Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

צריך המלצה לספר טוב.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

אני צריך המלצה לספר טוב שקראתם בזמן האחרון, סתם בא לי לקרוא ספר מעניין - תחביב חדש שאני רוצה לנסות.

 

חשבתי על זה כבר הרבה זמן אבל הייתי ממש עסוק ולחוץ בחודשים האחרונים, שלא ממש יצא.

 

אז כמו שאמרתי, יש למישהו ספר טוב להמליץ לי עליו? לא משהו מורכב מדיי ולא ספר עבה מדיי אבל שיהיה עם משמעות. אולי עם מוסר השכל. בכל זאת, שיהיה משהו נחמד להתחיל איתו, (אני רציני בקשר לזה, אם אתם חושבים להמליץ לי על ספר בסגנון "מעשה בחמישה בלונים" וכד' , אז עדיף שלא תלחצו על הכפתור "שלח הודעה" :wink: ).

 

 

תודה,

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע את האמת מה כולם מתלהבים מקוד דה וינצ'י. ניסיתי לקרוא את הספר בעברית והתחלתי פשוט להשתעמם לאחר כ20-30 עמודים, החלטתי שזה ספר לא בשבילי והפסקתי לקראו באמצע.

אני אוהב לקרוא את ג'ון גרישם כמעט כל הספרים שלו, חפש לך את מוריד הגשם, הפירמה, תיק שקנאי, עת להרוג ועוד. אבל אין הרבה מוסר השכל בספרים שלו.

ROOONEEYY

פורסם

מה שעשית זה בערך כמו לפתוח שרשור בייעוץ ברכישת רכב ולשאול "אני מחפש רכב, מה לקנות?"...

להמליץ על ספר זה כמו להמליץ על מוזיקה.

מה אתה אוהב? איזה ספרים קראת ונהנית מהם?

פורסם

ספר שסיימתי לא מזמן ,מומלץ בחום נקודת ההונאה של דן בראון,ספר מושך עם כתיבה יפה וזורמת.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
מה שעשית זה בערך כמו לפתוח שרשור בייעוץ ברכישת רכב ולשאול "אני מחפש רכב, מה לקנות?"...

להמליץ על ספר זה כמו להמליץ על מוזיקה.

מה אתה אוהב? איזה ספרים קראת ונהנית מהם?

הספר האחרון שקראתי היה "שרה גיבורת ני"לי" בכיתה ד', וגם אותו אני לא כ"כ זוכר...

 

אני צריך הכוונה. ראשית כל, אילו ספרים יותר נוחים לקריאה, ספרים ישראלים או ספרים מתורגמים? אני לא רוצה לפתוח ספר עם 320 עמודים שמתורגמים לא משהו ועם מילים שאני אצטרך לשבור בגללם את השיניים.

 

כפי שאמרתי, אין לי מושג קלוש בספרים והייתי רוצה המלצה לספר ראשון שאולי יפתח לי את התאבון לעוד ספרים.

 

מה ההעדפות שלי? ספרים אמיתיים, לא בדיוניים. ספרים מרתקים ושכל פרק ישאיר טעם של עוד פרק ולא ספר משעמם. משהו מסקרן משהו שיגרום לי לחשוב אבל מבלי לשבור את השיניים (גם אם שם הדמות העיקרי הוא משהו בסגנון סטראמשפולדירסקי, זה נקרא בשבילי לשבור תשיניים:razz: ).

 

שנשווה את זה למכוניות? הכיוון שלי הוא בסגנון גולף GTI, לא צריך משהו בסדר גודל של וונדורה או סוואנה, משהו קליל מסקרן אמיתי מרתק ואם אפשר אז גם עם פואנטה בסוף הסיפור, סוף מפתיע יתקבל בברכה.

 

נ.ב

 

אני חושב שזהו הפורום הראשון שבו השוו ספר למכונית...:-)

 

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me


×
×
  • תוכן חדש...