Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש וחצי שלחו לי מגבר של רוקפורד מארה"ב.

היום נודע לי שהמגבר עדיין לא עזב את שטח ארה"ב, משום ש"עוקב לחקירה"

מסתבר שהם החליטו שהחבילה "חשודה" (הם השתגעו לחלוטין אחרי שנפלו התאומים)

ועיקבו אותה.

הם טוענים שתוך חודשיים עד חצי שנה הם יחיזרו תשובה מה הם החליטו לעשות איתה..

לידיעתם.....

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

איזה כיף שאחרי ככ הרבה נסיונות שיכנוע .... לא לקנות מחו"ל.

מה לעשות במדינת ישראל לא מקשיבים לישראלים חכמים . עד שמגיע איזה רדנק אמריקאי ואז כולם מקשיבים לו!

פורסם

אני מאמין דוקא שזה סתם קטע לא שיגרתי שקרה שם ובדרך כלל לא אמורות להיות בעיות .

למרות שאמור זה שם של דג ורומא הפוך וכאלה..:???:

עדיין עדיף לקנות בארץ - אחריות היא שם המשחק כאן במיוחד באלקטרוניקה .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לא רק, אם נחשוב כלכלית אנחנו פוגעים במדינת ישראל כיוון שאנחנו מוציאים כסף החוצה.

תקראו לי מתחסד אבל כדי שכבוד השר הירשזון לא יקרע אותנו במיסים ואולי לשם שינוי יהיה פה מס הכנסה שלילי אז כדי לשמור על הון מסוים במדינה , תמיד העשירים יהיו יותר עשירים אבל גם לנו מגיע לחיות בכבוד ובלי כסף במדינה ומיסים שאנחנו משלמים על המוצרים האלו אנחנו תוקעים לעצמנו.

ואחריות כמובן , אני יכול לתת אין ספור פעמים שאנשים עשו את היבוא האישי הזה ונתקעו.

פורסם

הבעיה מתחילה כאשר לא מייבאים לנו לארץ את כל הדגמים..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

לא תמיד כסף זה השיקול היחידי....

תחשבו על זה....

זה בכלל מקרה היה השיקול שלי לקנות מארה"ב....

לא בגלל המחיר....

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

אני הבאתי את הרוקפורד שלי לארץ מארצות הברית דרך חברת מישלוחים וקיבלתי אותו תקין ומצויין והוא עד היום עובד מעולה...מה לעשות שלפני 3 שנים הוא עלה פה 2500 שקל ואף אחד לא הוריד שקל במחיר ואני קניתי אותו כולל מישלוח וכולל כל מה שעברתי 1200 שקל.... אז לפעמיים זה שיקול כלכלי כי אלקטרוניקה איכותית סיכויה לא להיתקלקל מהר אבל עכשיו שאני רואה את זה באמת עם שיטת המיסוי החדשה עדיף כבר ליקנות בארץ כי ההבדל הוא כמה גרושים ולא כמו אזה מאות או לפעמיים אלפי שקלים...

פורסם

לי דווקא יש נסיון עשיר ונסיון טוב עם ייבוא אישי, ועד היום לא נתקלתי בבעיות מסוג זה.

אך אני מניח ומקבל שכמו בכל תחום יש תמיד יוצאים מן הכלל וזה אחד מהם.

לא מתרגש יותר מידי, דברים כאלו ימשיכו לקרות, אבל עדיין ישנם דברים שיוצא יותר משתלם לייבא לבד.

ניר

under construction..

פורסם

אני יחזור על כמה מדבריכם ויאמר:

1. מחיר - המחיר לא פעם הוא שערורייתי לעומת חו"ל גם בחישוב של כל המיסים, עלויות משלוחים וכו'.

זאת אומרת שחנות בארץ לוקחת כפול מחנות בחו"ל, שגם לה יש את שולי הרווח שלה - זה לפעמים גובל בחוצפה.

2. אחריות - לי אישית יש לא פעם ניסיון רע עם אחריות, לפעמים הולכים לחנות לקבל את האחריות והם מתנערים ממנה בכל מיני תרוצים.

3. מבחר - יש בארץ מונופול יבואנים והם מביאים מה שבא להם ואם אתה צריך או מחפש משהו לא סטנרדטי (6*4) אז זה סרט.

אני זוכר שלפני 5 שנים חישפתי בכל המתקינים והחנויות ולא היה כלום - יוק - אפס נדה.

אחרי זה ניופאן הביא כמה JBL 6*4 לארץ והיה רק אותו לכל המתקינים.

פורסם

גם לי יש ניסיון מצוין עם ייבוא אישי, קניתי 6 מוצרי אודיו עד עכשיו והכל היה מצוין.

