Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, ביום שני הכנסתי את האוטו למוסך מרכזי שרודר עקב בעיה באוטו שלי (פיג'ו 307). אחרי יומיים שהאוטו נשאר שם החליטו שצריך לשפץ את הגיר (באחריות), ביום שלישי קיבלו אחרי צהריים את האישור להחליף את הגיר. ביום רביעי לא עשו כלום!!! היום באתי לראות מה קורה עם האוטו וראיתי שגם עדיין לא עשו כלום. הבוחן אמר לי שכבר אתמול היו צריכים לפרק את הגיר, אבל נכון להיום בשעה 12:00 (חמישי) עדיין לא פירקו את הגיר ולפי מה שאני מריח, גם לא יתחילו לטפל בו היום. מחר יום שישי יום קצר, שבת חופש וככה ביום ראשון האוטו שלי יהי כמעט שבוע במוסך. הבוחן אומר שדי בטוח שהאוטו יהיה מוכן יום שני. אני לא מאמין, אבל מקווה שכן.

מה אתם מייעצים לי לעשות עכשיו. יש הרגשה רצינית שפשוט האוטו עומד שם בלי שום טיפול ולא נראה שמישהו ממהר לטפל בו. בנתיים אני באוטו שכור או במוניות או באוטובוסים.

עזרה.

פורסם

מרכזי שרודר יש רק אחד.

בקש מהם רכב חילופי בינתיים.

אגב ,אתה חוזה עתידות או מדיום או משהו בסגנון , או שסתם אתה כותב בשעה 11:06 שבשעה 12:00 עדיין לא נעשה כלום ? :shock:

פורסם

מה אתה רוצה שיגידו לך פה בפורום? הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להשתתף בצערך !

וללמוד שכמו תמיד בכל המוסכים המורשים אם לא משלמים להם בכסף מלא (ואני מדגיש מלא כי הם בוזזים אותנו)אתה יכול לחכות עד מחר לא יסתכלו עליך אפילו,ממש מצער וחבל שבמדינה שלנו זה ככה!

בברכה ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

כפי שכתבו קודמי כדאי לבקש רכב חליפי ולו מהטעם שהיה עיכוב משמעותי עד לתחילתו של התיקון.

במידה ותקבל מהמוסך תשובה שלילית אתה יכול לשכור רכב ולנסות לתבוע בתביעות קטנות את עלות השכירות בטענה שזמן התיקון היה ארוך באופן לא סביר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מה אתה רוצה שיגידו לך פה בפורום? הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להשתתף בצערך !

וללמוד שכמו תמיד בכל המוסכים המורשים אם לא משלמים להם בכסף מלא (ואני מדגיש מלא כי הם בוזזים אותנו)אתה יכול לחכות עד מחר לא יסתכלו עליך אפילו,ממש מצער וחבל שבמדינה שלנו זה ככה!

בברכה ישראל

ואתה בטח בדקת את רשימת הרכבים הממתינים במוסך, ויודע בוודאות שהרכב שלו הוזז הצידה מהתור מסיבות לא ענייניות ו/או שכל החלקים הגיעו וסתם מראה פניו של הבחור גרם להם לעכב אותו.

לפני שכותבים משהו - כדאי לבסס את זה על עובדות.

פורסם

זה ממש לא משנה אם האוטו בתור או מחקים לחלקים וכו.. האוטו מיום שני כבר שם ונכון לעכשיו הגיר עדיין לא פורק - זה זמן לא סביר לכל דבר ועניין. יכול להיות שהוא בתור, מתי יגמר התור? מי יודע ?אולי יש עוד מכוניות לפני? נראה לי מאוד תמוה שמיום שני ועד יום חמישי הגיר לא פורק.

פורסם

אני מציע לפנות לשרות הלקוחות של היבואן.

אני כרגע בסיפור דומה - תיקון גיר במסגרת אחריות (אפילו גיר זהה לשלך) אצל פיאט.

אני דווקא לא נתקלתי בשום עיכוב אולם הרכב נמסר למוסך בירושלים, ולאחר שהחלפת כמה חיישנים ע"פ הוראות מחלקת השרות לא הועילה הגיר פורק ונשלח לת"א. במוסך בירושלים אמרו שמחכים שיוחזר ושזה אמור לקחת כמה ימים, אבל לא יכלו לומר יותר מזה.

פניתי לשרות הלקוחות של פיאט כדי שיעדכנו אותי מה קורה ואחרי כמה שעות חזר אלי נציג אדיב ממחלקת השרות ועדכן אותי בכל מה שעושים ומשך הזמן הצפוי. הוא גם הבטיח שאם התיקון יתמשך מעבר לתחילת השבוע הבא (שבוע לאחר המסירה) יארגן לי רכב חלופי.

