Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצא לי העונג לעלות במחלף זכרון יעקב מכיוון פוריידיס לכיוון ת"א (מכביש 70 לכביש 2). זו קרוסלה די סטנדרטית שאמורה, כדרכן של קרוסלות, להכניס אותך היישר לתוך כביש מהיר להשתלבות נאותה בתנועה. מדובר בכביש מאוד פעיל בו עוברות מכוניות רבות מדי יום.

הכניסה לקרוסלה היא ב-70-60 קמ"ש (לנהג הנוהג במהירות רגילה) ואז יש התהדקות חדה ולאחריה עוד אחת, מה שגורם לכך שהוא חייב להאט כמה עשרות קמ"שים (ולהימצא בסכנה בהנחה והכביש רטוב או כל מפגע אחר). משם יש כניסה לכביש המהיר כאשר הנהג נזרק כמעט באופן ישיר לתוך הנתיב הימני מתוך שניים עם נתיבון האצה קטנטן במקום נתיב האצה ארוך שיעזור לו להאיץ מה-40-50 קמ"ש שהוא נמצא בהם ל-90-110 קמ"ש בהם כל הנהגים האחרים נוסעים.

זה בהחלט לא המחלף היחידי שבנוי ככה בארץ, אבל אני באמת מנסה להבין - מה חשב לעצמו אותו מתכנן כבישים, כאשר קרא את הוראות התכנון למחלפים ואוטוסטרדות, וביצע הכל הפוך?

:-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה בהחלט לא המחלף היחידי שבנוי ככה בארץ, אבל אני באמת מנסה להבין - מה חשב לעצמו אותו מתכנן כבישים, כאשר קרא את הוראות התכנון למחלפים ואוטוסטרדות, וביצע הכל הפוך?

:-P רוני

הוא חשב איך לחסוך ולסיים מהר.

Veni Vidi Vici

פורסם

"איפה אני יכול לחסוך כסף?"

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מכיר את ההרגשה רוני..אני עולה על המחלף הזה מדי יום. (תושב זכרון)

אגב, בדיוק מזכיר לי, אתמול נסעתי לנתב"ג דרך כביש 6.

אחרי מחלף בן-שמן (אחרי יציאה כבר מכביש 6) יש מחלף לנתב"ג שלמעשה עובר תחת גשר.

הנהג מגיע מדרך ראשית (100 קמ"ש מותרת לנסיעה ע"י תמרור) ופתאום ללא הודעה מוקדמת נכנסים לעיקול מטורף שמוריד אותך מהר מאוד עד לכ-40 קמ"ש.

עם איסוזו טרופר עמוס באנשים ומשקל, בהחלט היה קשה לבלום ולהאט- לא רוצה לתאר את זה בכביש רטוב.

אמיר.

פורסם

כבתור אחד שעובד שם אתה אמור לדעת על מה אני מדבר :)

מחלף קסם:

61.jpg

ניתן לראות את אחת היציאות מצפון למזרח (במיקום התמונה)

אפשר לראות גם כניסה למחלף מכיוון מערב - לדעתי כניסה לכביש מהיר לא צריכה להראות ככה.

ועוד לדוגמה:

מחלף נחשונים:

62.jpg

אמנם כאן יש רק כניסות מעוקלות, יש יציאות שנראות ממש ככה. כמו במחלף באקה.

בתמונה ניתן לראות גם עיקולון מצפון לדרום.

פורסם
היום יצא לי העונג לעלות במחלף זכרון יעקב מכיוון פוריידיס לכיוון ת"א (מכביש 70 לכביש 2). זו קרוסלה די סטנדרטית שאמורה, כדרכן של קרוסלות, להכניס אותך היישר לתוך כביש מהיר להשתלבות נאותה בתנועה. מדובר בכביש מאוד פעיל בו עוברות מכוניות רבות מדי יום.

הכניסה לקרוסלה היא ב-70-60 קמ"ש (לנהג הנוהג במהירות רגילה) ואז יש התהדקות חדה ולאחריה עוד אחת, מה שגורם לכך שהוא חייב להאט כמה עשרות קמ"שים (ולהימצא בסכנה בהנחה והכביש רטוב או כל מפגע אחר). משם יש כניסה לכביש המהיר כאשר הנהג נזרק כמעט באופן ישיר לתוך הנתיב הימני מתוך שניים עם נתיבון האצה קטנטן במקום נתיב האצה ארוך שיעזור לו להאיץ מה-40-50 קמ"ש שהוא נמצא בהם ל-90-110 קמ"ש בהם כל הנהגים האחרים נוסעים.

:razz:

רוני

עד כאן נשמע כמו כיף לא נורמלי. זה גם אספלט שחוק במיוחד (כדינו של כל אספלט ישראלי במקומות עמוסים ברכבים עמוסי-צד), וסיבוב מתדהק.. נהדר.

הדבר היחידי שמונע ממך לעשות כיף במחלף הזה הוא העובדה שאתה באמת יוצא היישר אל הכביש. אחרי כמה פעמים שם הבנתי שזה לא ממש מקום חיובי למשחקים, אני לא הייתי רוצה להיות נהג מנומנם שמגיע מחיפה ורואה מכונית בזווית שנוגדת את ההגיון מופיעה בצמוד לנתיב שלו...

בקיצור, הזהרו והשמרו. יש שם גם כלמיני נוזלים על הכביש מדי פעם, שאריות ממיכליות?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מאד דומה למחלף חדש שנבנה בירושלים בצומת רמות לכוון הגבעה הצרפתית.

מתחיל בפניה שמאלה נחמדה למדי,מתונה וסימטרית שמאפשרת לפתח מהירות.

ואז מתחילה ירידה חזקה שמסתירה בסופה סיבוב חד מאד ימינה.

אין אפשרות לראות את הסיבוב הזה - ורק בשניה האחרונה הוא צץ.

מידי יום אני עובר שם ורואה את הבלימות והסטיות מהנתיבים.

אוטובוס אחד כבר התהפך שם,למזלו ללא נוסעים

אבל זה רק עניין של זמן...

פורסם

כמה קורבנות כבר המחלף הזה גבה.

אהלן,

לפני חצי שנה עליתי על הכביש הזה עם טויוטה הילקס צבאית, הנעה 4*2 - אחורית.

ההשתלבות לכביש דרומה בעייתית, נוסף על כך, הכביש היה לח, ירד גשם קודם לכן.

באמצע העליה ב 60 קמ"ש, אני אומר לחבר שלי:

"אלעד, ההגה לא בידיים שלי !!!"

הוא לא הבין בדיוק למה התכוונתי.

איבדתי את ההיגוי, האוטו משך ימינה שמאלה, בהשתלבות לכביש 2 לכיוון דרום, למשך מספר שניות.

בנס יצאתי חי !!!

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה?

רדיוס ראשון, גז.

רדיוס שני, קונטרה עם ההגה. תחת בחוץ.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...