Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו דו"ח פנימי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב.. הכנתי פה איזה משהו קטן בעקבות כך ששמתי לב שאין מודעות לדו"ח הזה וכמו כן עוד לא הועלה הנושא באופן דקדקני.

אז מהו הדו"ח הפנימי בכלל?

דו"ח פנימי יכול להרשם ע"י כל אדם שהוסמך לכך - מתנדבים,שוטרים,קצינים.

הדו"ח יכול להרשם כנגד כל עובר דרך שביצע עבירת תנועה מכל סוג. (עובר דרך - כל אדם המשתמש בדרך לכל מטרה: נהיגה, נסיעה, הליכה, רכיבה ועוד..).

רישום הדו"ח אינו מחייב רישום בפני עובר העבירה, במידה ואין אפשרות לכך.

במידה ויירשם הדו"ח מול עובר העבירה, חובתו של רושם הדו"ח למסור שבהתאם לעבירה שעבר יישלח אליו דו"ח באמצעות דואר רשום.

בגמר רישום הדו"ח לא מקבלים העתק מן הטופס. הטופס עובר ליחידת התנועה שבאיזורה נעברה העבירה ומשם החלטה באם לרשום דו"ח תנועה או לא.

המקרים אשר בהם יירשם דו"ח פנימי:

1. הנאשם הינו חייל הנוהג ברכב צבאי.

2. הנאשם הינו איש משטרה הנוהג ברכב משטרתי והעבירה שבוצעה הינה מסוג הזמנה לדין.

3. רושם הדו"ח אינו ממערך התנועה והסיור ואינו מחזיק בד"כ פנקסי דוחות (כולל קציני מטה, בילוש,אגף חקירות, ועוד...).

4. כאשר השוטר אינו בתפקיד.

5. העבירה שנעברה אינה נכללת בחוברת נוסחי האישום.

6. כאשר הנאשם נהנה מחסינות:

כאשר הדו"ח הינו ברירת קנס, שר\ס.שר\ח"כ\שופט\קאדי\דיין: רגיל.

כאשר הדו"ח הינו הזמנה לדין - הדו"ח יהיה פנימי.

מקווה שהחכמתם, שחר.

scan0002.jpg

פורסם

שתי הערות:

1. הדו"ח ע"י מתנדבים יכול להירשם אך ורק אם היו רשומים ביומן התחנה כמתנדבים פעילים, כלומר שלא כל מתנדב שראה אתכם עושים משהו שלא מצא חן בעיניו בעת שגזם את השיחים בגינתו רשאי לכתוב דו"ח.

בכלל , בנוגע למתנדבים - מתנדב אשר אינו רשום ביומן כנמצא בפעילות משטרתית - אין לו שום סמכויות כשוטר , אלא הוא אזרח ככל אזרח אחר.

זאת להבדיל משוטר, אשר מתוקף עבודתו הוא בעל סמכויות כאלה 24 שעות ביממה , אף אם הוא נמצא בחופשה או סתם לא במשמרת - ובלבד שהזדהה באמצעות תעודה (אם הוא לא על מדים).

2. אם אין ברשות רושם הדו"ח טופס כמצורף בהודעה , הוא רשאי לרשום את פרטיכם בכל אמצעי שיעלה על דעתו , ובלבד שמאוחר יותר יועבר המידע לטופס האמור, רצוי בצירוף הרישום המקורי של פרטי העבירה (כלומר, לא תוכלו להינצל אם לאותו שוטר אין במקרה את הטופס והוא סתם רושם את פרטיכם על דף לבן , לדוגמא).

פורסם

כמובן, יש יומן הפעלה למתנדבים אשר בו רושמים את התייצבותם בתחנה, עוברים תדרוך קצר ויוצאים לשטח. בסיום סוגרים את פעילותם ברישום השעה. מעבר לשעות אין להם שום סמכות.

פורסם

רגע, זה אומר שאם אני עובר עבירה, והשוטר\מתנדב\מנקה רחובות, ראה אותי, כותב דו"ח. האם הוא יכול לעשות את זה בלי ידיעתי? או שהוא חייב להעיר לי ולהראות לי את הדו"ח?

ז"א שיש מצב שפתאום אני מקבל בדואר דו"ח?

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...