Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשמוע את האפשרויות שיש לי ..

רצוי 3 דלותות אמינה חזקה מעל 140 כ"ס ורק ידנית

חשבתי על:

CLIO B SPORT

GOLF GTI

IBIZA 1.8 T

206 GTI

רנו מגאן קופה 2 ליטר

תודה לעונים.!

פורסם

if you want more then 140 hp , you can drop the megan and the 206

now whats more important for you, power or hendeling?x

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אם מדברים על מכוניות במצב סטנדרטי, הקליאו ספורט נותנת את ההתנהגות הטובה ביותר בשילוב עם הביצועים הטובים ביותר.

האיביזה תדרוש החלפת בולמים ואולי גם קפיצים כדי להגיע להתנהגות דומה לזו של הקליאו...ועדיין תשאר ידית הילוכים מעורפלת.

המגאן בכלל מחוץ לתמונה, ה-206 חלשה יותר אבל מתנהגת היטב. מחירון יחסית יקר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

על איזה" מס' שידרוגים שונים" אתה מדבר??

בשביל להביא את המנוע 2 ליטר 136כס מהמגאן קופה לרמה של ה20שסת' טורבו של וואג תצתרך השקעה כספית לא קטנה

בשביל להביא את המגאן קופה להתנהגות כביש ברמה של הקליאו ספורט (שהיא מהטובות ביותר בהנעה קדמית) תצתרך לשדרג חצי אוטו(הרבה יותר מסתם להחליף בולמים,קפיצים,צמיגים)בקיצור לא משתלם לחלוטין

לפותח ההודעה-

אם אתה מחפש מכונית בעיקר לקו הישר הוואגיות (איביזה\גולף)הם הבחירה הטובה ביותר

יש לך שם מנוע עם פוטנציאל שיפורים מצויין ,שבעלות כספית לא גבוהה במיוחד תוכל להביא אותו לאזור ה220כס(שעם מרכב לא כבד כמו של הגולף\איביזה תקבל רכב מהיר מאוד) , ולא פחות חשוב-לשמור עדיין על אמינות טובה

איביזה\גולף משופרות יברחו חזק בכל מצב לקליאו בקו הישר מה שכן יקבלו ממנה בראש בכבישים המפותלים

ולא יעזור החלפת קפיצים ובולמים בוואגיות כמו שקספר ציין

עדיין הקליאו תיהיה טובה משמעותית

ואני כותב לך את זה מניסיון על איביזה עם שיפורי מתלים ושלדה מפה ועד הודעה חדשה מול קליאו ספורט דור שני סטנדרטית לחלוטין

בקיצור הבחירה תלויה בך

קו ישר בלי התנהגות-וואג

פשרה מצויינת בין השניים-קליאו

בהצלחה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

תודה עזרת לי מאוד!

אני מח מה לגבי הגולף אני פשוט חולה על אוטו הזה העיצוב והאמינות

פש רכב יותר לסיבובים ואחיזה..כמבון גם יופי מבפנים

מה לגבי שדרוג הגולף ל220 כ"ס מה עלות השדרוג..?

לגבי הקליאו אני יודע על מספר חסרונות מחברים

כמו למשל על התושבות של המנוע שהולכות מהר

פלסטיקים מתפרקים הגה מתקלף.

איזו רכב יותר קל לתחזוקה יותר זול ויותר חסכוני.?

תודה

פורסם

http://www.vag-club.com כל המידע שאתה מחפש על גולף\איביזה נמצא שם-

חבר טוב שלי מחזיק קליאו דור שני כבר 150000קמ ,בינתיים אין שום בעיות עם תושבות המנוע,ההגה לא מתקלף והפלסטיקים עדיין במקומם

בכל אופן,תחכה לעוד תגובות מחברי פורום שנוהגים בקליאו

מה יותר קל לתחזקה ?אף אחת מהם לא מסובכת מכאנית

יותר זול לאחזקה? חלקים של וואג הם יקרים אבל לפי מה שהבנתי גם קרסו לא מרחמים במחירים שלהם

יותר חסכוני ?הקליאו חד משמעית ,גם בשיוט רגוע וגם שלוחצים

פורסם

(מח)פש רכב יותר לסיבובים ואחיזה..מה לגבי שדרוג הגולף ל220 כ"ס

תודה

מה הקשר בין סיבובים ואחיזה, לבין שדרוג הגולף ל220 כ"ס? מיותר לציין ששדרוג כזה לא ישפר אחיזה, אלא להפך, ייצר יותר תת-היגוי (או ליתר דיוק יצריך ממך יתר עדינות על דוושת הגז ע"מ להמנע מכך).

בתקציב שלך אתה יכול גם לשדרג סובארו DL ל220 כ"ס, והרבה יותר. אם אתה באמת מחפש רכב שיתנהג בסיבובים, אתה יכול ללכת על הקליאו אבל מומלץ לך ללמוד נהיגה מתקדמת כדי לשלוט בה היטב (מה שבכל מקרה כדאי). קליאו תיתן לנהג טוב להשתעשע בה כמו שצריך, אבל עשויה לנשוך נהג שרגיל למקדמי בטחון של רכב משפחתי ממוצע (שלדה רכה, צמר גפן בין ההגה לגלגלים, תת היגוי מוקדם והדרגתי).

אלפא 147 בת 5 עשויה להכנס לתקציב, אם תמצא 2 ליטר ידנית (קשה) זה יתאים לך - 150 כ"ס, אחיזה מעולה, יותר בטוחה (ואולי פחות FUN טהור) בהתנהגות מקליאו אבל עדיין הרבה יותר מהנה ומגיבה מהגרמניות המקבילות ובוודאי מרוב המשפחתיות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אלפא 147 יותר בטוחה .

