Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש כרגע מצלמה דיגיטלית - לא קומפקטית, מעט מתקדמת יותר.

ההעדפה היא לכיוון של דמוי SLR (מקורי יקר מדי לתקציב).

האופציות בינתיים הן:

Canon S2 ו- Fuji S5600.

יש אופציות אחרות שמשתוות בתקציב? מה דעתכם על 2 המצלמות שציינתי?

אגב - אני מתלבט אם לקנות בארץ או בדיוטי פרי, רק ששם לא רצו למסור לי פרטים לגבי מחירים וכו'. :|

מישהו יודע אולי טווח מחירים של שתי המצלמות בדיוטי פרי?

תודה רבה. :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום בשעה טובה הזמנתי את הS5600! :-D

אחרי הרבה ביקורות והשוואת והעובדה שהייתי מכון להשקיע במצלמה בלבד 1300 ש"ח נפלה החלטה לקנות אותה.

מכל הביקרות בכל העולם אף אחד לא הצליח לתת לי חוות דעת של "מצלמה מושלמת" אולם גם ביקורות לא טובות לא מצאתי.

תברר בדיוטי פרי מי נותן אחריות. אחריות ע"י היבואן שזה בד"כ שנתיים או שלוש או חנות רגילה שיודעת לתקן.

ישנם מס' הבלים קלים בין שתי המצלמות. תשים לב לייצוב תמונה.

השוואה בין השתיים:

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s2is%2Cfuji_finepixs5200z&show=all

פורסם

בהשוואה לפוג'י, לS2 יש כרטיס זיכרון SD (ומשום מה לא מצאתי 2GB זיכרון בXD), ככה שיש רק ג'יגה (זה מספיק? רזולוציה גבוהה...), וגם - קומפקטית מאוד ביחס לפוג'י.

הזמנת דרך האינטרנט? אשמח לקבל התרשמות ממך אחרי שתקבל אותה... אפילו בפרטי.

פורסם

זכרון XD יותר יקר פי 1.5. S5600 לא מקבלת 2GB רק 1GB.

תמונה ברזלוציה הכי גבוהה שוקלת +-2MB. לדעתי 1GB (לי לפחות) זה מספיק.

זכרון בנפח 2 GB קצת יותר איטי. אל תתפוס אותי במילה בדוק זאת.

למרות שהיא יותר קטנה ונכנסת לקטגוריה של קומפקטיות היא יותר כבדה.

פורסם

העניין הוא שלמרות שהם מצלמים דברים זהים, המצבים שונים - ז"א למשל האישה בתמונה זזה מעט, ואז כל הפרספקיטיבה משתנה...

שמתי לב שכנראה לS2 יש תמונה עדינה יותר, אבל אני ממש לא מקצוען - בגלל זה פניתי בשאלות לעזרה - אני לא רוצה "לטעות" בגלל שלא בדקתי מספיק.

פורסם

באתרים אפשר לעשות פוטושופ לתמונה לטובת המצלמה שרוצים זה לא חכמה.

תנסה למצא מישהו עם המצלמות שאתה רוצה לניסיון. מניסיון עם פוג'י התמונות על הפנים לדעתי ולמרות המחיר המפתה אני לא אגע בהם.

לקנון יש חיישן מייצב שאין לפוג'י

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש לי פוג'י ענתיקה, משנת 2002.

בכל אופן יצא לי להשתמש בפוג'י S5000, התמונות שם לא שונות מהענתיקה שלי מבחינת טישטוש. לא לשכוח גם כרטיס זיכרון מעפן

המצלמות של פוג'י זולות וככה גם איכות התמונות שלהן. אם היה לי תקציב היתי הולך על הקנון בלי לחשוב פעמיים למרות המחיר הגבוהה יותר.

in the face

with a chair

פורסם

ההפרש הוא בערך 500 ש"ח, לא רציני, לאור העובדה שאתה אומר שהקנון עדיפה מאוד על הפוג'י.

אני מעדיף לשלם עוד 100 או 200 שקל היום, במקום לשלם פעמיים מחיר שלא אהיה מרוצה...

יש לך במקרה דוגמא של תמונה שאתה / מישהו צילם בS5000? אני אשמח לראות תמונות "אמיתיות", ולא מאתרים - למרות שראיתי דוגמאות ב2 האתרים שלהם - אבל לך תדע מה הם עשו להן...

פורסם

יש לי כרגע רק תמונות מהמצלמה שלי ולא מה S5000 ככה שזה ממש לא רלוונטי לך (יש לי 2 מגה פיקסל)

יש פה חברי פורום עם המצלמות האלה אני בטוח שמישהו יכול להעלות לך תמונה שתראה

מצד שני אני מניח שיעלו תמונות מבין הטובות שיצאו. לכן אני מציע שתמצא מישהו עם הפוג'י והקנון ותצלם קצת ותראה כמה למה ותחליט.

in the face

with a chair

פורסם

תודה תומר.

למצוא מישהו עם המצלמות זה בעייתי משהו, במיוחד שיהיה ליד מחשב ושיהיה אפשר לשחק בכל האופציות.

האפשרות היחידה שלי היא לתת קפיצה לחנות צילום ולנסות את המצלמות.

בכל מקרה - מי שיש לו את המצלמות - אני מבקש, אם אתם יכולים, תעלו תמונות שצילמתם...

תודה.

פורסם

הניסוי שלך צריך להיות צילום והצגת התמונות במחשב כדי לראות את הטישטוש המדובר בפוג'י.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...