Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקבל הערכה מבעלי נסיון, לגבי עלות שיפוץ מערכת הידראולית (קומפלט) 5 בומבות + משאבה מרכזית וסט עכבישים ? אודה לתשובותיכם והמלצותיכם למקום לבצוע העבודה.

פורסם

שיפוץ מערכת הידראולית 'קומפלט' כפי הגדרתך, כוללת הרבה יותר מ 5 בומבות ושני עכבישים (צנרת מפוצלת נקראת 'עכביש'..ארז), יש כל מיני חיבורים וסעפות, מחלק הגה ומחלק בלמים. העלות הכוללת מסתכמת בכמה אלפי שקלים חדשים, ובקסנטיה החלקים מחזיקים מעמד הרבה זמן יחסית לקודמתה (ה BX) ולא צריך להחליף הכל אלא רק מה שמתקלקל. דרך אגב, ישנן קסנטיות עם 6 בומבות, 8 ו-9 בומבות, איך אתה יודע שאצלך יש 5?

כמו שארז אמר - בומבה בצפון עולה כ 200 ש"ח, במוסך בין 250 ל 500.

משאבה מרכזית משומשת תעלה בסביבות ה 400-500 ש"ח, אתה לא מעוניין לדעת כמה עולה חדשה.

עכבישים צריכים לעלות כ 600 ש"ח לפני עבודה כל אחד, אם אני לא טועה בקסנטיה בניגוד ל BX יש רק אחד.

לארז יש נסיון עם העכביש. ארז?

בריאות לכולם!

פורסם

אז אני החלפתי את ספיידרמן.... הוא יקר תאמין לי, אם הוא לא הרוס, אולי תחשוב שוב, הצינור עצמו עלה לי 1800 שקל... אצלי היו 6 בומבות, אבל אני לא רואה שום סיבה להחליף הכל באופן גורף.

יש בעיה ניתן לתקן אותה נקודתית.

• תוכן חדש...