Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי תוכלו להמליץ לי על מתקין רציני שמבין ואפשר לסמוך עליו בקטע של שיפורים מכניים למנוע (דברים מעבר דחיפת הצ'יפ וכדו').

אני צריך להתקין מחשב piggyback של LINK.

חבר המליץ לי על אסף הרמן ממילניום אוטו ספורט - מה הניסיון איתו?

יש אחרים?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מיאטה דור ראשון.

הוא מפ"ת.

שנה נפלאה, רפי!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מה תפקיד המחשב הזה ומה הוא נותן ?

שי

משנה את הצטה, שולט המנוע בכלל, על הטורבו ועל המזרק החמישי.

פורסם

אם המיאטה היא דור ראשון, למה ללכת על Piggy back ולא על Stand alone?

חוץ מזה, להא נא לכתוב כותרת נורמלית, זו שנתת לא מלמדת אף אחד על תוכן השרשור, אי אפשר לדעת לאיזו התקנה אתה מתייחס, באיזה רכב (+שנה) או איזור בארץ.

לתשומת ליבך.

מוטי

פורסם

זו שאלה שעכשיו כבל לא משנה - לאמרות שכמובן אפשר לדון בה בכל מקרה.

זה היה לפי הבנתי פתרון הרבה יותר זול, יותר פשוט להתקנה, לא מצריך שום סנסורים או/ו בקרים נוספים (עוד עלויות רכישה ומורכבות התקנה), לא דורש החלפת מזרקים ולא דורש שום כיוונים ושום התעסקות עם הלאפטןפ.

חיפשתי plug&play ובלי התעסקות אחר כך - זה מה שאני אמור לקבל כאן.

כמובן על חשבון גמישות ואפשרות לכוון לביצועים הכי חזקים.

ד"א - בפורום של Miata.net לא היית התייחסות מועילה והחבריה של FM הציעו קיט של 2,000$ - חיפשתי משהו שונה.

יצרתי קשר עם הספק ממינו לפני שנים נרכש הקיט כולו ולפי צילומים הוא זיהה שזה המחשב שחסר.........

נ.ב. את מסר פרטי שלחתי לך לפני שענית כאן.

תודה בכל מקרה.

גנאדי

פורסם

שמע, יש סיבה שאין התייחסות ל-PB במיאטה.נט אלא רק ל-SA, זה פשוט פתרון יותר יעיל למיאטה.

להבדיל ממה שאתה אולי נוטה לחשוב, גם ה-SA הוא P&P, ניתן גם אותו לכוון תמיד ליותר אבל אין בו שום התעסקות מיותרת מעבר לסט-אפ הראשוני שאתה יכול לבצע בעצמך.

האם המכשיר שברשותך מגיע עם הוראות התקנה וסט-אפ ראשוני?

קח בחשבון שברוב הארצות בעולם איכות הדלק גבוהה מזו הנמכרת בישראל ויש לך בעיה של מגבלת גדישה נמוכה יותר מזו שאולי כתוב במקומות שאתה קורא בהם (כמו מיאטה.נט).

אני הייתי מציע בתור התחלה לבדוק את האופציה להחלפה של ה-PB שקנית ב-SA נורמלי כמו של Link או Hydra (גם Haltech ו-AEM מציעם למיאטה מחשבים שונים), כשל-Link יש את התמיכה הטכנית הרחבה ביותר.

אגב גם אצלי במיאטה יושב Link Stand Alone ככה שיכולתי לעזור לך לעשות את הסט-אפ בעצמך, זה אפילו לא כ"כ קשה.

מוטי

פורסם

אני מבין,

בכל מקרה אצלי יש כבר set up מסוים וזה המחשב שהיה חסר (הוא היה שם פעם אבל התקלקל וזרקו אותו).

להחליף?

אחרי שלקח לי 6 שבועות לקבל אותו מאוסטרליה אני כבר לא רוצה לחשוב על להיות איתם בקשר שוב........

בסוף שבוע הזה ננסה להתקין עם חבר "מנוסה" - הוא אמר שזה צריל להיות נורא פשוט.....

פורסם

בדרך כלל כל דבר הינו פשוט למי שמכיר ומנוסה.אל תשכח שיש כאלה שאומרים, ויש כאלה שעושים. אני כולי תקווה שהחבר שלך נמנה על אלה שעושים, ורצוי, שזו לא הפעם הראשונה שלו לעניין זה.

בברכה ובהצלחה, שנה טובה,

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני הייתי מחליף.

חוץ מזה, אין שום צורל לחכות 6 שבועות, יש המון מחשבי Link זמינים על המדף בשוק האמריקאי, אתה אפילו יכול לקנות אחד מ-FM בהנחה רצינית, תבדוק איתם לגבי המחשבים שיש להם מה-Exchange program.

מוטי

פורסם

המחשב שאני חיפשתי הם לא ידעו לספק. או שלא רצו.

הם רצו שאקח את המחשב הגדול ב-1500 ש"ח , אבטל מזרק החמישי ואתקין מזרקים גדולים יותר.

מה שאני קיבלתי נקרה turbolink2 והוא pregrogramed למיאטה.

אמור להיות plug&play לגמרי.

במיוחד שכבר היה אחד כזה פעם וכול החיווט (או רובו - אני מקווה) נשאר.

דני, החבר שלי הוא זה שהתקין את זה ברכב הזה לפני שנים.

העולם קטן - אי מכיר אותו וגם הרכב הזה היגיע לידיי.........

פורסם

הסט אפ ש-FM הציעו לך נמצא אצלי באוטו ועובד מצוין, בלי ספק הרבה יותר טוב מ-PB ומזרק חמישי.

ואני שוב מזהיר - הפרמטרים שמגיעים על המחשב שקנית לאו דווקא מחושבים לאוקטן הנמוך של הדלק בארץ, אני בטוח שאתה כבר מתדלק באוקטן הגבוה ביותר בנמצא אבל עדיין אני ממליץ לך לשים לב טוב טוב אחרי ההתקנה ולא לחשוב על להעלות גדישה או משהו בסגנון.

אני עדיין חושב שעדיף למכור וללכת על הסט המתקדם יותר שהוצע לך ע"י FM (במחיר טוב, אגב), אתה פשוט מגביל את עצמך כרגע בכל הקשור להתפתחות בעתיד אם תרצה עוד כוח, ואתה תרצה, בדיוק כמו כל אחד אחר :twisted:.

מוטי

פורסם

אני מבין,

ואתה כנראה גם צודדק.

העיניין שאני לא מחפש עוד כוח. גם עכשיו זה מגיע לרמות של רכבת הרים - כך שאני לא רואה את עצמי רוצה עוד.......

לגבי המחיר הטוב של FM - לא ידוע לי על כך..........

אני אצחיל כך - ונראה לען נגיע 8)

סליחה אם זה נשמע קצת עקשני - אבל אני בטוח שרע זה לא יהיה וגם אומרים שאת ההחלטות צריך לקבל מהר ולשנות אותן לאט :wink:

פורסם

אם אתה מעוניין אני יכול להתקין לך את המערכת בתנאי שיש לך את כל הדיאגרמות.

וגם יש לי ווידבנד אז תוכל לבדוק את התערובת.

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...