Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחילו אצלי (A3 2002 75K טיפט.) מין בעיטות קטנות בזמן העברת ההילוכים בעיקר בין הילוכים 3 ו4 אך לרוב גם בשאר ההילוכים.

הבעיטות האלה קורות גם באוטומט וגם כשאני מעביר לבד את ההילוך (אותו דבר, לא ?).

אני שואל על זה כי אני מכיר עוד מישהו שהיו לו הבעיות האלה ואני גם זוכר שבזמן הבדיקה שערכתי לרכב לפני הקניה, הזהיר אותי אחד הבוחנים מהגירים של כלל קבוצת ואג בכך שהם בעייתיים.

מישהו מכיר את הבעיה הזו ויודע אולי לתת פתרון פשוט ? האם שווה בכלל ללכת למוסך מורשה בשביל זה או שחוץ מכאבים בכיס אני לא יקבל כלום שם ?

פורסם

מכון לגירים אוטומטיים זאת הכתובת המתאימה ורוב מוסכי הרכב אינם משפצים גירים אוט' בעצמם, אלא רק מפרקים מהרכב ומעבירים אותם לשיפוץ במכונים.

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני מתל אביב. השאלה אם זה סביר שגיר שעשה בסך הכל 75 אלף ק"מ, ועוד של רכב שעולה לא מעט כסף, שאמור להיות איכותי, צריך שיפוץ כבר בשלב זה ?

אני מכיר לא מעט רכבים שהגיר שלהם עובר את ה200 אלף ק"מ בלי שיפוץ.

פורסם

הרכבים "הגרמנים" הללו, שעולים מספיק כסף, כבר מזמן לא אמינים!

עברו אצלי מספר רכבים מהקונצרן הזה, ואני בוודאות יכול לומר לך שאיכותיים הם בטח שלא...

עם זה הפלסטיקים הרופפים, הפנאלים שנופלים, מראות אמצעיות רופפות, חלונות שנופלים וכו' וכו'...

עכשיו לעניין שיותר קשור לנושא...

יש לי פולו שנת 2003 SDI שנהרס לה הגיר בכ-110K ק"מ...

אז נכון שהפולו שלי לא שיכת ישירות לאודי, אבל הם מאותה משפחה...

ולא חסרים לי סיפורים על אוודי A3 וA4,לאון ואיביזה, לא גיר שקורס אבל מספיק בשביל לגרום לי להתמרמר על הקונצרן הזה ולהחליט לא להתקרב למוצרים שלהם יותר...

אני מניח ומקווה שבדגמים היותר יקרים שלהם הם מוצלחים, אבל זה לא משנה את העבודה שבנוסף להכל, בארץ, מנהלים את המוסכים שלהם חבורה של נוכלים!!!

פורסם

עם זה הפלסטיקים הרופפים, הפנאלים שנופלים, מראות אמצעיות רופפות, חלונות שנופלים וכו' וכו'...

דווקא בעניין הזה אני לא מסכים בכלל.

לטעמי הגימור ואיכות החומרים האלה היא ברמה גבוהה מאד.

עברו אצלי כבר מספר רכבי אודי וכולם בנויים מצוין. הכל יושב בול במקום. לא חורק ולא מתקתק.

בנוסף ידוע לי גם על מספר חלקים מכאניים שלגביהם הורחבה האחריות שכן נמצאו מיוצרים לא כנדרש.

לא צריך להיות קיצוניים.

פורסם

הבעיה העיקרית בגיר של ואג היא התאימות adaptionשל כל החיישנים, המחשב והגיר, עשה איפוס באחד המוסכים ובדוק. מכיוון שלא ניתן לבדוק את גובה מפלס השמן ,אלא רק במוסך עליך להביא זאת בחשבון ,ניתוק מצבר או מתן כבלי התנעה למישהו עלול לגרום לשינוי הערכים

יגאל

פורסם

שלום,

בעבר הייתה בבעלותי A3 2002 אוטמט טורבו.

לי הייתה את בדיוק אותה הבעיה, אז הלכתי למורשה ושם החליפו לי שמן גיר וזה לא עזר.

הם אמרו לי שהפיתרון היחיד להחליף גיר שזה אומר הרבה כסף.

האודי שלי עשתה בזמנו רק 79 אלף כשזה התחיל לי.

בבוקר שהרכב היה קר שהכנסתי לD כל הרכב רעד, לך זה קרה?

במוסך מורשה בעיר אחרת היו לי קשרים ומה שאמרו לי שם זה לחיות עם זה, אין בררה זה עסק רציני להחליף גיר.

אז עשיתי איתה עוד 10 אלף ק"מ ואז מכרתי.

איתי.

פורסם

גם לי היתה הבעיה עם הרעידות בבוקר, אבל היא נפתרה לגמריי אחרי ניקוי מצערת.

בכל מקרה, אני חושב שאני אפנה למוסך ונראה מה יהייה להם לומר.

פורסם

אכן יש בעיה בגירים אוטומטים של VAG , כאלה שבדרך כלל צריכים להתמודד עם מומנט בינוני +.אני מכיר בעיות כאלה בגולף V5 , AUDI 1.8T ועוד .

בסופו של דבר צריכים לפרק את הגיר ולתקן אותו, סיפור לא זול בכלל .

החברה במוסך המרכזי מכירים את הבעיה , הכי טוב שתיפנה לשם.

• תוכן חדש...