ומתוך ה6 רק על אחד שילמתי מכס אז בכלל יצא טוב..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

לא יודע מה איתך

יצא לי להזמין כמה רמקולים \ מגברים \ חלקים לרכב ועוד דברים שנראים "מסוכנים"

ואף אחד מהם לא עוכב , תוך 12 יום קיבלתי הכל הביתה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אני יחזור על כמה מדבריכם ויאמר:

1. מחיר - המחיר לא פעם הוא שערורייתי לעומת חו"ל גם בחישוב של כל המיסים, עלויות משלוחים וכו'.

זאת אומרת שחנות בארץ לוקחת כפול מחנות בחו"ל, שגם לה יש את שולי הרווח שלה - זה לפעמים גובל בחוצפה.

2. אחריות - לי אישית יש לא פעם ניסיון רע עם אחריות, לפעמים הולכים לחנות לקבל את האחריות והם מתנערים ממנה בכל מיני תרוצים.

3. מבחר - יש בארץ מונופול יבואנים והם מביאים מה שבא להם ואם אתה צריך או מחפש משהו לא סטנרדטי (6*4) אז זה סרט.

אני זוכר שלפני 5 שנים חישפתי בכל המתקינים והחנויות ולא היה כלום - יוק - אפס נדה.

אחרי זה ניופאן הביא כמה JBL 6*4 לארץ והיה רק אותו לכל המתקינים.

אתה יכול לקרוא לחניות חצופות אבל לא כלפיהן צריכה האצבע המאשימה להיות מופנית

כי מעליהן יש את הספק\יבואן שהוא מייבא את המוצרים מהחברות הנ''ל ומה לעשות שישראל ארצנו היא המדינה עם שעור המס הכי גבוה בעולם המערבי.

אז גם היבואן לא עושה עליך קופה כי גם הוא קונה את זה במחיר גבוה בגלל המס אז למי אתה רוצה להפנות את האצבע המאשימה כרגע?

למדינה שגובה שעור מס דרקוני? גם הם לא רוצים שהמס יהיה כל כך גבוה אבל אין ברירה כי יש בארץ המון מנייאקים שמתחמקים מלשלם מס אז דופקים את כל אלה שרוצים לעשות הכל באופן חוקי ולשלם כמו בני אדם.

וזאת לא הסיבה העיקרית לשעור המס אם תרצה לדעת תפנה אלי בפרטי אני אסביר לך למה המס אצלנו כל כך גבוה לעומת כל מדינות העולם המערבי המפותחות,

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
אתה יכול לקרוא לחניות חצופות אבל לא כלפיהן צריכה האצבע המאשימה להיות מופנית

כי מעליהן יש את הספק\יבואן שהוא מייבא את המוצרים מהחברות הנ''ל ומה לעשות שישראל ארצנו היא המדינה עם שעור המס הכי גבוה בעולם המערבי.

אז גם היבואן לא עושה עליך קופה כי גם הוא קונה את זה במחיר גבוה בגלל המס אז למי אתה רוצה להפנות את האצבע המאשימה כרגע?

למדינה שגובה שעור מס דרקוני? גם הם לא רוצים שהמס יהיה כל כך גבוה אבל אין ברירה כי יש בארץ המון מנייאקים שמתחמקים מלשלם מס אז דופקים את כל אלה שרוצים לעשות הכל באופן חוקי ולשלם כמו בני אדם.

וזאת לא הסיבה העיקרית לשעור המס אם תרצה לדעת תפנה אלי בפרטי אני אסביר לך למה המס אצלנו כל כך גבוה לעומת כל מדינות העולם המערבי המפותחות,

אני חושב הפוך.

זה בדיוק הביצה והתרנוגלת.

בגלל שהמס הוא גבוה, אנשים מתחמקים מתשלום. ואת זה משום מה הכלכלנים לא מצליחים להסביר לממשלה.

בסוף אם תוריד את המיסים - תגבה יותר (ישלמו יותר אנשים) וכך תגבה יותר כסף ממיסים.

עד שלא תהיה מדיניות של מס שלילי, לא יעלמו עוד הרבה תופעות במדינה הזו...

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

מסכים עם QUATRO

המס במדינה הזאת הוא כל כך גבוה שכולם מנסים לחפש איך לא לשלם מס, ברגע שהמס יהיה נורמלי

אזי אנשים יסתכלו בצורה אחרת על כל הקשור לקנייה בארץ.

פורסם

ברגע שלא יהיה בעיות בטחוניות ו80 אחוז מתקציב הממשלה לא ילך לבטחון אז יהיה יותר כסף לעשות את הרפורמות שאתם מדברים עליהם.

נגיד ויורידו את המס. מאיפה יהיה כסף לממשלה לממן את הצבא שלנו?

זה נחמד להגיד קודם יורידו את המס אחרי זה תשלמו.

אתם צריכים להבין שכל הבעיות האלו נובעות מהמצב הבטחוני המחורבן וזה לא יכול להפסק עד שהמצב לא יפסק. והמצב לא יפסק לעולם בגלל המיקום הבעייתי שלנו.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...