Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה כבר חוויות רעות עם המוסך הזה אני מעוניין לעבור למוסך אחר באזור המרכז (הרצליה, רעננה כפ"ס)

באתי היום לעשות טיפול לאוטו והבאתי איתי שני דברים שמן ופלאגים.

דבר ראשון הראתי לו את הפלאגים הוא כמעט נפל מהרגליים מרוב פאניקה לא הבנתי מה הוא כל כך נלחץ, שאלתי אותו תגיד מה הבעיה עם הפלאגים האלה (NGK PFR6E-10) או לכל מי שקצת מכיר

זה הפלאגים המקוריים של האוטו.

הוא מתחיל להגיד לי לא אי אפשר לשים אותם זה דופק את המחשב הזרקה (אני :shock: אה?!) ניסיתי להסביר לו שרנו קונה מNGK את הפלאגים וזה בדיוק אותו דבר... הוא סירב להקשיב להגיון, בשבילו רק פלאגים שלו רנו שעולה פי 2 והם זהים לחלוטין, תוך כדי הויכוח שלי עם ה"מומחה" האחראי שם על הקבלה צועק ברקע "שים לו מה שהוא רוצה רק שיחתום שאנחנו לא אחראים" דחילק איפה טיפה גישה או שירות לקוחות מינימלי.

(באתי הביתה חיפשתי בclipsport.net על כל בעיה שלמישהו היה עם NGK ומעניין כולם רק ממליצים על הפלאג הזה ככה שמעניין שהמומחים מ"מנור" קבעו חד משמעית שהפלאג הזה הורס את המנוע. :bad-word:)

אמרתי לו טוב נגיד אני יחתום לך כדי שתעשה לעצמך כסת"ח עכשיו לגבי הטיפול שוב מתחילים עם הפאניקה "לא! זה קליאו ספורט צריך להזמין חלקים לא יהיה היום בלה בלה בלה" ואני לא מבין למה מוסך מורשה של רנו אף פעם לא מחזיק כלום במלאי ולוקח יום שלם להזמין חלקים שאני באתי ב7 בבוקר.

בהקשר אחר

אני: "תגיד לי כמה עולה להחליף מיסב אחורי?"

מוסכניק: "אי אפשר צריך רק עם צלחות (דיסקים)"

אני: "מה?! אבל אני יודע אפשר להוציא ולהחליף בלי צלחות וגם נעשה בעבר על ידי אנשים אחרים"

מוסכניק: "לא זה יכול לעקם את הצלחת!"

ואני חושב לעצמי איזה חרטטן הרי אם הוא יעקם את הצלחת גם ככה אני יקנה חדשה אז למה לא לנסות?

הרי למה שהוא ינסה להוציא מיסב ב300 שקל שזה גם יותר מידי אם הוא יכול לקחת 1100 שקל לכל צלחת הרי הלקוח אהבל.

וזה רק מהיום כי כבר היו לי איתם כל מיני דברים שתפסתי אותם על עבודה מרושלת

ניסו להתחמק מאחריות שנפלה ביטנה של גלגל קידמי על הגלגל ונמסה מהחום יום אחרי טיפול.

בסוף אחרי צעקות תקעו לי איזה ביטנה אחרת שלא בדיוק מתאימה כי לא היה במלאי של קליאו ספורט.

בקיצור אני צריך מוסך אחר בעל שירות לקוחות יותר טוב מהם שהם גם אנטיפטים בצורה נוראית.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהחלט נשמע חרטטן וזה מעצבן. על המוסך בכ"ס שמעתי רק דברים רעים, ברעננה אמנם לא טיפלתי אבל רק מלראות אותו נהיה לי חם (נראה כמו מוסך חצר). על פיתוח בהרצליה אין לי משהו רע להגיד, מצד שני הם לא הפילו אותי מהרגליים ברמת השירות.

למה שלא תנסה את פליקס בסינרמה או אפילו את המורשה?

