Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פותח שרשור זה ממניעים אנוכיים לגמרי ולכן מעניינות אותי בעיקר תחנות באזור ראש העין ופ"ת.

על הדרך, שרשור זה ירכז תחנות דלק המוכרות בנזין/סולר מוזל במיוחד בשאר חלקי הארץ.

נא לציין אזור ותאור מספק של מיקום התחנה....וכמובן את המחירים אותם היא מציעה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תחנת דלק פז באזור התעשיה בכפר סבא.

יש לי כרטיס פזומט ספציפי לתחנה זו,ואני מתדלק שם 98 במחיר 95 מוזל(כלומר מחיר 95 ללא שירות).

יש לציין שאני חוסך ככה כמה מאות שקלים בחודש.

מאור

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

כספר, לא יצא חוק שבכל תחנות הדלק יש דלק מוזל בשירות עצמי?

פיליפ, התחנה בכניסה ללהבים שציינת מהלה בעבר בנזין באופן מחפיר.

צריך לבדוק אם היום היא עדיין מוהלת.

בבאר שבע בשירות מלא ועצמי יש 3 תחנות שאני סומך עליהן:

1) סונול מול מרכז "ביג" ברח' דרך חברון. הנחה 30 אג' לליטר בנזין בשירות עצמי, ניתן לשלם גם במזומן (משלמים בקופה ומתדלקים לבד) ו- 1.70 הנלה לליטר סולר. אני מתדלק שם באופן קבוע מעל שנה.

2) תחנת "דלק" ליד טיב טעם בבאר שבע גם ברח' דרך חברון, הנחה 12 אג' בשירות עצמי.

3) תחנת "אלון הרכבת" שליד הרכבת הישנה בב"ש, 70 אג' הנחה על ליטר 98 ו- 15 אג' הנחה על ליטר 95 בשירות מלא. בעבר שחשבתי שתחנה זו מהלה דלק שלחתי מכתב למשרד התשתיות, התקשרו אלי באותו היום שערכו את הבדיקה כדי לוודא איזה בנזין תדלקתי וקיבלתי תשובה לאחר זמן מה שהתקשרתי שהתחנה לא מהלה דלק.

פורסם

.

הכוונה שלי או מה שאני מחפש אלו תחנות המציעות הנחות מיוחדות מעבר להוזלה בשירות עצמי.

יש תחנות רבות שמציעות הנחות מיוחדות ו/או כרטיסים מיוחדים לתחנה ספציפית.

מחישוב קל אנחנו מוציאים 1500 ש"ח על דלק בשתי המכוניות שיש בבית. אין לי בעיה להתחייב לתחנה ספציפית באזור מגוריי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לי יש כרטיס של חברת "דלק".

בתדלוק של 98 אני משלם כמו 95. לא עבור תחנה ספציפית.

מאוד שווה הכרטיס הזה. עדיך בהרבה מהקדיחות שהם מציעים.

!AWDSOME

פורסם

פיליפ, התחנה בכניסה ללהבים שציינת מהלה בעבר בנזין באופן מחפיר.

צריך לבדוק אם היום היא עדיין מוהלת.

בבאר שבע בשירות מלא ועצמי יש 3 תחנות שאני סומך עליהן:

1) סונול מול מרכז "ביג" ברח' דרך חברון. הנחה 30 אג' לליטר בנזין בשירות עצמי, ניתן לשלם גם במזומן (משלמים בקופה ומתדלקים לבד) ו- 1.70 הנלה לליטר סולר. אני מתדלק שם באופן קבוע מעל שנה.

2) תחנת "דלק" ליד טיב טעם בבאר שבע גם ברח' דרך חברון, הנחה 12 אג' בשירות עצמי.

3) תחנת "אלון הרכבת" שליד הרכבת הישנה בב"ש, 70 אג' הנחה על ליטר 98 ו- 15 אג' הנחה על ליטר 95 בשירות מלא. בעבר שחשבתי שתחנה זו מהלה דלק שלחתי מכתב למשרד התשתיות, התקשרו אלי באותו היום שערכו את הבדיקה כדי לוודא איזה בנזין תדלקתי וקיבלתי תשובה לאחר זמן מה שהתקשרתי שהתחנה לא מהלה דלק.

אתה בטוח לגבי התחנה בלהבים?

אני מתדלק שם בנסיעות לכיוון המרכז ואף פעם לא נתקלתי במצב שהדלק השפיע איכשהו על הרכב.

דווקא התחנה ליד הרכבת, אלון, אחרי שתדלקתי שם הרכב גמגם קשות וממש קרטע. לא מתדלק שם יותר.

סונול מול ביג מציעה 30 אג' הנחה?

פורסם

במרכז ת"א אני מכיר רק 2 תחנות שמוכרות בנזין ב15 א"ג פחות מהמחיר המלא - בשירות עצמי בלבד:

סד"ש ברחוב קרליבך

דור אלון מאחורי בית ישראכרט

פורסם

כן-

סונול מול ביג מציעה 30 אג' הנחה לליטר בנזין (כל פעם הם שינו את זה- בעבר זה היה 15 אג' לליטר אבל מאז שהכניסו את השירות העצמי חלה הוזלה נוספת) ואני נצמד אלייה.

לפני חודש וחצי בערך תדלקתי פעמיים באלון הרכבת 98 ולא היו בעיות אבל מאז חזרתי לסונול מול ביג כי היא נותנת הנחה גדולה יותר על 95.

פורסם
הפזומט הזה, שווה משהו?
האמת שכן..

יוצא לי כל חודש חיסכון של בערך 200 עד 300 שקל.

זה לא פזומט אלא כרטיס פזומט שיורד לי בהוראת קבע שעליו אני משלם 2 שקל בחודש.

מישהו פה רשם שיש לו הנחה דומה גם בכל תחנות דלק,אם זה נכון? אז אני מאמין שאני יעבור לחברת דלק.

כספר!!!

1500 ש"ח לשני רכבים!! אמן עלי ככה לרכב אחד:shock: .

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

• תוכן חדש...