Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים רכשתי אלפיין 9855 חדש מחנות והיום התקנתי אותו הכול עבד יפה עד שפיתאום הפאנל הפסיק ליגלוש הוא ניתקע באמצע... אנשים מה יכולה להיות הבעיה? שמעתי שזה כרוני אצל המכשיר זה נכון? ישנו טיפול? חוץ מלהחליף לחדש

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן זה כרוני ב 9855 ו 9853,הבעיה ידוע אצל היבואן(אפריל) כך שלא תיהיה לך בעיה של תיקון או החלפה.

שבוע שעבר קיבלתי מכשיר מתיקון 9853 עם אותה הבעיה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סלבה , עפ"י מה אתה מבסס את העניין, כי אני לא מכיר שום מחלה כזאת באלפיין וזה מהכירות עם עשרות מכשירים.

אני לא אומר שזה שאני לא מכיר זה לא קיים ,אבל אני אשמח לדעת על סמך מה אתה אומר את זה, לפני שאתה מודיע על מחלות של מכשירים.

כי אני כבר רואה את הנולד :"לפיוניר יש בעיה עם יציאות RCA, והמסכים של אלפיין מתקלקלים".

הבנת את העניין אני מקווה.

אז לפני שזה ממשיך להיות איזו תופעת עדר, אני מנסה למנוע את זה.

ניר

under construction..

פורסם

כדי לקבל אינדיקציה טובה לגבי תקלה נפוצה במכשיר, יש לדבר עם מי שמתעסק עם כאלה בצורה סיטונית קרי: מתקין או משווק -חנות שאתה מכיר ואתה סומך על דעתו שאינה משוחדת ,או לחילופין אנשים שהיה או יש להם את המכשיר .

בחיפושי אחר מערכת לאוטו הייתי אצל מספר אנשים ואחד המכשירים שהיו על הכוונת הוא המכשיר המדובר.השני הוא קלריון גם מהסדרה הגבוהה .אותו אדם הראה לי פיזית שני מכשירים מהסוג הזה שהוחזרו ונשלחים לתיקון בגלל אותה בעיה .

הוא ציין בפירוש שהבעיה היא לא במכשירי קלריון עצמם אלא שיש במכשירים מחברות שונות עם אותה טכנולוגיה של פאנל חשמלי הידראולי רגישות מסויימת באופי הטכנולוגיה הזאת.

המכשירים המתקדמים הללו יש בהם חלקים מאוד רגישים ואין המדובר רק בhu לרכב אלא בהמון תחומים חשמליים אחרים.

מכל חברי הפורום נא לקרוא את הדברים בקפידה כמו בצורה שהם נכתבו .אין הכתוב בא להצביע על מגמה מסויימת . הנרטיב פה לא מתייחס לקלריון בצורה ספציפית אלא כדי להאיר עינכם .

פורסם

דרך אגב , חשוב שתבדוק האם זה 9855R או ללא הR

הR מגיע עם אחריות מקורית מהיבואן ל3 שנים והמכשיר השני הוא יבוא פרללי אז לך תדע מאיפה הביאו אותו .

אם זה הR אני לא הייתי דואג , נותן ליבואן לטפל וזהו..

אהה .. ולא נתקלתי בבעיה כזאת , אני מכיר 4 אנשים עם אלפיין והכל טוב אצלם , דווקא בסוני שלי היתה בעייה עם המנוע החשמלי של הפאנל אחרי מספר חודשים מועט ..

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

גם אני חושב כך.

אין מה לעשות, לפאנל חשמלי (לא משנה כעת איזו חברה) יהיה בלאי גבוה ורב יותר מפאנל אחר

שאיננו כזה.

וכפאנל כזה, נתקלים אנשים בבעיות שכאלו.

אך אין זה אומר שזה רק דגם או חברה ספציפית - כי זה תקף לכולם.

פורסם
סלבה , עפ"י מה אתה מבסס את העניין, כי אני לא מכיר שום מחלה כזאת באלפיין וזה מהכירות עם עשרות מכשירים.

אני לא אומר שזה שאני לא מכיר זה לא קיים ,אבל אני אשמח לדעת על סמך מה אתה אומר את זה, לפני שאתה מודיע על מחלות של מכשירים.

כי אני כבר רואה את הנולד :"לפיוניר יש בעיה עם יציאות RCA, והמסכים של אלפיין מתקלקלים".

הבנת את העניין אני מקווה.

אז לפני שזה ממשיך להיות איזו תופעת עדר, אני מנסה למנוע את זה.

ניר

אהלן ניר!

אני מבסס את הטענה שלי מהמילים שאמר לי הסוכן של אלפיין:"כן אני מכיר את הבעייה,בעייה מוכרת ב 53/55 אין מה לעשות תביא את המכשיר לתיקון,תקבל אותו עוד שבוע".

מכאן בא הביסוס שלי,כי לא הגיוני שסוכן של אפריל טק ליין היה אומר כזה דבר סתם וזה אומר שהבעייה אכן קיימת ומוכרת ליבואן.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

המתקין שלי אמר לי שבעיה ככל הניראה שבמהלך ההתקנה ניפגע חלק במערכת ההידראולית אבל אני לא חושב שעשיתי נזק למכשיר כי הכול הלך מעדינות..... לסיכום נישלך למעבדה יהיה תשובה עוד שבוע...

פורסם

"פטיש , מסמר , ניקח מהר... "

:D

לא נראה לי שיש בפאנל הזה מערכת הידראולית

הכל מכני , גלגלי שיניים עם זרם חשמלי :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הדבר שהכי מגניב אותי בסיפור, שלא עבר יום, והמכשיר נשלח לתיקון.

לא... אתה לא תקבל חדש, אתה תתקן את הזבל שמכרתי לך אתמול...!

(אני סתם פורק פה קיטור...)

פורסם

אם אני הייתי קונה מאפריל טקליין את האלפיין ב5000 שקל ולמחרת המכשיר היה לא גולש לי

והמוכר היה מעיז להגיד לי שהמכשיר הולך לתיקון הייתי שובר לו את המכשיר על הראש.

מזה תיקון? זה מכשיר של יום אחד-שיביא חדש מהקרטון.

• תוכן חדש...