Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותר לחגור מתחת לבית השחי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בית המשפט לתעבורה בחיפה קובע שאין עבירה בחגירת חגורת בטיחות מתחת לבית השחי במקום

מעל הכתף.

המפרט בתקנות הקובע את צורת התקנת החגורה כך שתחגר מעל הכתף לא נקבע כאיסור פלילי בהקשר לאופן החגירה עצמה..

עוד סיבה לתיקון התקנות.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

זה לא אסור מבחינת הניסוח בתקנות התעבורה.

אבל,

אם תבטיח לי אפס אחוזי שרידות בתאונה , אני מוכן לקבל את צורת החגירה הזו. יותר טוב , שלא יחגרו בכלל.

DARWIN RULES.

פורסם

אל תהיה צודק... תהיה חכם!

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
בית המשפט לתעבורה בחיפה קובע שאין עבירה בחגירת חגורת בטיחות מתחת לבית השחי במקום

מעל הכתף.

המפרט בתקנות הקובע את צורת התקנת החגורה כך שתחגר מעל הכתף לא נקבע כאיסור פלילי בהקשר לאופן החגירה עצמה..

עוד סיבה לתיקון התקנות.

שאלה לי אליך ותענה לי בכנות.

אתה חוגר בגלל שחייבים או בגלל הבטיחות שלך ושל הסביבה שלך?

(דבר שמצער ביותר שאם לא היה חובה לחגור 80% לא היו חוגרים)

פורסם

השאלה לא רלוונטית.

רוצה לחגור? תחגור מעל הכתף. אלא אם אתה רוצה להיפצע קשה ואף להיהרג בתאונה.

אנשים לא מבינים שחגורה זה אמצעי להצלת חיים, לא אמצעי להימנע מדוחו"ת.

תרופה ממוות בטוח שלא עולה לך כסף.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

[באתר של מערכת בתי המשפט, www.court.gov.il ,במדור לשכת הדוברת,

פסקי דין שפורסמו על-ידי הדוברת.

נהג טען שחגר כך,גירסתו לא עורערה,וטענת המשטרה שחגר שלא לפי התקנות נדחתה.

QUOTE=TheHunter88]אפשר בבקשה קישור לידיעה או פס"ד?

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

• תוכן חדש...