Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכשיר בעל קרוסאובר 3 way.

יציאה למידים, טווטרים וסאב בנפרד. עד 24db Slope.

המכשיר הוא PIoneer Premier DEH-P880PRS..

לפי מה שאני מבין אפשר לא להשתמש בקרוסאוברים המקוריים של הקופוננט, אלא להשתמש רק

בקרוס האקטיבי של המכשיר שמפצל את התדרים כמו שאני מגדיר לו.

האם זה בסדר? האם זה יותר איכותי מאשר להשתמש בקרוסים של הקומפוננט?

לדג' - Sub - LPF 80hz, MID - 80hz - 3.15Khz, Tweeter- HPF 3.15Khz.

אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים טוב בכל הנושא הזה

תודה רבה

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

נראה לי שאתה מתכוון לחיבור בשיטת B AMPING,אני גם כן חיברתי כך את המערכת שלי ואני רוצה לומר לך שבחיבור הזה אתה יכול הגיע לכיוונים ולדיוקים בהרבה יותר גבוהים מאשר עם הקרוס המקורי של הקומפוננט שמגביל אותך בחיתוכים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לגבי חיתוך התדרים, כמו שהצגת, לא ניתן לדעת בלי לשמוע את הסט, או לפחות לדעת באיזה סט מדובר ומה נק' החיתוך המקוריות של הסט.

בכל מקרה עניין הביי אמפ דובר רבות ואפילו הגדיל לעשות איתמר ופרסם תרגום לכתבה שסוקרת את יתרונות הביי אמפ. חפש ומצא...

אריק.

בשיפוצים

פורסם

כן.

אבל אני מתכוון לזה שאתה לא משתמש בכלל בקרוסים הפאסיביים המקוריים של הקומפוננטים.

כי כמו שאתה יודע יש קומפוננטים (כמו שלי ) שיש להם בקרוס אפשרות ל BI-amp. כאשר עדיין משתמשים בקרוסים המקוריים רק שפשוט אתה מכוון לכל אלמנט את העוצמה בנפרד...

אז אני לא מתכוון לזה...

אני מתכוון לחבר ישירות את הטוויטיר והמיד למגבר...כל אחד לערוץ נפרד...

פורסם

הקומפוננט הוא ROckford T162

דרך אגב קומפוננטים ברמה גבוהה....רוקפורד הפתיעו אותי מאוד לגביי ה SQL

ביחס לרמקולים מסדרה Punch.

החיתוך המקורי הוא 3.2KHZ

ובמכשיר הכי קרוב זה 3.15KHZ....נראה לי שזה יהיה בסדר....

פורסם

לדעתי שיטת הבי-אמפינג עדיפה עשרות מונים על השיטה הפאסיבית.

החיתוכים הדיגיטליים של ההד-יוניט הרבה יותר מדוייקים מחיתוכים אנאלוגיים (קבלים, נגדים וסלילים שיש בקרוס פאסיבי), ויש הרבה יותר אפשרויות כמו שליטה על סלופ החיתוך, תדר החיתוך ופאזות (לא מומלץ).

וכל זה עוד בלי לדבר על החייאת נתון הדמפינג פקטור ללא קרוס פאסיבי.

אם יש לך את האפשרות, משאבים ועצבים - לך על בי-אמפינג.

אגב, זה שהקרוס המקורי חותך אותם ב 3,2000 זה לאו דווקא כדי להגיע לתוצאות האיכותיות ביותר. לפעמים יצרני סטים שונים נותנים תדר חיתוך גבוה לטוויטר כדי לרשום נתון מפוצץ של מאות RMSים ובעיקר בכדי להגן על הטוויטרים.

אם אתה יודע מה אתה עושה ומכוון נכון ועם רגש - אין שום בעייה להוריד קצת את תדר החיתוך של הטוויטרים.

במערכת שלי ה MT11 היו חתוכים על 2K עם סלופ של 12DB, והזטק שהיו לפניהם היו חתוכים ב 1,600 (!) עם סלופ של 12DB.

לא היו עיוותים והם נשמעו מצויין.

אבל שוב, עניין של רגש וטעם אישי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...