Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי טסה לתאילנד ואני רוצה שתקנה לי משם HU של פיוניר סדרות 8 או 9 הצבועוניות.

מישהו יודע מחירים של דגמים והיכן כדאי לקנות? והשאלה היותר חשובה האם יש מצב שמוכרים זיופים של הדגמים האלה? שבטעות אני לא יתקע עם זיוף

תודה לכול העונים

HU-premier 770 AMP1-jbl gto 75.4

AMP2-lightning-audio 150.2 SUB-KICKER COMP 12

REAR- infinity refrence COMPONENT-morel dotek

פורסם

לפני שנתיים הייתי בתאילנד ורציתי לקנות את ה8650 של פיוניר בזמנו רצו עליו 900 שקל אבל כמו כולם פחדתע מזיופים אז לא קניתי אותו שם וביקשתי שישלחו לי אותו מUSA ששם הוא עולה 1300 שקל .

מה שמצחיק פה שעל המערכת רשום מיוצר בתאילנד אז אני מציא לך לקנות בתאילנד בחנות למערכות רוב הסיכויים שזה לא מזוייף

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

פורסם

מישהו נוסף שקנה בזמן האחרון????????????

HU-premier 770 AMP1-jbl gto 75.4

AMP2-lightning-audio 150.2 SUB-KICKER COMP 12

REAR- infinity refrence COMPONENT-morel dotek

פורסם

איתמר (Starlet 16v), ציין בעבר חנות (או מס' חנויות) שבהן ניתן לקנות רכיבים מקוריים .

בצע חיפוש תחת השם שלו והשם "תאילנד" . אחרי כמה בדיקות , אני מניח שתגיע להודעה .

בהצלחה .

פורסם

בבקשה.

מנפלאות החיפוש (כפתור שלישי משמאל): http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=107229&page=1&pp=15&highlight=%FA%E0%E9%EC%F0%E3

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סליחה על ההקפצה..

אני לפני חודשיים קניתי בתאילנד פיוניר6850 במחיר של 800 שקל חדש

באזור הצ'ינה טאון.. יש כמה חברים עם מערכות לרכב.. ללכת ולחפש :)

פורסם

לא רציתי לפתוח סתם עוד נושא אז אני יכתוב פה (אם זהמ פריע לפותח הדיון אז אני יפתח נושא חדש).

עכשיו השאלה אם יש שם גם את הדגמים היותר פשוטים של קנווד ופיוניר כמו נגיד הKDCMP232 שאיבדתי את הפאנל שלו. :(

אם המחירים של הHU המטורפים האלה במחיר כזה מצחיק אז אני לא רוצה לחשוב כמה יעלו HU פשוטים כאלה(טוב נו, אני כן רוצה לחשוב בגלל זה אני שואל למי שהיה ונתקל בכאלו).

עוד שאלה יש שם גם מגברים לפי מה שראיתי יש איזה דגמים של פיוניר או קנווד טובים כאלה מוכרים וטובים במחיד של עד 600 ש"ח(בתאילנד).

אם זה מפריע לפותח הדיון אני יפתח נושא חדש רק תגיד בפרטי.

תודה

• תוכן חדש...