Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר,

מישהו החליט לצייר על הדלת צד הנוסע של הרכב שלי ציורים בעזרת מסמר/מפתח/סכין יפני.(כן ממש עיגולים)

השריטות הם לא ממש עמוקות כלומר לא הגיעו לפח עצמו, הצבע הוא צבע אפור עכבר מטאלי.

אבקש המלצות לתיקון ו/או פחח טוב באיזור המרכז.

תודה

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא בטוח שכדאי לך לעשות תיקונים כי לא משנה מה, תמיד יראו הבדל צבע.

אולי פוליש וקס, נדיר שזה עוזר במקרים קשים אבל אולי שווה לנסות.

אני יכול להמליץ לך על מוסך " מתי " ברח' הירקון בבני ברק. (פנה אלי בפרטי במידה ותרצה)

יואב.

פורסם

כפי שבוודאי ידוע לך, הדרך היחידה "לתקן" שריטה על צבע מטאלי היא צביעה מחדש. יתר על כן, מכיוון שלא ניתן לעשות פוליש על האיזורים הסובבים, אזי אלא אם הצבע המקורי במצב מצוין יראו הבדלי צבע בתוצאה הסופית.

בתור מישהו שהיה לו רכב בצבע אפור מטלי (אם כי הצבע היה במצב נפלא), I feel your pain.

פחח מומלץ:

מוסך דב

הרא"ש 4 תל-אביב (על סלמה)

03-6817288

דבר עם יוסי

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

נסה בהתחלה מסירי שריטות למיניהם, או פוליש עדין.

+ ווקס.

אם התוצאה לא מספיקה - צבע :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רפי תודה על המידע.

האם אתה מכיר פחח טוב באיזור תעשיה של בני-ברק או רמת-גן ?

כמה עולה בערך צביעה של דלת בגולף דור 5 ?

תודה

מרק

פורסם

במידה ותצטרך לצבוע את הדלת, רצוי (לדעתי) שתצלם לפני כן את הדלת כדי שבעת מכירת הרכב תוכל להוכיח כי הצביעה אינה קשורה לפגיעה מתאונה (במידה וזה יעלה על הפרק. מה שבטוח, בטוח).

פורסם

מרק, תנחומיי.

אתה בטוח שלא מדובר ב"מתנה" מיום הכיפורים ?

(עד כמה שיכולתי לצפות את זה קורה אצלי, גם אצלי נשארו כמה "מתנות" קטנות מילדים שנסעו עם אופניים ונדבקו לכל רכב אפשרי. מזל שזה יורד עם קצת פוליש עדין + ווקס).

בכל מקרה תצבע את כל הדלת. הרכב דיי חדש ודהיית הצבע (שנמשכת שנים, במיוחד אם הרכב חשוף לשמש) רק החלה - והסבירות להבדלים בצבע הם מזעריים עד קלושים לחלוטין.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק שלום ותודה על ההשתתפות בצער.

הרכב הוא סה"כ בן 6 חודשים ואת ה"מתנה" קיבלתי ביום כיפור, בשנה הבאה אני צם בכדי לא לקבל מתנות כאלה.

מצורף צילום של היצירה שעשו לי על הרכב.

שריטות.jpg

• תוכן חדש...