Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה אומנם קצת מוזרה, אבל חשובה לאבא שלי הנוחות המינימלית והוא שוקל למכור את הסיאט ולקנות קליאו ספורט אבל חשובה לו שהנוחות של הקליאו תהיה בערך כמו בליאון.

אני מבקש ממישהו שנהג ב-2 הרכבים שיחווה את דעתו לפני שמתחילים את כל העסק.

(ואם מישהו צפוני מוכן לנדב נסיעת מבחן על הקליאו שלו לאבא שלי יהיה מצוין :-P).

תודה רבה.

פורסם

הקליאו לא נופלת מהליאון בנוחות.

אם אני זוכר נכון אז הליאון אפילו יותר קשיחה מהקליאו.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

אנחנו לא מחפשים רכב משפחתי עם פלפל כבר, יש לנו את הרכב ליסינג.

בלאון אפילו פעם 1 בשנה אנחנו לא נוסעים יותר מ-2 ברכב, אז זה הביא למחשבה שאולי אפשר לקנות רכב קומפקטי שנחשב יותר ספורטיבי.

הלאון נקנתה כרכב משפחתי בתחילה, וכרגע יש לנו רכב משפחתי.

אבל לאבא שלי עדיין חשובה הנוחות, כאשר הצעתי לו את הקליאו התגובה הראשונית שלו הייתה "אני לא מחפש צעצועים", אבל כאשר הסברתי לו את המצב הוא נטה להסכים איתי.

אשמח לעוד תגובות, אולי רוני שנהג על לאון טורבו כזכור לי.

פורסם

הלאון 02 רכה יחסית לספורטיבית והרבה יותר איכותית בגימור הפנים ואיכות ההרכבה מכל צרפתית שאני מכיר ,זה נקרא באנגלית-"ריפיימנט" והקליאו תהיה יותר ספורטיבית שזה גם אומר -רועשת יותר בשיוט,וקשיחה/פחות נוחה בכביש ישראלי מצוי.

פורסם

אני רואה שאתם חושבים על זה :wink:

לא נהגתי בסיאט אך נהגתי ברנו, הרכב לא רך אבל סביר הבעיה שלפי דעתי אביך צודק והוא קלסטרופובי, לפחות לי הוא הרגיש כזה.

פורסם

הקליאו מפתיעה לטובה במרווח. בתור בחור גבוה מאוד אני מסתדר מצויין בקליאו.

לגבי הנוחות...האוטו ספורטיבי וקשיח בכיולו כיאה ליעודו, אבל בוא נגיד שהוולקן שלי עם קוני צהובים נעולים 50% יותר קשיחה.

לגבי המעבר מהלאון לקליאו....לא יודע, החלטה קשה, שתי מכוניות שונות, הקליאו הרבה יותר ממוקדת מהלאון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני רואה שאתם חושבים על זה :wink:

לא נהגתי בסיאט אך נהגתי ברנו, הרכב לא רך אבל סביר הבעיה שלפי דעתי אביך צודק והוא קלסטרופובי, לפחות לי הוא הרגיש כזה.

גם מסכים - הרכב קטן וצפוף, נהגתי ולא היה לי נעים לשהות בו.

STI 2004

פורסם

אולי זה עניין של טעם, אבל לדעתי רכב ספורטיבי צריך להיות קלסטרופובי. והקליאו לא עד כדי כך קלסטרופובית. היא משלבת בין השניים בצורה טובה מאוד. אם כבר קונכיות, המיאטה זו הקונכיה האולטימטיבית, וזה מה שכיף בה. הכול סוגר עלייך והרכב מולבש עליך כמו גרב.

אבל ככה זה היום,כל מכוניות הספורט נהפכו למיקרו וואן עם ביצים. "שיהיה גם פרקטי".. גם כן..

מבאס..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...