אני מאמין שלפז'ו יש מחלקה מקבילה וכדאי לנסות לפנות אליהם בנחמדות.

פורסם
ואתה בטח בדקת את רשימת הרכבים הממתינים במוסך, ויודע בוודאות שהרכב שלו הוזז הצידה מהתור מסיבות לא ענייניות ו/או שכל החלקים הגיעו וסתם מראה פניו של הבחור גרם להם לעכב אותו.

לפני שכותבים משהו - כדאי לבסס את זה על עובדות.

אני לא כותב סתם דברים, את שרודר אני מכיר אישית(לצערי) כי לאבי יש סיטרואן (דרך אגב אחלה אוטו)אבל אכלנו שם הרבה אבל הרבה מאוד ח*א, כשהיה טיפול "באחריות" היה לוקח המון זמן ולצערי היה כמה פעמים שהיינו צריכים להשתמש באחריות, ומריצים מהיום להיום כשאני הייתי צריך לשלם ודרך אגב גם כשהייתי משלם גם אז היה להם העדפות.

ובאמת שאין לי שום סיבה להמציא וגם נמנעתי מלהגיב כלפי מוסך זה ספציפית ,אבל כניראה שכאן כולם בחזקת שקרנים עד שמביאים הסבר מלא לכל תגובה

בברכה ישראל

נ.ב המוסך המדובר הוא בתלפיות ירושלים

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

נאלץ להסכים.

פעם ניגשתי למחסן שלהם לקבל הצעת מחיר על חלקים שונים שלהערכתי היו עוברים את הסף ה-4,000 שקל.

דרשו 10% תשלום מהצעת המחיר שאני אקבל, תמורת... הצעת מחיר.

אביחי

פורסם

אייל , כתבת בעצמך שהאישור לגיר נתקבל ביום ג' אחה"צ . כלומר האוטו עמד שם אתמול בסה"כ. היום בשעה 11 החלטת כבר שלא יעשו היום כלום (אגב , אם לא כתבת את הודעתך משרודר , ואתה נאלץ להשתמש בתחבורה ציבורית - לא אתפלא אם לאחרונה ראית את הרכב בסביבות השעה 10 בבוקר). אף אחד לא יפרק גיר לפני אבחנת התקלה. יום אחד נראה לי זמן סביר למדי , בטח במקום הומה כמו המוסך המרכזי. רוצה שירות מהיר יותר ? לך למוסך פחות עמוס.

לא תהיה התקדמות עד סוף היום ? בקש רכב חילופי. לא נראה לי שהטענות שלך במקומן , לפחות לא כרגע.

הבחור מלא החמלה - מדובר על מוסך אחר , אז כל מה שכתבת לא ממש שווה את הזמן והמאמץ.

אביחי - מה עניין שמיטה להר סיני ? כתוב לעניין , או אל תכתוב בכלל.

פורסם

ביום שני בשעה 7:00 האוטו הגיע למוסך. לקח להם יומיים!!!!! שזה גם לא זמן סביר. במשך היומיים אני מעריך שהאוטו עמד גם סתם כך. עוד יום עד שקיבל אישור החלפה זה כבר יומיים שהאוטו עומד סתם. עפ"י הבוחן, אתמול הגיר היה אמור להיות מפורק מהאוטו. נכון לשעה 12:32 (עכשיו) הגיר לא פורק.

אני לא מבין מדוע אתה עד כדי כך מגונן עליהם וחושב שמיום שני ועד עכשיו - זה זמן סביר בשביל לשפץ גיר.

פורסם

אני לא מגונן עליהם , למרות שהייתי שמח מאוד לו היו לי מניות במוסך המרכזי.

אתה פשוט לא מכיר את שיטת העבודה שם , המוסך מאוד עמוס ועובד עם בוחנים וכו' - לכן כל פעולה אורכת זמן. במוסך אחר אולי היית מקבל שירות יותר מהיר, אבל לא מעט אנשים מעדיפים את ה"גג" שהמוסך המרכזי מספק.

זה עולה שם בזמן לא מועט, אבל יש למרכזי גם יתרונות - אם החלטת לטפל דווקא שם - תיאלץ לחכות. למיטב ידיעתי קשה לזרז שם את העניינים, ולכן הצעתי לך לבקש חילופי.

אגב - שיפוץ הגיר טרם החל , כך שאין לי מה להתייחס לזמן שהשיפוץ ייקח.

פורסם

שרודר זה שרודר אותו המוסך אותו החרא מה זאת אומרת לא אותו מוסך הרי הם בתיאום מלא אחד עם השני

chemla=בצרפתית shemla שזהוא שם משפחתי זה בטח לא מענין אותך אבל לידע כללי שתדע

הכונו לביאת המשיח!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...