בטוחה פסיבית מהקליאו? בטוחה אקטיבית מהקליאו? צר לי לאכזב אותך ,אבל לא זה ולא זה

מתי הסתכלת פעם אחרונה בתוצאות של האלפא במבחני ריסוק האירופאים?

מי שמחפש רכב ספורט לא מעניין אותו התנהגות בטוחה, אלא התנהגות ספורטיבית

לא תמיד אבל ב95% מהמקרים שני "התנהגויות" אלה נוגדות אחת את השניה

פורסם

אתה מתלבט בין האיביזה לגולף,אני ממליץ לך לקנות איביזה שנת 2002.

המחירון של הגולף הרבה יותר גבוה מזה של האיביזה בשנים המקבילות.

אם תקנה את הגולף לא ישאר לך עודף מה80 ,וכך בחשבון שלמצוא גולף GTI 3 דלתות זה משימה בלתי אפשרית(ואני לא מדבר כבר על המצב שלהן)

לגבי האיביזה זה יותר פשוט.אתה קונה איביזה שנת 02 ב 65K ,וזה משאיר לך 15K עודף

אם ה 15K האלה אתה מיישר קו (בדרך כלל כל מני חיישנים שהלכו לעולמם באיביזה) עושה טיפול ומתקן עוד כמה ליקויים.מביא את האוטו למצב פיקס.

ועכשיו אתה מגיע לקטע של השיפורים.

אבל אל תצפה להגיע ל 220 כ"ס בגלגלים על הטורבו המקורי זה בילתי אפשרי,אתה תעבור בטיפה את ה200כ"ס

אתה קונה סט קווילאוברים משפר את האחיזה פלאים(רצויי להזמין מחו"ל)

שם צ'יפ

צנרת

ואם ממש בא לך אז אינטר מוגדל

ככה אתה תגיע ל 200+ כ"ס ,יהי לך אוטו חזק בקו ישר וגם בפניות אתה לא תתאכזב.

האיביזה אוטו די אמין וצריכת דלק שפויה 1:10 .רק תקפיד על שמנים אייכותיים כל 7-8אלף ק"מ,וטיפולים בזמן. תקבל אוטו מעולה שלא יעשה הרבה בעיות וישרת אותך הרבה זמן.

וכמו שהמליצו לך תדבר עם חברה ממועדון VAG ,עד כמה שזכור לי היה שם כמה איביזות שעברו תהליך דומה.

בהתלחה

פורסם

יש ביד 2 GTI 3 דלתות שנראת מעולה MK4 לדעתי שנת 2000 ורוצים עליה 72

וכמובן שגם אני לא יודע מה המצב שלה אבל היא לדעתי היחידה שיש כרגע זה אומר שאם היא לא מושלמת אז חבל על הזמן למצוא אחת

פורסם
על איזה" מס' שידרוגים שונים" אתה מדבר??

בשביל להביא את המנוע 2 ליטר 136כס מהמגאן קופה לרמה של ה20שסת' טורבו של וואג תצתרך השקעה כספית לא קטנה

בשביל להביא את המגאן קופה להתנהגות כביש ברמה של הקליאו ספורט (שהיא מהטובות ביותר בהנעה קדמית) תצתרך לשדרג חצי אוטו(הרבה יותר מסתם להחליף בולמים,קפיצים,צמיגים)בקיצור לא משתלם לחלוטין

אני עניתי בכלליות. מגאן לא מחוץ לתמונה עם השקעה של כ-25K ש"ח אבל זה לא אקטואלי לשרשור אז עזוב.

Veni Vidi Vici

פורסם

אפשר אך לא צריך להתעסק בשידרוגים...

אימפרזה טורבו.

היא גם נכנסת לך לתקציב....

או בגלל שזה 5 דלתות זה לא רלוונטי?!

פורסם

אימפרזה גי טי שנת 98\99 שמורות נסחרות בהרבה מעל 80 אלף

מאוד יכול להיות שתמצא אחת שחוטה שתכנס לך לתקציב אבל אז אתה נכנס לבור עמוק מאוד

פורסם

לגבי הקליאו אני יודע על מספר חסרונות מחברים

כמו למשל על התושבות של המנוע שהולכות מהר

פלסטיקים מתפרקים הגה מתקלף.

איזו רכב יותר קל לתחזוקה יותר זול ויותר חסכוני.?

תודה

שלום,

לגבי מה שאמרת פה על הקליאו, זה לא נכון(לפחות אצלי).

לפי דעתי הכל תלוי באיך מטפלים ברכב.

בקליאו שלי אין שריטה(בפנים ובחוץ) והפלסטיקים לא מתפרקים פשוט צריך להתנהג איתה ממש בעדינות, מה זה אומר?

לפני נסיעה אני מחכה דקה או שניים, בגלל שהקליאו ידועה בבעיות חשמל אני סוגר כל חלון בנפרד ולא את שניהם יחד, לא מכבה מנוע עם מזגן וגם לא מדליק, לא מתניע עם מנורות דלוקים ולא מכבה עם אורות דלוקים(אני יכול להמשיך ככה לנצח:wink: ), בקיצור הבנת את העיקרון.

הקליאו אצלי כבר 4 חודשים+, חוץ מהחלפת ציר אחורי חדש שעולה 9K(בעיה של הבעל הקודם של הרכב, לי זה לא עלה גרוש) לא הייתי פעם אחת במוסך.

בכל מקרה אני ממליץ על הקליאו!, רכב מהנה, מהיר, מתנהג, מתקשר, פשוט חוויה!

נ.ב

מה עם הנעה אחורית?, לא בא בחשבון?

איתי.

• תוכן חדש...