Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם את צריכה להגיד:

1)איזה רכב את מוכרת.

2)איזה רכב את קונה. אם לא חשבת על רכב ספציפי אז תקציב ודרישות מהרכב בהחלט יעזרו.

אסף

פורסם

1) אני מוכרת פיג'ו 205, שנת 97, יד ראשונה-נהגת יחידה, 1400 סמ"ק. 120,000 ק"מ.

2) אני מעונינת ברכב קומפקטי בתקציב של בין 35 ל-45 אלף, שנת ייצור מינימום 2001, עדיפות לגיר רגיל. חשבתי על דגמים כמו 206, פולו, איביזה, יאריס. אבל אני סגורה על אף אחד מהם, ולכן פתוחה להצעות.

פורסם

הרכב שלך הוא רכב שיכול להמכר די בקלות בשוק החופשי.

סוכנויות טרייד אין לא עובדות בחינם וההחלפה תעלה לך לא מעט כסף.

לכן אני ממליץ לך למכור בשוק החופשי ולא לעשות טרייד אין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

את הרכב שלך תמכרי באופן עצמאי. הנתונים שלו טובים ולא אמורה להיות לך בעייה לקבל עליו מחיר טוב.בטרייד אין לא תקבלי עליו הרבה.

הרכבים שציינת (לפחות לפי השנתון שביקשת) נמצאים מעט מעל התקציב שלך. בתקציב שציינת את יכולה למצוא פיאט פונטו ואולי גם סקודה פביה.

אסף

פורסם

תודה על העצות. מאחר ועוד לא ניסיתי למכור, כרגע אני עדיין מכינה את השטח ובודקת מה כדאי, אני מאוד מקווה שאתם צודקים לגבי הביקוש לאוטו.

לגבי המכונית שאני רוצה לקנות, לפי מחירון לוי יצחק -

*** נמחקו מחירים מתוך המחירון. נא לא לצטט מהמחירון ללא אישור המו"ל ***

אז לא נראה לי שהציפיות שלי גבוהות מדי, אבל אם אני טועה - אשמח לדעת

• תוכן חדש...