Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4... מה אתם אומרים??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אבא שלי מעוניין באוטו חדש. תקציב - עד 100 אלף ש"ח. בהיותנו עדיין בתחילת החיפושים, עלו לנו בראש המון אופציות, אך האופציה שאנחנו לוקחים אותה בחשבון כעת היא סובארו B4 2.0 ליטר , הדגם החדש, כלומר משנת 2004 והלאה (אם אני לא טועה)..

מחיר המחירון של דגם 2004 עומד על משהו כמו 113,000 ש"ח פלוס מינוס, לכן אני חושב שאפשר למצוא אחת בלי לחרוג הרבה מהתקציב..

העניין הוא שחוץ מהעיצוב שלה - שלדעתי הוא ממש יפה - אין לי הרבה ידע לגבי אוטו זה. עשיתי חיפוש פה בפורום, וקראתי המון תגובות די טובות לגבי אוטו זה, במיוחד בהקשר להגה המצויין, הנוחות, ועניין הטיפולים בכלל..

רציתי לדעת קודם כל אם יש הבדלים גדוים מבחינת אבזור לגבי דגם 2.0 משנת 2004 לבין הדגמים של השנים האחרונות, או של דגם ה- 3.0 ליטר.לפי מה שהבנתי, משנת 2006 גרסת 2.0 ליטר היא יותר חזקה בכ-20 כ"ס, ויש כמה תוספות.

ובכלל - לבעלי אוטו זה או לאלה שיש להם ידע\ניסיון עם אוטו זה, האם זה אוטו אמין שלא עושה הרבה בעיות?? מה בקשר למנוע? האם 2.0 ליטר מספיק לרכב "כבד" כזה?

אשמח לקבל כל תגובה בקשר לאוטו זה.

תודה מראש

פורסם

השיפורים העיקריים בדגם 2006 לעומת הדגמים הראשונים הם: מנוע חזק הרבה יותר, צמיגים בחתך נמוך יותר, תוספת של בקרת שיוט, וגם קצת קסמטיקה בדמות שתי יציאות מפלט מאחור.

מבחינת איבזור, תקבל במאזדה 6 (למשל) גם בקרת שיוט, אבל ה-B4 נותנת לדעתי איכות נסיעה טובה יותר - היא יותר רכה ונעימה, ולא ע"ח אחיזת כביש.

לגבי "תיבת ההילוכים שמסרסת את המנוע" - אני לא יודע אם הבחור שכתב את זה נהג אי-פעם ב-B4, אבל לרוב הנהגים הסבירים יש לה מספיק כח. במילים אחרות, "אין לה שום בעיה לעלות את הקסטל"...

לגבי אמינות - בחברה שבה אני עובד יש מספר מכוניות כאלו מהשנים 2004-2005, שעושות לא מעט קילומטרים (50000 לשנה). עד היום אפס תקלות.

בסה"כ זו יכולה להיות קניה טובה מאד, אם כי יש פחות מצאי בשוק יחסית למאזדה 6. קח גם בחשבון שהרבה מכוניות הגיעו לשוק הליסינג - בדוק טוב מה אתם קונים.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קנייה מצוינת ורכב נהדר. מצד אחד, סחירות ורמת אמינות מאוד גבוהה, מצד שני לרכב רמת הנאה ואחיזת כביש גבוהה מהמקובל בקטגוריה בשילוב (שלא קיים במתחרות שמציעות כזו רמת אחיזה-כדוגמת מאזדה6) של רמת נוחות גבוהה מאוד. בנוסף, לרכב יכולת בידוד רעשים מצוינת והמנוע מאד שקט.

הרכב מגיע ברמת איבזור די גבוהה שכוללת גלגלי מגנזיום, בקרת אקלים, מחשב דרך, רדיו דיסק אינטגרלי, טיפטרוניק ועוד.

יתרון נוסף הוא תוצאות מבחני ריסוק גבוהות מהמקובל באותו שנתון.

תוכל לבדוק את מבחני הריסוק של הB4 באתרים הללו בהשוואות למתחרות האחרות בקטגוריה:-

http://www.iihs.org/ratings/summary.aspx?class=30

http://www.mynrma.com.au/medium_2.asp

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אם החדשה לא נכנסת בתקציב (בהתאם לדרישות) והחלטת ללכת על הצורה הישנה (טרום 2004), הדגמים עם מנוע 2.5 ל' מומלצים (למי שמחפש את הביצועים). אין הרבה כאלה - אבל כדאי לחפש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם אתה מדבר על B4 שנת 2004, אז היא עם ה2.0 הישן- 135 כוחות סוס על תיבת 4 הילוכים שמסרסת את כל המנוע.
תסביר לי רק דבר אחד - אם רק היום ניגשת לטסט ראשון (ועוד לא בטוח שעברת אותו), מאיפה יש לך מושג אם תיבת ההילוכים מסרסת את המנוע או לא?

תקרא בבקשה את השירשור הזה, ותצבור קצת נסיון בנהיגה לפני שתמליץ לאנשים בפורום ייעוץ :evil: .

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לא נהגתי על הידני אך לאוטומטי יש כוח זמין בכל זמן נתון, תגובת מנוע חדה,רכב זריז מאוד יחסית, ביצועים טובים בקטגוריה שלו, אמין מאוד,מומלץ.

פורסם

הרשה לי לתקן, ל-B4 עם ה-2.0 125 כ"ס אין ביצועים טובים בקטגוריה שלה, והיא גם לא זריזה במיוחד. מעבר לכך - אחלה אוטו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מניסיון נהיגה ארוך עליה, הרכב איכותי,מפנק, מתלים קצת רכים לטוב ולרע, אבל המנוע גורם להרגשה של "אוטו כבד" שלא זריז במיוחד.... אמינות טובה. בסה"כ חבילה די טובה.

פורסם

יצא לי לנהוג על הB4 שנת 2004כמה הגיגים:

עיצוב,אני אישית אהבתי.יש יגידו מעט שמרני (לעומת ה6,והאקורד).

איכות הפנים לדעתי ברמה מאד גבוה,כיסא הנהג מצוין.

כוח:כן,בשנים האלה קצת חסר לרכב כוח מתפרץ.0-100 אם אני לא טועה עוד על 13.5 שזה קצת איטי לעומת החבורה שהיא מתחרה בה.

אמינות,מבעל הרכב שאני נהגתי עליו,הרכב היה אמין(אבל הוא החזיק אותה תקופה קצרה ולאחר מכן עבר ליותר חדשה,אז אני קצת נמנע מלתת ציון)

התנהגות-אני מצאתי אותה מהנה לנהיגה ,אבל אין לי ניסיון כל כך עשיר בתחום הזה,אז שוב קח בערבון מוגבל .אני אישית,אהבתי!

בעיקרון,אם אביך מחפש רכב באיכות טובה ולא הולך ל''התחרות'' איתו,הרכב עצמו מצוין.

שיעשה עליה סיבוב,אהב?מזל טוב!

לירון

• תוכן חדש...