Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי לכולם

אז ככה:כמו שכתבתי אמש קניתי הונדה סיויק 98 ואני רוצה להתקין לה אזעקה. תתחדש!

השאלה על איזה אזעקה אתה ממליצים בסביבות ה-600-800 ש"ח כולל התקנה. אני הייתי ממליץ לך על ה MVP 625 דו צדדית של רב בריח.הבעיה פה שלא תמצא אזעקה כזו ב 800 ש"ח שתכלול במחיר התקנה.

יש לציין שאין לי ביטוח מקיף ואני עושה את האזעקה לנוחותי בלבד.

מה שאני צריך שהאזעקה תתן לי זה:

נעילת חלונות.נעילה מרכזית.וגלאי נפח. ברוב האזעקות החדשות אין גלאי נפח אבל יש להן גלאים אחרים שלפי דעתי הם בהרבה יותר טובים מהגלאי נפח,הגלאים הם גלאי שטח או שיש אפשרות לגלאי מכות(לא יודע איך קוראים לזה בידיוק). אם אתה רוצה שגם החלונות יעלו בזמן הדריכה אז תצתרך לקנות בנוסף מנגנון מיוחד שמתחבר יחד עם האזעקה ומחיר של המנגנון נע בין 90 ל 150 ש"ח וגם תצתרך לשלם כסף על ההתקנה של המנגנון הזה.

עכשיו ראיתי שבהונדה שקניתי מותקנים גלאי נפח..האם זה חוסך ממני כמה שקלים? לא חוסך כלום,למרות שיש מצב לחבר אותם לאזעקה החדשה אבל לא נראה לי שתמצא מתקיו שיתחיל להיתעסק לך בחיבור גלאים ישנים לאזעקה חדשה.

עוד משהו שרציתי לשאול אותכם על איזה אזעקה אתה ממליץ,עשיתי חיפוש בפורומים והתברר לי שיש 2 המלצות.

1-אזעקה של חברת רב בריח דגם MVP יש לי אחת כזו ואני ממש ממש מרוצה ממנה,עושה טוב טוב את העבודה שלה מכל הבחינות.

2-אזעקה של חברת גארד..לא זוכר איזה דגם.

האם אלו 2 הדגמים המומלצים בשוק או שיש עוד? ולמה לא הזכירו את חברת "קוברה"?

בתודה מראש

שי

אני אגב מרמת גן ..אם יש לכם מישהו באיזור שאתה ממליצים עליו אשמח לשמוע.אם לא נוח לכם לפרסם בכללי אתה יכולים לשלוח לי במסר את שם המתקין המומלץ.

ושוב

תודה.

התשובות באדום,מקווה שעזרתי לך במשהו.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה רבה איש

עזרת לי מאוד.

מה עם מתקין מאיזור המרכז עם מחירים סבירים ואמינות?יש לך המלצה למישהו?

ואגב אני יכול לרכוש את האזעקה בעצמי ולחסוך כמה שקלים או שהמחירים אותו דבר אצל כל מתקיני האזעקות?

אם יש פה אנשים עם דעות נוספות בעניין אשמח לשמוע.

פורסם

אני בעצמי חיפשתי פה ושם בפורומים השונים והבנתי שהGUARD יותר מומלצת מהרב בריח מטעמי מרחק הקליטה/שידור.

(אני מדבר על האזעקות ביפר)

דרך אגב יש אזעקות ביפר (עם שלט רוטט) שיש להן אפשרות נעילת הכפתורים (מן HOLD)?

תודה

פורסם

לא הבנתי עדיין איזו אזעקה אתה מחפש...

אזעקת ביפר? או אזעקה רגילה חד כיוונית?

לא הבנתי גםפ אם יש לך נעילה מרכזית או לא?!

נעילה מרכזית זאת ערכה בפני עצמה שמתחברת תאזעקה אבל זה משהו נפרד לחלוטין שמצריך התקנה נפרדת.

פורסם

אני ממליץ דווקא על אזעקת פויינטר, יש לי אותה ב 3 רכבים שלי, אפס תקלות,קליטה מרחוק,פשוט מעולה.

אבל זה חורג מהתקציב שלך בכ 500 ש"ח שלפי דעתי שווה לך להוסיף אותם, אתה תהנה ממנה כמה שנים טובות, לא כל יום אתה עושה אזעקה,אם כבר עושים אז תעשה כמו שצריך.

רק שתדע באזעקות, ההתקנה היא הגורם המכריע.

