Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות התאונה הקשה שהתרחשה השבוע בגליל, שבה נספו שלושת בני משפחת חדד מצפת לאחר שנהג שיכור, שבאמתחתו עשרות הרשעות תנועה קודמות, התנגש ברכבם-מציע ח"כ גלעד ארדן (ליכוד) לשלול לצמיתות את רישיון הנהיגה של נהג שיעבור שלוש עבירות תנועה חמורות.

הצעת החוק החדשה קובעת כי נהג שיעבור 3 עבירות מתוך רשימה שתוגדר כעבירות חמורות, כגון: נסיעה תחת השפעת אלכוהול, חציית פס לבן, נסיעה באור אדום ועוד, רשיונו ישלל לצמיתות.

עוד מציע החוק כי לבתי המשפט לא תהיה אפשרות להקל בעונש.

"מעריב"

10-10-06

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בעד, תמיד הייתי בעד, רק יש לי מספר שינויים.

קודם כל שלושת העברות יצטרכו להיות במגבלת זמן מסויימת. הרי לא הגיוני שסבתא שלי עם 45 שנות רישיון תקבל שלילה בגלל עבירה שלישית חמורה. שלא לדבר שלפעמים ניתן לקבל דו"ח על עבירה שניתן לוותר עליה (ראה את הבן אדם שגנב נתיב בכניסה לאיילון ועבר על קו לבן בדרך). צריך לעשות את זה 3 עברות חמורות ב 3-5 שנים.

שנית שלילה לצמיתות זה עונש אדיר וארוך טווח, הייתי ממליץ על עונש קצר יותר וממצא = כלא לחודש. גם מאוד משפיע וטראומתי וגם נותן לבן אדם תקווה להשתקם.

שלילה לצמיתות יכולה לעודד נסיעה ללא רישיון נהיגה.

פורסם
אני בעד, תמיד הייתי בעד, רק יש לי מספר שינויים.

קודם כל שלושת העברות יצטרכו להיות במגבלת זמן מסויימת. הרי לא הגיוני שסבתא שלי עם 45 שנות רישיון תקבל שלילה בגלל עבירה שלישית חמורה. שלא לדבר שלפעמים ניתן לקבל דו"ח על עבירה שניתן לוותר עליה (ראה את הבן אדם שגנב נתיב בכניסה לאיילון ועבר על קו לבן בדרך). צריך לעשות את זה 3 עברות חמורות ב 3-5 שנים.

שנית שלילה לצמיתות זה עונש אדיר וארוך טווח, הייתי ממליץ על עונש קצר יותר וממצא = כלא לחודש. גם מאוד משפיע וטראומתי וגם נותן לבן אדם תקווה להשתקם.

שלילה לצמיתות יכולה לעודד נסיעה ללא רישיון נהיגה.

מסכים עם כל מילה שלך!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

לא צריך שלילה לצמיתות.

צריך להתחיל לתת את העונשים שכבר קיימים בחוק ועד היום ממשיכים לרחם על נהגים ולא לתת אותם.

על נהיגה בשכרות (גם עבירה ראשונה!) יש שלילת מינימום של שנתיים. צריך שהשופטים יתחילו לתת את העונש הזה ולא פחות מכך!

ועל נהיגה ללא רשיון או בשלילה צריך לתת חודש בקלבוש או 3-6 חודשים עבודות שירות.

המצב הנוכחי שנותנים בעיקר שלילה נוספת כעונש על נהיגה בשלילה הוא בלתי נסבל.

חייבים ליצור מצב שלא משתלם לנהוג בשלילה, ואז הענישה הקיימת תהיה אפקטיבית.

ולגבי 3 עבירות וכו' - בשביל זה המציאו את שיטת הניקוד. ואת שיטת הניקוד החדשה.

אז עכשיו תהיה שיטה חדשה-חדשה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני מציע גזר דין מוות על עבירות תנועה חמורות. גם על עבירות "קלות", או סתם נהיגה בלי זהירות.

בעצם, העונש הזה כבר קיים.

dirty old man

need love too

פורסם

בקשר לקו לבן זה צריך להיות קצת יותר גמיש

אני למשל אתמול נסעתי ולפני הכניסה לכיכר עמד אוטו שאסור לחנות לו שם ולקח חצי נתיב ונאלצתי לעבור פס לבן כדי שאוכל להמשיך לסוע ולא להתקע בו.

