Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול Xוולט בפראווט = לעוצמה שהרדיודיסק מעביר למגברים

כלומר ברדיודיסק עם פראווט 5 וולט = עוצמת האות תיהייה גבוהה מאשר רדיודיסק עם פראוט של 2 וולט

מקווה שהבנת רוני :)

יוםטוב

פורסם

זה מתבטא בכך שישנו בורר במגבר = גיין = ווליום \ איך שלא תקרא לזה

אשר בעת הכיוון צריך לכוונו שיתאים למתח יצאיה של הרדיודיסק

מבין ?

בפראווט גבוהה המגבר יתאמץ פחות מאשר פראווט נמוך

מבין?

יתקנו אותי אם אני טועה

פורסם

פרה-אווט גבוה הכי עוזר בניטרול רעשים, אך יש לשים לב שעוצמת הפרה-אווט מתאימה למגבר.

אם יש הד-יוניט שמוציא 4 וולט פרה אווט והמגבר מסוגל לקבל עד 2 - באופן תיאורטי כבר מ"חצי ווליום" ומעלה המגבר יקבל אות קטום ("קליפינג"), מה שגורע מאיכות הסאונד ועלול לשרוף אלמנטים, גם אם לא שומעים בווליום חזק.

(ותודה לשלו ולצ'אק ממעבדות מקינטוש על ההסבר :wink:)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
פרה-אווט גבוה הכי עוזר בניטרול רעשים, אך יש לשים לב שעוצמת הפרה-אווט מתאימה למגבר.

אם יש הד-יוניט שמוציא 4 וולט פרה אווט והמגבר מסוגל לקבל עד 2 - באופן תיאורטי כבר מ"חצי ווליום" ומעלה המגבר יקבל אות קטום ("קליפינג"), מה שגורע מאיכות הסאונד ועלול לשרוף אלמנטים, גם אם לא שומעים בווליום חזק.

(ותודה לשלו ולצ'אק ממעבדות מקינטוש על ההסבר :wink:)

איתמר.

פרה אאוט זה מתח DC(ישר) שעליו "רוכב" מתח הAC(מתח חילופין) שהוא בעצם האות של השמע(מה שנכנס למגבר,מוגבר ויוצא ברמקול).

מטרתו העיקרית הוא ניטרול רעשים חשמליים המצויים בשפע ברכב.

ניצן

פורסם

בשורה התחתנה, זה משפיע בפרמטרים הבאים:

1) הפחתת רעשים

2) ניצול טוב יותר של הגברה (אימוץ מגבר/צמצום אפשרות של לקליפינג)

לידיעתך ישנם מכשירים חיצוניים שמגבירים את האות היוצא מהמכשיר ועלותם משתנה עפ"י המורכבות.

כל אקולייזר חיצוני פשוט יגביר את האות לכ 5-13 וולט וישמש כ PRE-AMP (בטח שמעת את המושג מעולם הקולנוע הבייתי).

העלויות כמובן משתנות בהתאם לפונקציות נוספות שמהעבדים הללו מכילים.

שורה תחתונה - רצוי וכדאי להחזיק UH בעלת PREOUT גבוה (בטווח של 4-8V נחשב גבוה)

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
פרה אאוט זה מתח DC(ישר) שעליו "רוכב" מתח הAC(מתח חילופין) שהוא בעצם האות של השמע(מה שנכנס למגבר,מוגבר ויוצא ברמקול).

ניצן,

למה לכתוב דברים כאשר אתה לא בטוח בעצמך ולהטעות את יתר חברי הפורום? יציאת ה - PRE OUT היא יציאת AUDIO שהיא במתח AC, והיא נמדדת ב - VAC ו/או ב - db. אין כאן אות AC שרוכב על מתח DC.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
בפראווט גבוהה המגבר יתאמץ פחות מאשר פראווט נמוך

מבין?

יתקנו אותי אם אני טועה

מכיוון שבקשת שיתקנו אותך אם אתה טועה, אז כן, אתה טועה. המגבר יתאמץ באותה המידה גם כאשר הוא יקבל בכניסה מתח PRE OUT נמוך וגם כאשר הוא יקבל בכניסה מתח PRE OUT גבוה.

היתרון של מתח PRE OUT גבוה, הוא במניעת רעשים!!!.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...