליץ לך על חבר שלי שהיה מתקן עבור איזה חנות פה, גם זול וגם הכי טוב בתחום..

פורסם

אהלן ידידי.

אני במקומך הייתי מתקן את היציאה של ה מגבר שלך - ד"א יש לך מגבר אחלה, אני לא יודע כמה זה יעלה אבל אני בטוח שזה יעלה פחות מלהביא איזה דראג :) או מונו.

אל תהיה חפוז בדברים הללו.

בברכה.

בוריס.

פורסם

הקטע הוא שהקרנצ' נכנס לפרוטקשן אחרי 20-30 דקות עבודה על ווליום בינוני-גבוה, ואני לא יודע אם משתלם לי להשקיע בו

בכל מקרה, דראגסטר זו חברה טובה ? איך המגבה הזה ביחס ל JBL GTO75.4 ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני חייב להגיב על זה!

אולי באמת עדיף לך לתקן את היציאה, שזה יעלה בהרבה פחות ממגבר חדש.

אבל המגבר ששאלת עליו ואני מנחש מי הציע לך אותו, הוא אחלה מגבר בשביל מישהו שרק מתחיל בתחום!

יש אותו לחבר שלי, אין לו משהו ממש מפציץ באוטו, הכול בגבול הטעם הטוב:) ושומעים סבבה לגמרי!

ELI זה בגלל שאתה כיוונת, לחבר שלי בומבאס כיוונו ומאז (שנה ומשו עבר כבר) לא היו בעיות.

פורסם

היה לי את המגבר הזה במשך כחודש ודווקא הייתי מרוצה ממנו.

אבל ערב אחד בא בחור ולקח לי אותו ישר מהבגאז חחח

תנסה להוריד את המחיר לסביבות 950-900 שקל לדעתי קנייה משתלמת!

• תוכן חדש...