Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ימים קשים עוברים עלי. כבר כמה לילות שאני בוהה בתקרה ותוהה מה עושים? לאן ממשיכים מכאן? מה יהיה???

לא, אני לא מדבר על המצב הבטחוני. אני מדבר על המערכת באוטו.

 

אחרי שהחלטתי לפרק את כל המערכת ולהתחיל מאפס, חיברתי סט-אפ זמני שבנוי מהד-יוניט פיוניר 9650, מידבאסים וקרוסים של זטק וטוויטרים MT11 של מורל.

סה"כ הסט-אפ הזה זוכה לציון "כמעט טוב", ולפחות בשביל לשמוע רשת ב' (גבי גזית רולז) הוא סיפק את הסחורה.

 

ערב משעמם אחד פתחתי את חוברת ההתקנה של המכשיר והופתעתי לגלות כי למכשיר יש אופציית בי-אמפינג (או בשפת פיוניר: 3 וואיי נטוורק) שפועלת לא רק על יציאות ה RCA אלא גם עם החוטים הרגילים של הרמקולים שיוצאים מצמת המכשיר: רמקולים קדמיים - טוויטרים, רמקולים אחוריים - מידבאסים. מאחר ואין לי רמקולים מאחורה לא היה לי איכפת להקריב את כל ארבעת היציאות לקומפוננט הקדמי.

אתמול בערב נגשתי למשימה וחיווטתי מחדש את החוטים של הרמקולים והגדרתי למכשיר לעבוד בשיטת הבי-אמפינג.

נכון לרגע זה כל אחד מהמידבאסים מקבלים הספק מדהים של 22 RMS, כמו גם כל אחד מהטוויטרים. אין קרוס פאסיבי, נגד, קבל או כל דבר אחר בין הרמקול למכשיר.

 

אחרי כמה משחקים עם האקולייזר, חיתוכים, ומשחק עם הטיים-קורקשיין אני מוכרח להגיד שהתוצאה מאוד מאוד מאוד מפתיעה.

גם בווליום גבוה המידבאסים לא מתעוותים (ואנחנו מדברים כאן על 5.25!), והטוויטרים נשמעים נהדר ולא מגמגמים גם בעוצמה המקסימלית של המכשיר.

 

מסקנות? בבקשה:

1. אין תחליף להד-יוניט איכותי. זה המקור. אם המקור לא יהיה טוב אז לא משנה באיזה מגברים \ סאבים \ חיווט נשקיע - התוצאה לא תהיה מקסימלית.

2. רמקולים טובים. אני משוכנע במיליון אחוז שאם הסט היה נחות לא היתה מתקבלת אותה תוצאה. המידבאסים יורדים נמוך (!) ומנגנים הרבה יותר חזק ודומיננטי מאשר מקודם.

3. איטום. אין לי ספק בכלל שאם לא היה איטום בדלת לא היתה מתקבלת תוצאה כזאת.

4. יציבות. הרמקול מורכב על פלטת MDF גדולה לאורך כמעט כל הדלת + טבעת MDF להגבהה. ללא ספק הרמקול יציב ומחוזק הרבה יותר מסתם 4 ברגים המחוברים ישירות לפח הדלת. אם הרמקול היה מחובר ישירות לדלת הוא היה נשמע רע (מסקנה שלא תקפה רק לבי-אמפינג).

5. הקרוס הפאסיבי הוא הדבר הכי גרוע שמהנדסי סאונד המציאו (מי שרוצה מוזמן לשלוף את ה M16 מהארון ולכוון אותו כלפי מסך המחשב).

 

הערות, שאלות, טענות יתקבלו בברכה.

 

(אגב, במפגש הקרוב אני מזמין את כל מי שרוצה להיכנס אלי לרכב ולשמוע ולראות על מה אני מדבר).

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השאלה עלתה גם אצלי

לי יש סט עם קרוס מאוד מתוחכם ובכל זאת... (K2P)

 

אתה בטוח שאת השינוי לא הרגשת משינוי ההגברה(טוויטרים בנפרד ורמקול גם22+22 במקום 22?)?