וזה קרה לי פעם נוספת במקום אחר בעיר...

אז רק בעניין הזה צריך להתחשב

אם עוברים פס לבן כדי לעקוף או בכוונה אז פה זה מוצדק.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לי יש הצעת חוק טובה עוד יותר, אני מציע לפטר ולהעיף מהכנסת כל חבר כנסת כמו גלעד ארדן שמחפש בכוח להמציא חוקים מטומטמים (ע"ע החרמת מכוניות, ממש שמתי לב שזה הוריד את כמות תאונות הדרכים) ולזכות בתהילת עולם. מעניין תוך כמה זמן חוק החרמת המכוניות וחוק שלילת רישיון לצמיתות יכללו גם כל מיני סעיפים כמו מהירות, נהיגה בקלות ראש ועוד שלל סעיפים פרי המצאת המשטרה.

ROOONEEYY

פורסם

בקליפורניה , ועכשיו בעוד כמה מדינות, אחרי 3 עבירות מתוך רשימה (שוד מזוין , תקיפה חמורה...) .- מאסר עולם בלי שיקול דעת לשופט. יופי אם יכללו אצלנו גם עבירות תנועה אלימות. גם לפני שנגרמה תאונה.

פורסם

עזבו שאנחנו במדינת עולם שלישית,אבל צמיתות??? שלילה-כן,לזמן ארוך-כן (3-5 שנים),אבל צמיתות?!?

לא סביר,לא הגיוני ולא מקובל על שום בר דעת.

אם כבר עונש עדיף עונש כספי גבוה כי כשפוגעים בכיס/מחרימים רכב זה כואב יותר מאשר שלילה על נייר שהרי הנהג יוכל להמשיך "לפשוע" בנהיגה שלו,כי חוסר בחתיכת נייר לא תמנע ממנו לנהוג...

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

הבעיה בחוק כזה היא שההגדרה מהי עברה חמורה יכולה לזלוג בקלות גם לדברים לא ממש חמורים מסיבות פוליטיות או פופוליסטיות

פורסם

עם משהוא שם למעלה בכנסת חושב עדיין שעונש כבד יותר מרתיע מישהוא אז שיתעורר. מחריפים את העונשים על עבירות תנועה כבר הרבה זמן - פלפון עבר ל750 ש"ח מהירות ורמזור שלילה במקום + מאות שקלים וליפעמים אלפי שקלים (משכורת חציונית במשק כ4200 ש"ח לא לשכוח, כלומר הכנס הוא 25% מהמשכורת לחצי מהאנשים העובדים),ולא לשכוח שאתה ממש עלול למות מחלק מהעבירות האלו, וראה איזה פלה - זה לא עובד.

לדעתי הסיבה היא אחרת ההסתברות שמשהוא יתפוס אותך נמוכה מאוד מתוך כלל הנהגים על איילון כמה שומרים על המהירות המותרת, כמה פעמים נעקפתם מימין, חתכו אותכם ועוד רשימה ארוכה של עברות תנועה חמורת שכל נהג רואה יום יום ללא יוצא מהכלל על הכביש. לא איכפת לאף אחד מכיוון שאין אכיפה כלל רק עונשים מגוכחים בחומרה שלהם.

התוצאה היא הפוכה מהכוונה המקורים במקום להתיל עונשים חמורים על נהגים עברינים קשים (63 עבירת תנועה לנהג הBMW מהתאונה בסוף השבוע והוא נוהג? WTF) הם יוצאים על עבירות קלות.

הפיטרון הוא לא תיקון מהיר של רשימת העונשים. יש לשנות את דרך האכיפה בארץ כך שהחוקים יאפשרו נהיגה נורמאלית במסגרת החוקים אבל נהג ידע שהוא יתפס רוב הפעמים בהם הוא יעבור על החוק - העונש לא יהיה קטסטרופלי על כל עבירה אלה רק על אלו הקשות. עבירות קלות (יוחלט מהן עבירות קלות ע"י וועדה שלא מהמשטרה) יקבלו כנס.

פורסם

אני מציע שגלעד ארדן יאושפז בכפיה.

ובקשר לעבירות - לא יעזרו כל הגזירות, תאונות עדיין יהיו. פשוט המנטליות של הערסים פה לא מתאימה לנהיגה על רכב, זה יותר מתאים לרכיבה על חמור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...