Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מכיוון שאני חושב שיש פה אנשים חכמים מעבר לסוגיית המכוניות, אני מבקש עצות לגבי הבעיה הבאה:

אנחנו גרים בקומה שנייה מתוך 4. בקומה הראשונה, מתחת לחדר שלי ולעוד חדר עבודה בבית יש גינה פרטית של השכנים. הם גידלו שם 2 עצים, אחד עץ פרא שסותם את האויר ואור ל- 2 החדרים בבית. הדירה עצמה שלהם מושכרת, בעת הבית גר בארה"ב כבר יותר משנתיים ומתנגד לגיזום העץ, למרות שהשכנים עצמם דווקא רוצים בזה וגם להם זה מפריע.

מצורפות תמונות באיכות גבוהה להמחשה, איך אני יכול להוריד את העץ מתחת לקו החלונות שלנו ע"פ החוק?

תמונה ראשונה: זה הנוף שאני רואה שאני פותח את החלון בחדר שלי:

1mg6.jpg

תמונה שנייה: זה הנוף שאני רואה שאני פותח את החלון בחדר השני, חדר העבודה:

2md5.jpg

תמונה שלישית: זה מה שאני רואה שאני מסתכל מהחלון בחדר שלי- כלפי מעלה, לשמיים:

3ig4.jpg

תמונה רביעית: מבט מהגינה הפרטית שלנו על 2 החלונות:

4dj5.jpg

תמונה חמישית ואחרונה: מבט מהרחוב על 2 החלונות:

5ql0.jpg

מה עושים?

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה חתיכת עץ. :shock:

לא קשור כ"כ, אבל מה זה הפוסטר החביב על הקיר? נראה נחמד. :)

אני מאמין שאם תדבר לליבו של הבעלים, הוא לא יתנגד. תסביר לו שעם כל הכבוד לעץ שלו, הוא כבר לא עושה בו שימוש, ושהוא מפריע לסדר היום שלך.

פורסם

אני לא יודע מה אומר החוק לגבי עץ לגובה,אם זה לא חוקי תוכל להודיע לעירייה, ולהתלונן על ההפרעה וגרימת יתושים וברחשים שהעץ מביא ישירות לחלון.

אני יודע שאם זה 2 דירות קרקע אחד ליד השני אז לפי החוק כל מה שעובר לגינה השנייה מחוייב לפי חוק להורדה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
זה חתיכת עץ. :shock:

לא קשור כ"כ, אבל מה זה הפוסטר החביב על הקיר? נראה נחמד. :)

אני מאמין שאם תדבר לליבו של הבעלים, הוא לא יתנגד. תסביר לו שעם כל הכבוד לעץ שלו, הוא כבר לא עושה בו שימוש, ושהוא מפריע לסדר היום שלך.

- חתיכת עץ, אבל עם עץ כזה לא צריך אוייבים...

- תודה, מה שתלוי על מכסה התריס אלו סמלים מודפסים באיכות גבוהה, שחתכתי והדבקתי אחד אחד. כנ"ל לגבי התמונה של הטויוטה ראנקס.

- אין אפשרות לדבר עם הבעלים. לדבר איתם זה כמו לדבר עם קיר בטון.

פורסם

אחלה נוף, עצים נותנים חמצן אל תשכח:-D .

תדבר עם בעל הדירה במידה והוא לא גוזם, יש את האגודה לתרבות הדיור.

פורסם

כדאי שתפנה לאגודה לתרבות הדיור - אולי יצא מזה משהו.

אם לא יצא כלום בצורה מנומסת, חוקית, ותרבותית - העצה של infinity למרות כל הצער שבעניין.

פורסם

אם העץ קרוב מידי לבניין אז השורשים שלו יכולים לגרום נזק ליסודות,לרצפה ולצנרת. אם יש חוטי חשמל בקרבת העץ תתקשר לחברת החשמל והם כבר יפתרו לך את הבעייה.

פורסם

בפעם האחרונה (שעוד גרתי אצל ההורים) שוועד הבית שתל לי "עציץ" קטן מתחת לחלון (גרתי בקומה א') ואחרי שנים בודדות הפך לעץ גבוה (הגיע לקומה שניה) - ירדתי למטה עם מסור יד ועשיתי לו אחלה תספורת. אחרי כמה חודשים טובים צמחו לו שוב ענפים חדשים והוא הרקיע שחקים, ידי על המסור-יד היתה קלה - ושוב ביצעתי לו תיספורת קייצית, במיוחד לקראת הקיץ.

עצים כאלה הם אחלה בית עבור חרקים מעופפים (וגם כאלה שלא) בקיץ - והם אוהבים לקפוץ לבקר בחלונות פתוחים :idea:

תתחיל מפניה מסודרת לוועד הבית או השכן עצמו.

אם זה לא יעזור - יש לי מסור-יד פנוי בבית, בוא לקחת :D

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
למה יש לך פוסטר של קורולה ?

:-D

כי זה הרכב הראשון שהייתי רץ לקנות אם היה לי מספיק כסף. :-)

איציק, לא ניתן להיכנס ולגזום את העץ כמו שהצעת, כי אין לי עסק פה עם ועד הבית אלא עם שכנים מטורפים בכל קנה מידה אפשרי (אלה ששוכרים את הדירה דווקא נחמדים, אני מדבר על בעלי הבית שגרים בחו"ל).

אם בעל הבית ישמע שנכנסתי לו לגינה ו"שיפצתי" לו את העץ, הוא ידאג לשלוח אליי אנשים שישפצו גם לי את הרכב/ גינה אז אני מעדיף שלא להתעסק עם ביריונים ומטורפים למיניהם.

הגינה שלי דווקא יפה, חבל עליה...

1001824kx4.jpg

פורסם

שלום.

תקשיב טוב. לך תקנה בקבוק ראונדאפ ומהחלון תתיז על העץ כול כמה ימים.

אני מבטיח לך פיתרון סופי ומושלם לעץ . הוא ימות תוך תקופה קצרה לאט אבל בטוח.

אף אחד לא יוכל לבו בטענות רק שלא יראו אותך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...