פורסם

זה ברור, אבל מנסיון עם מגבר קודם שהיה לי שבגישור + קרוס פאסיבי נתן 150 RMS, ולאחר המעבר לבי-אמפינג הוא נתן רק 40 לכל ערוץ - גם במקרה הזה היה שיפור מאוד משמעותי באיכות ובעוצמה של הסט.

 

כמו כן בל לשכוח כי מרבית הטוויטרים זקוקים לוואטים בודדים בכדי לפעול טוב. אם הטוויטרים האלה היו מקבלים 22 RMS - במילה עדינה - זה היה כואב.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אני יכול רק לחזק את הדיעה שלך.....

אני בנאם שאוהב לשמוע חזק ולפני שעברתי לבי אמפ 4 רמקולים לא הספיקו לי

כשעברתי לבי אמפ ויתרתי על האחוריים,אטמתי דלתות,עשיתי בניות ורק אז הקשבתי למערכת..משהו שאי אפשר לתאר,חזק כל כך....ועוד לחשוב שאני בכלל לא מנצל לגמרי את החלקים שיהיו טוויטרים סיפרימו אז תהיה ע-ו-צ-מ-ה באוטו עם המידים של הפוקאל,או של האילייט או של הסופרימו,זו ההתלבטות שלי כרגע בגלל זה אני עדיין לא מצבע שום שינוי.

פורסם

המעבר לביאמפינג מבורך! איתמר הייתי צריך להקליט אותך לפני שנה וחצי ("המערכת מספיקה לי,אני לא הולך להשקיע יותר מדי..."):-) .

 

 

צריך לקחת בחשבון דבר חשוב מאוד לפני שכולם מגבירים את הסט בבי או טרי אמפינג-> הדרייברים לא מוגנים ויכולים להשרף בשנייה! סוף מעשה במחשבה תחילה:nono: .

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

1. בסה"כ החשיבות אצלך היא אולי למגבר הפנימי שבHU, גם אם HU איכותי זה חשוב אני לא חושב שזו המסקנה שמתקבלת מהניסיון הנ"ל.

2. על רמקולים טובים אין ויכוח.

3. מסכים.

4. יציבות חשובה, זה מתקשר לרעידות ובכך גם לסעיף 3.

5. גם ברמקולים הביתיים היקרים והטובים בעולם יש קרוס פאסיבי כך שלהגיד שזה דבר גרוע זה לא נכון. לדעתי ההבדל הגדול הוא שברמקולים ביתיים מכיוון שמיקום הדרייברים ונפח התיבה נקבע ע"י המתכנן הוא יכול גם לתכנן בהתאם את הקרוס. ברכב זה משהו כללי יותר.

 

מסקנה מתבקשת היא שלהאזנה יומיומית אין צורך בהספק גבוה כפי שנהוג לחשוב (אבל זה גם עניין אישי שכן לכל אחד יש הרגלי האזנה שונים).

פורסם

אצלי גם עוברים ימים קשים...

 

שבוע שעבר גוייסתי לצו 8 אך למזלי אחד הצעירים מהפלוגות רצה להיות ביחד עם חברים שלו למחלקה ולכן החליפו ביני לבינו בצוותים - הוא עלה למעלה לצפון לתפוס כוננות ואני נשארתי לתפוס כוננות בית... לאמר שאני מרוצה מזה? לא במאה אחוזים... לאמר שאני מרגיש יותר טוב... רק בגלל שההורים דואגים פחות.

 

כמוך איתמר - אני מחכה לרגע בו אני אעבור גם כן להגברה בבי-אמפינג, יש לי את היכולת מבחינת מגבר, אבל מדובר במגבר שהוא 37 RMS כפול 4 ולדעתי זה יהיה ממש נמוך מידי בשביל הרכיבים שלי - אם כי אתה אומר שגם מהHU לא היו לך עיוותים ואני גם מאמין שאני אוכל לקבל תוצאות טובות - אבל אני פוחד לעשות טעות עם הגיינים ולשרוף את אחד הרכיבים - בקיצור, אני מחכה בסבלנות למגר יותר טוב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

×
×
  • תוכן חדש...