פורסם

אני ממליץ לך על גם אזעקת של רב בריח MVP625 דו כיוונית אזעקה מעולה אצלי כבר 3 שנים ולא עשת בעיה אחת חוץ מי שלט רטוב בגלל הים:lol:

פורסם

ראשית אין לי מושג מה זה אזעקת ביפר.

1-תסגור את כל החלונות

2-תסגור את כל הדלתות.[

3-תפעיל את האזעקה עם גלאי הנפח.

ושוב להזכירכם מדובר בהונדה סיויק 98.

הטווח מחירים שלי גג זה 600-800 ש"ח.לא יותר.

תודה לכל העונים אבל עדיין לא קבלתי המלצה למתקין אמין ולא גזלן.אני מרמת גן ככה שאין לי בעיה גם להגיע לפ"ת או לת"א העיקר שיהיה מתקין טוב.

פורסם

אזעקה חד כיוונית היא אזעקה שאם היא מופעלת אתה שומע את האוטו צורח בחוץ ובא ומכבה אותה אם אתה שומע אותה בכלל...

אבל אזעקה דו כיוות היא בעלת שלט אפשר ובאם היא מופעלת היא מודיע ישר לשלט אפשר נימצא עם מפתחות שלך שהיא מופעלת ושמישהוא מיתעסק ברכב ...השלט הדו כיווני בעל תווח קליטה של 1000-800 מטר לכן אתה יכול לישון בשקט בבית ואם באמת יקרה משהו לאוטו אז אתה תיקבל איתות בלי לידאוג לבעיה בקליטה...

לסיכום ממליץ לבעל רכב

פורסם

טוב ממה שכתבתה אני חושב שמה שאתה צריך זה אזעקה של רב בריח דגם MVP 375,האזעקה כוללת חישני נפח,עלות של האזעקה כ 400 ש"ח+ התקנה בין 100-150 ש"ח ועוד נשאר לך כסף למנגנון שיסגור לך את החלונות,המנגנון להרמת חלונות בעת סגירה עולה בין 100-150 ש"ח(תלוי אם זה ל 4 או ל 2 חלונות) וההתקנה של המנגנון עוד איזה 100 ש"ח.

סה"כ יוצא לך 800 ש"ח,בידיוק מה שביקשת.

ראשית אין לי מושג מה זה אזעקת ביפר.

1-תסגור את כל החלונות

2-תסגור את כל הדלתות.[

3-תפעיל את האזעקה עם גלאי הנפח.

ושוב להזכירכם מדובר בהונדה סיויק 98.

הטווח מחירים שלי גג זה 600-800 ש"ח.לא יותר.

תודה לכל העונים אבל עדיין לא קבלתי המלצה למתקין אמין ולא גזלן.אני מרמת גן ככה שאין לי בעיה גם להגיע לפ"ת או לת"א העיקר שיהיה מתקין טוב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אזעקה חד כיוונית היא אזעקה שאם היא מופעלת אתה שומע את האוטו צורח בחוץ ובא ומכבה אותה אם אתה שומע אותה בכלל...

אבל אזעקה דו כיוות היא בעלת שלט אפשר ובאם היא מופעלת היא מודיע ישר לשלט אפשר נימצא עם מפתחות שלך שהיא מופעלת ושמישהוא מיתעסק ברכב ...השלט הדו כיווני בעל תווח קליטה של 1000-800 מטר לכן אתה יכול לישון בשקט בבית ואם באמת יקרה משהו לאוטו אז אתה תיקבל איתות בלי לידאוג לבעיה בקליטה...

לסיכום ממליץ לבעל רכב

שוב,אם זה אמצעי הגנה יחיד ברכב, אתה תקבל איתות אבל עד שתצא החוצה, הרכב כבר ייעלם לו.

פורסם
שוב,אם זה אמצעי הגנה יחיד ברכב, אתה תקבל איתות אבל עד שתצא החוצה, הרכב כבר ייעלם לו.

בסיוויק 98 אמור להיות אימובילייזר מקורי. זה לא מעכב גרירה... בטח לא הרמה..

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ישנו מקום ברמת גן על רחוב עוזיאל בשם זמיר מערכות

שמתקין את הרב בריח ב1000 שקל

ועושה גם עבודה יפה

מול פיצה ניו יורק על פינת הרכסים

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

זה לא אמצעי יחיד אלה עוד אופציה לאקוליזר שחברות הביטוח דורשות...הרי אתה יכול לחבר לאזעקה הזו כול דבר שתירצה זה מגיעה לרמות של להתניע את האוטו דרך השלט וכו'.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...