Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם...

מעולם לא קנינו בחיינו רכב חדש אלא רק יד שניה... והפעם שאבא שלי כבר בן 70 הוא הולך על זה שהוא רוצה רק רכב חדש.. ואני איתו כמובן :)

הרכב תכל'ס מיועד יותר אלי כי אני נוסע בו יותר, אבל גם אבא שלי ישתמש בו.

בכל מקרה אבי כל החיים נסע רק על אופל... אסטרה היא האחרונה (12 שנים אצלנו).

בכל מקרה הוא רוצה ללכת על רכב יפני שיהיה אמין, בעל צריכת דלק נמוכה, כמה שפחות טיפולים ומוסכים וכאבי ראש... אני תכלס אמור לנסוע דיי הרבה עם הרכב כי אני יתחיל ללמוד במכללה בכרמיאל ואנחנו גרים בחיפה... בכל מקרה ההתלבטות כרגע היא בין 3 מכוניות... מיצובישי לנסר (שאבא שלי דיי התלהב ממנה), מזדה 3 קומפורט, או טיוטה קורולה או RUNX. יש רק משהו שמציק לי בנוגע למזדה זה שאין בה MP3! וזה דבר שמאוד חשוב לי. הלנסר יש לה פוזה שאני דיי אוהב... הגה ספורט, MP3, חצאיות ושאר דברים אבל זה בטח לא חשוב כל כך ,עדיין לא ניסיתי נסיעת מבחן על אף אחד מהרכבים כי קודם אני רוצה לשאול אותכם חברי הפורום שמבינים קצת הרבה יותר ממני...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

תודה.

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תוריד את הלאנסר - עגלה בטירוף

עכשיו הכיוון שלך זה או מאזדה 3 או הRUNX

אני הייתי הולך על ה 3

תעשו נסיעת מבחן על שני הרכבים

פורסם

מהרשימה המוגבלת הנ"ל הייתי בוחר במאזדה 3. יש כבישים יפים באזור כרמיאל וחבל לבזבז אותם על לאנסר.

אל תתן לשיקולים של העדר MP3 לגרום לך להעדיף לנהוג במעלית עם מוזיקת מעליות,"הגה ספורט" וחצאיות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הלכנו עכשיו לראות את ה RUNX ... זה מיוצר באנגליה לפי מה שסוכן מכירות אמר... אבל היא ממש יקרה בטרוף, יותר מהמזדה 3... ולמה אם זה מיוצר באנגליה זה יותר יקר??? הוא אומר עלויות שילוח אבל זה בולשיט נראה לי... משהו פה לא מריח טוב...

בכל מקרה ונגיד והלכנו על מזדה 3... איך אני מסדר שיהיה לי MP3 באוטו ?????? פשוט לוותר על MP3 ולשמוע דרך דיסקים רגילים ??? אני לא מסוגל לזההההה

פורסם

בעיה לקנות מכשיר MP3???

בכל מקרה, המאזדה עדיפה על פני הלאנסר כמעט בכל מישור, למעט המרווח במושב האחורי ;)

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
בעיה לקנות מכשיר MP3???

בכל מקרה, המאזדה עדיפה על פני הלאנסר כמעט בכל מישור, למעט המרווח במושב האחורי ;)

מכשיר MP3??? ואיך בדיוק אני יחבר אותו לאוטו ??? הרי במזדה ובטיוטה המערכת זה BUILT-IN ולא נראה ניתן לחבר לזה משהו...

תקן אותי אם אני טועה...

ואגב, אנחנו צריכים אוטו לא גדול... אז ככה שלא ממש אכפת לי מה קורה מאחור ...

פורסם

אתה טועה.

אפשר או לבטל את המערכת הקיימת ולהתקין במקומה רדיו דיסק רגיל עם MP3, או לחבר צ'נג'יר MP3, או שיש את הדבר הזה: http://www.carsforum.co.il/~shlomi/sponser/ROCKFORD%20FOSGATE%203SIXTY.doc

שלמיטב הבנתי ניתן להכניס צ'ינגר אליו והוא יתחבר לר"ד.

בכל מקרה, אם ההפרש לראנקס הוא קטן יחסית אני דווקא הייתי הולך עליה.

פורסם

ללא ספק הייתי הולך על ה-RUNX

לאבי יש אחת כזו, הרכב מהנה לנהיגה, צריכת הדלק טובה והכי חשוב- הרכב מאד אמין!!!

