Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני בחיפושים אחר תוכנה איכותית לביצוע Video Caption שיכולה לצלם את כל מה שמתרחש על המסך - גם וידאו (לדוגמא סרט שפועל ברקע).

ניסיתי מס' תוכנות - מרביתן סבלו מוידאו "איטי" (ככל הנראה שגם 30FPS לא הספיקו להם), או שלא היה לסרט סאונד, או שפשוט לא הצליחו לצלם באורך הרצוי - 10 דקות לפחות.

תודה לעוזרים. :)

פורסם

תודה על התגובה.

הורדתי את התוכנה אך האיכות אינה מספקת - אפילו כששיניתי באפשרויות לFPS ו100 QUALITY.

אני צריך להקליט קטע של 10 דק' (בערך) שמשודר בצורה שדומה לזו בYOUTUBE לדוגמא, אך אין אפשרות להוריד אותו משם (הוא לא מפורסם באפשרות זאת).

יש צורך לשנות משהו באופציות?

פורסם
אהלן.

אני בחיפושים אחר תוכנה איכותית לביצוע Video Caption שיכולה לצלם את כל מה שמתרחש על המסך - גם וידאו (לדוגמא סרט שפועל ברקע).

ניסיתי מס' תוכנות - מרביתן סבלו מוידאו "איטי" (ככל הנראה שגם 30FPS לא הספיקו להם), או שלא היה לסרט סאונד, או שפשוט לא הצליחו לצלם באורך הרצוי - 10 דקות לפחות.

תודה לעוזרים. :)

ממליצה לך על camtasia.

פורסם

ציינתי שהאתר הוא כמו YOUTUBE (הסרט עצמו מופעל דרך נגן פלאש), אך לא בזה מדובר. האם יש לך את הפלאגין מותקן? אם כן - אתה יכול לנסות להוריד את הקובץ (שציינתי מטה), בעזרת הפלאגין?

מדובר בוידאו מאתר קשת, שחשוב לי מאוד לשמור - כתבה ששודרה אמש בחדשות ערוץ 2.

אנסה את התוכנות הנוספות שהוצעו ונראה אם יש שיפור.

פורסם

הכתובת של הוידאו:

mms://s52wm.castup.net/server12/70910280-61.wmv

אתה יכול לראות את הקליפ במדיה פלייר

אבל צריך תוכנה בשם cocsoft streamdown בשביל להוריד את הוידאו.

אייל

• תוכן חדש...