עם פליקס היה לי נסיון לא נעים ועשו לי פאדיחות, אבל מאז הם מנסים להתעלות על עצמם וללכת לקראתי.

הילוך שישי ביפו גם בא בחשבון.

5700 סל"ד מקסימום

פורסם

הילוך שישי לא בא בחשבון אני בא לשם עם רכבים צבאיים וזה בושה וחרפה המוסכים האלה חאפרים מקצועיים.

לגבי פליקס איפה הם נמצאים?

1969 Pontiac Firebird

פורסם

ידעתי שמזלזלים ברכבים צבאיים, אבל גם בפרטיות?

מנסיוני במורשים, התנאים בפליקס הכי טובים והשעות גמישות מאוד (יום שישי עד 1400!).

הם נמצאים ברח' מיטב ליד הסינרמה (ליד מוסך מרצדס הכוכב).

על המכונן וחוף הים ביפו אין לי מידע. כוכב הצפון בנמל ת"א נהיה ג'יפה עם כל עבודות התשתית שעושים בנמל.

המרכזי זה המרכזי - לטוב ולרע.

5700 סל"ד מקסימום

פורסם

המוסך של הצבאיות צמוד לאזרחי אני מידי פעם מסתכל והרמה שניתנת לרכבים הצבאיים זה גם בערך הרמה לאזרחי.

ולמרכזי אני לא מתקרב... שרות לקוחות? הצחקת אותי...

1969 Pontiac Firebird

פורסם

ברוכים הבאים לעולם בעלי הרנו בישראל.

מניסיון, רעננה לא משהו, בכפ"ס גם לא משהו ובנתיניה צריך לשבת להם על הראש. דברים קריטיים אני עושה בנתניה אבל קשה לי להגיד איך יטפלו שם בקליאו ספורט.

Veni Vidi Vici

פורסם

אישית מעניין אותי יותר המקצוענות שלהם לגבי המכונאות כדי שלא יהיו חרטטנים שמנסים לעבוד עלי עם סיפורי סבתא.

1969 Pontiac Firebird

פורסם

חברה אני לא בא להגן על מוסכי רנו כי תחלס אני מתפרנס מהלקוחות המאוכזבים שלהם אבל לא מזמן ניהלתי מס מוסכי רשת ובנושא הפלגים המוסך צודק היו דברים וקראו מקרים ומוסך מנור לא "מומחה" אלה לומד כמו כל מוסכי הרשת מדברים שקראו בעבר .

ישנם באמת מוסכים שהם גיפה ולא רק בגלל העבודות תשתית אלה בגלל כוח אדם לא מקצועי והסיבה בעלי המוסכים שלא משלמים לעובדים מקצועיים ובמקום מביאים(סליחה) רובוטים שיודעים לפרק ולהרכיב.

ישנם גם מוסכים שהפחו לבית חרושת עקב עבודה עם גופים גדולים והדבר פוגע בשירות ללקוח הפרטי.

אני לא נכנס לא נושא החלקים או עלויות כי אין למה אני פה רק בשביל הצד הטכני ולכל ידידי המלומדים ומביני הדבר תקראו בבקשה את המסמכים המצורפים ותראו אך פתאום מגלים שאנחנו לא כל כך מלומדים כמו שחשבנו ואך נלמד ונלמד ונלמד ונמות טיפשים.

הוראה טכנית 2002-15.pdf

הוראה טכנית 2003-7.pdf

בברכה !

KamiTech

פורסם
חברה אני לא בא להגן על מוסכי רנו כי תחלס אני מתפרנס מהלקוחות המאוכזבים שלהם אבל לא מזמן ניהלתי מס מוסכי ובנושא הפלגים המוסך צודק היו דברים וקראו מקרים ומוסך מנור לא "מומחה" אלה לומד כמו כל מוסכי הרשת מדברים שקראו בעבר .

