Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה קנתה רכב והחליטה לפנק את עצמה במערכת,כמובן שלה לא משחק תפקיד במה אז לא ייחסתי לזה כל כך חשיבות ובטח שלא איטום.

אז הרכבתי לעצמי חלקים לפי מחירים שקיבלתי וההצעת מחיר של 2700 שקל כוללת-

קומפוננט JBL GTO 6.5 אינץ'-450

קומפוננט JBL GTO 5.25 אינץ'-450

סאב קיקר C12 כולל תיבה אטומה MDF-ב480

מונו לייטינ אודיו 250.1 ב500

לייטינג אודיו 50X4 ב800

סט כבלים 8 גייג' חינם

מה דעתכם על ההצעה הכללית ואם יש לכם רעיון לבניית מערכת טובה יותר בתקציב דומה פתוח להצעות.

(אם אפשר בלי הצעות של מורל כי היא שומעת רו הזמן האוסים ומוזיקה ישראלית ועד כמה שהשמעתי לה מערכות יש לה העדפה ברורה לטויטר מתכתי)

פורסם

המגברים דווקא יעשו עבודה טובה,

אבי - אני מתפלא עליך

אתה זוכר את הסט אינפיניטי שלי??? - זוכר את הטוויטרים שלו??? זוווווווווווווווווועעעעעעההההה!

חדים - איייייייייייי

כואבים - דייייייייייי

החלפתי אותם - ביייייייייי

הסט של הJBL זה הסט המקביל לרפרנס שלי - (אחרי עריכה) - עדיף שתלך על סט פשוט של MBQ - הטוויטרים שם קצת יותר מפורטים לפחות

ועוד אני זוכר גם כן משהו שרשמת לי באחד הת'רדים - זה הלך פחות או יותר ככה

שמעתי את הרפרנס בכמה רכבים - באף אחד מהם לא יכלתי לשבת יותר מחצי דקה, היחדי שיכלתי לשבת אצלו ברכב ועוד איכשהו להנות ממשהו זה אצל לאנוס פורס (והשאר היה פשוט מחמאה שקיבלתי ממך אבל זה לא רלוונטי)

MBQ! (אחרי עריכה)

ולגבי המחירים שאתה משיג - או שזה יד שניה או שאני חייב ללמוד מה הסוד שלך

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה בטוח שהרכיבים , חדשים/מקוריים/JBL אמיתי ולא זיוף/אחריות/מי זה שהחליט לפשוט רגל ויד??

בברכה,

קורווין.

נשמע לי זול מדיי , ומה שזול יקר.

פורסם

החלקים חדשים ואני לא דואג הבנאדם אמין וקניתי ממנו כבר המון חלקים,אף פעם לא אכזב וזה אפילו דרך היבואן הרשמי של כל חברה (בדרך כלל)

אני שמח לשמוע שהמחירים טובים בגלל שפלח שוק הזה של אודיו אני לא מתמצא במחירים שהולכים בדרך כלל.

לגבי האינפינטי והJBL,אז אולי הם חולקים חלק מהרכיבים יחד אבל הטוויטר בJBL טוב יותר,לדעתי.

במחיר הזה הוא עדיף על הפולס ועל הלייטינג אודיו בולט,לגבי MBQ,אני יכול להביא לה סט אחד של MBQ או סט אחד של פוקאל פוליגלאס אבל היא מחפשת עוצמה,ומסט אחד היא לא תקבל את זה,וזה מעין ברירת מחדל,נקודה באצע שאיכשהו הגעתי אליה במגבלות התקציב והדרישות.

פורסם

סט אחד טוב מקדימה וסאב של קיקר יתן לה מספיק עוצמה

ועדיף שהעוצמה הזאת תהיה בגבול שניתן לסבול. עדיף סט אחד נורמלי על שניים זוועתיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...