למוניטין של טויוטה אין אלטרנטיבה, מה שגם השוק של ה- RUNX חזק מאד!

החסרון של ה- RUNX - התיבה האוטומטית אינה מאפשרת תפעול ידני כמו במזדה 3 (טיפטרוניק). ביננו- מי בכלל משתמש באופציה הזו.....

דבר נוסף- דגם חדש של טויוטה RUNX/COROLLA ישווק בארץ כנראה במהלך 2009.

בברכה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
ללא ספק הייתי הולך על ה-RUNX

לאבי יש אחת כזו, הרכב מהנה לנהיגה, צריכת הדלק טובה והכי חשוב- הרכב מאד אמין!!!

למוניטין של טויוטה אין אלטרנטיבה, מה שגם השוק של ה- RUNX חזק מאד!

החסרון של ה- RUNX - התיבה האוטומטית אינה מאפשרת תפעול ידני כמו במזדה 3 (טיפטרוניק). ביננו- מי בכלל משתמש באופציה הזו.....

דבר נוסף- דגם חדש של טויוטה RUNX/COROLLA ישווק בארץ כנראה במהלך 2009.

בברכה

עידן

מבחינת נוחות אני אישית הייתי הולך על הגדולות יותר מאזדה 3 או פוקוס אבל זה כבר תלוי בעדיפות גם למאזדה ופורד לא חסר מוניטין.....

ולגבי הטיפטרוניק אם היה לך היית משתמש זה נח מאוד

פורסם

קודם כל תודה שעדכנתם אותי שיש בכלל ציינג'ר של MP3.. בכלל לא ידעתי שזה קיים..

עכשיו במידה ואני הולך על הצינג'ר MP3 במזדה 3 לבקש כבר ישר מהחברה להתקין לי את לקנות בנפרד ושמישהו שמבין יעשה לי... כי אם אבא שלי ישמע שמישהו מתעסק עם האוטו הוא כולו יתחמם ולא נראה לי יסכים...

אגב, הם מחברים איזה מסך כזה ליד הנהג שבו אני יוכל לשלוט על הצינג'ר וגם לראות ה ID3 TAG ???

ואם כבר צינג'ר MP3 אז המלצות בבקשה...

פורסם

אין מה לקנות או לשנות או בלה בלה.

אם אתה תלך על ה-3 אני חושב שניתן להוסיף עוד קצת כסף כדי לקבל MP3.

בדוק את זה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אין מה לקנות או לשנות או בלה בלה.

אם אתה תלך על ה-3 אני חושב שניתן להוסיף עוד קצת כסף כדי לקבל MP3.

בדוק את זה.

שמוליק

אי אפשר.. שאלתי כבר והיא גם אמרה שאפשר ציינג'ר..

פורסם

מתוך נסיון.

הראנקס:

בהחלט רכב מצויין, לדעתי אם תקנה מאזדה יהיה לך בעיה להתפטר ממנה כי יש מליונים בשוק והיא מאבדת ערך מהר יותר מהטויוטה ונימכרת תמיד מתחת למחירון, לגבי אמינות אני חושב שהולך לטובת הראנקס, לגבי נוחות? אני חושב שהם פחות או יותר קופצניות קשיחות באותה רמה אולי המאזדה טיפ טיפה פחות נוחה, עיצוב? הראנקס מעוצבת בכלל לא רע ונראת מאוד אקטואלית המאזדה שלוש נראת טוב אבל נימאס לי לראות יותר מדיי כאלה על הכביש ככה שאני לא יתלהב ממנה וטכלס עיצוב המאזדה כמה אחוזים טוב משל הטויוטה, איכות חומרים שווה בשניהם (זה פלסטיק כסוף וזה שחור) הפנים של המאזדה ניראה לא רע אבל איכות החומרים סטנדרטית לחלוטין בלבד ! מנוע וגיר? בהחלט של הטויוטה. צריכת דלק? בהחלט של הטויוטה.

לכן הפרמטרים מראים כמעט שוויון עם יתרון קל לטויוטה ולכן אני הייתי הולך על הראנקס. אגב מאזדה 3 חמש דלתות לדעתי עדיפה על ה 4 דלתות אם אתה כבר הולך על מאזדה..

dreams dreams dreams do not come true

• תוכן חדש...