אני לא נכנס לא נושא החלקים או עלויות כי אין למה אני פה רק בשביל הצד הטכני ולכל ידידי המלומדים ומביני הדבר תקראו בבקשה את המסמכים המצורפים ותראו אך פתאום מגלים שאנחנו לא כל כך מלומדים כמו שחשבנו ואך נלמד ונלמד ונלמד ונמות טיפשים.

שלום,

להוראות הטכניות שציינתה, אין כל קשר למצת שהוזכר מדגם: NGK PFR6E-10 שהוא המצת(פלאג) המומלץ ע"י היצרן לרנו קליאו ספורט.

ראוי לציין שקיימים מצתים של יצרנים האחרים שעונים לאותו מפרט.

המצתים הנמכרים בקופסאות עליהם מודפס "RENAULT", הם אותם מצתים מדגם\יצרן: NGK PFR6E-10 .

המחיר שנגבה ע"י קרסו מפיצי מכוניות בע"מ עבור המצתים הללו הוא מכיר מופקע בלשון המעטה!

באחד המפגשים בעבר עם בעלי רנו קליאו ספורט, הבהרתי היטב את הנושא ואף הוצגו חלופות ברבע מהמחיר שהצרכן נדרש לשלם במחסני היבואן!

על אף האמור לעיל, חובה להתאים מצתים מתוצרת יצרן אחר לפי מפרט NGK PFR6E-10 .

מריוס

פורסם

איש איש ודעותיו .

אתה מדבר המכיס אני מדבר מהראש והנסיון אותי לא מעניין המחיר הפלג או איפה תקנה אותו זה בעיה שלך ולגבי NGK כשתבדוק התנגדות עם רב מודד על הפלג ועל פלג של רנו אולי אז תראה את ההבדל .

רגע רגע מה אני שובר את הראש אני הרי מתפרנס מנזק במחשבים ..

סליחה אתה צודק כל מה שהוכחתי והראתי זה קשקוש ! פלגים לא עושים נזק בכלל

מחירים מוזלים לחברי הפורום על מחשבי ניהול מנוע וגיר לכל דגמי רנו ....:-D

בברכה !

KamiTech

פורסם

אני לא מבין... מריוס מראה לך טענה מבוסס וצודקת, NGK מייצרת לרנו את הפלאג ומדביקה רנו במקום NGK אז איפה בדיוק ההבדל?! למה שההתנגדות תהייה שונה אם זה אותו פלאג.

עוד דבר תגיד למה למה עשרות אנשים באנגליה ממליצים על הפלאג הזה?

ואפילו שחיפשתי מאוד לא מצאתי שמישהו חזר עם מחשב מנוע דפוק...

הרי האינטרנס של המוסך למקור לי את החלקים של רנו ברורים הם עולה יותר מפי 2 מבשוק כל שטות עולה הון!

השבוע ביררתי שיכפול מפתח עולה 800 שקל! מה זה המחיר הזה המפתח עשוי מטיטניום?!

סתם לסקרנות סתכל בתקנות למרוצי CUP של הקליאו ותחפש את הדגם של הפלאג

אתה תמצא שהוא חובה! לשימוש בכל הקליאוים.

http://www.renaultsport.co.uk/championships/cliocup/regulations/regulations.pdf#search=%22Renault%20clio%20NGK%20PFR6E%20problem%22

1969 Pontiac Firebird

פורסם

לעניות דעתי מוסך ההילוך השישי ביפו, הם חבורת נוכלים

הם החליטו שהלך לי הקלאצ' בקליאו אחרי סיבוב קצרצר שבו הבוחן בכלל לא בדק את הקלאצ' אלא היה יותר מרוכז בלהאיץ בהילוך ראשון לכמה מטרים וחזרה

בסוף הם גם נתנו לי הצעה זולה יותר מכמה מקומות אחרים לקלאצ' שבכלל לא היה צריך להחליף!

מעניין למה :roll:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...