Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בירשותי שמן מנוע תוצרת prestone 10/40 חצי סינטטי.

השמן יושב סגור במחסן שנה וחצי.

יש בעיה להישתמש בשמן כזה-האם יש תאריך תפוגה לשמן מנוע?

האוטו שעבורו אני רוצה לבצע את החלפת השמן הוא פיאט מריאה.

תודה.

פורסם

מצד שני , מדובר על 50-60 ש"ח לגלון כזה. שמן מינרלי (חצי סינטטי הוא מינרלי מתוסף) מתחמצן , בקצב כזה או אחר. שווה לך לקחת את הסיכון הקטן ? לך על זה.

פורסם

יש לי 2 גלוניםשל AC DELCO חצי סינטטים חודשיים במחסן, ביום חם כמו היום יש שם טמפרטורה גבוהה.

יש טעם להכניס אותם הבייתה?

פנתר אבל לא ורוד

פורסם

בישביל 50 שח לא שווה לסכן את המנוע, הרי שמן למנוע זה כמו אוויר לנשימה, אתה חייב לשים שמן איכותי למנוע ואף להוסיף תוסף לשמן ככה המנוע ישרת אותך יותר שנים ופחות בעיות בעתיד.

מצד שני גם כשאתה רוכש שמן בחנות אתה לא יודע כמה זמן הוא שכב שם ומה איכותו!

DROZD

פורסם
יש לי 2 גלוניםשל AC DELCO חצי סינטטים חודשיים במחסן, ביום חם כמו היום יש שם טמפרטורה גבוהה.

יש טעם להכניס אותם הבייתה?

וכשהוא במנוע הוא לא בטמפ' גבוהה? וכשהוא זרוק בתא מטען בשמש הוא לא בטמפ' גבוהה?

וגם האוטו עומד בחוץ בשמש אולי כדאי להכניס אותו הביתה?

זה סה"כ שמן, לא לא הייתי מכניס אותו הביתה.

פורסם

עדיף ורצוי לאפסן שמנים ונוזלים בטמפרטורת חדר ובמקומות מוצלים ויבשים עד כמה שאפשר.

השמן שישב שנה וחצי במחסן כן יעשה את תפקידו ואין בעיה להשתמש בו. אם כי תמיד עדיף לקנות לפני החלפת שמן מחנות חלקי חילוף שמן חדש ומומלץ להביט ולחפש טוב טוב מתי יצרו את השמן.

שוב-אפשר להשתמש בשמן שישב על מדף שנים רבות אבל תמיד עדיף להשתמש בשמן טרי.

פורסם

אם השמן נמצא בקונטיינר סגור הרמטית מהמפעל - ממה הוא בדיוק יתחמצן? מ 4 סמ"ק אוויר שיש במיכל?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...