Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

icon_minipost.gifפורסם: 03/08/2006 ב- 16:44:57 נושא ההודעה: האם ההמגבר הזה תמחיר?icon_quote.gif icon_edit.gif icon_delete.gif אז ככה חבר שלי הציע לי לקחת מגבר של חברת

SOUNDSTREAM

הדגם:EGA4440

הינה תמונות

http://img474.imageshack.us/my.php?image=24012006006wl8.jpg

http://img218.imageshack.us/my.php?image=24012006008ro5.jpg

המחיר ש1650 שקל!

תעזרו לי זה דחוף חברים

Scan Speak

פורסם

תראה לסאונד סטרים יש מוצרים מעולים

אבל לא רשמת את הנתונים של המגבר ככה שיהיה קשה לעזור לך

ורק מי שמיר את המגבר ספציפי יוכל לתת לך חוות דעת

תרשום תנתונים ואני בטוח שתקבל חוות דעת בהתאם

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

ציטוט ממנו

"

יש לי מגבר של SOUNDSTREAM שאני יכול למכור לך

מוציא 75-80 RMS לערוץ...מגבר סוף הדרך

איכותי מאוד עם 2 מאווררים -סוס עבודה "

Scan Speak

פורסם

עם הנתונים האלה ובמחיר הזה עדיף לך ללכת על הJBL 75.4 שמוציא 104 אר אמ אס ליציאה ועולה לך 300 שקל פחות ואם אתה מביא אותו מהדיוטי אתה משלם עליו 700 פחות

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

תביא את הדגם של המגבר ואז נידע.

הייתי מעדיף את הsoundstrem מאשר את הjbl!!

אם הוא מוציא ליציא 80רמס זה נתון מאוד מכובד...

ליאור

פורסם

הJBL לא מוציא 104 RMS לערוץ הוא מוציא 75 לערוץ עם כל הכבוד...

יכול להיות שהוא מגבר טוב אבל 104 הוא לא מוציא

פורסם
הJBL לא מוציא 104 RMS לערוץ הוא מוציא 75 לערוץ עם כל הכבוד...

יכול להיות שהוא מגבר טוב אבל 104 הוא לא מוציא

ROEE7,

חבל שאתה כותב דברים שהם חסרי כל במציאות. סביר מאוד שלא ביצעת למגבר הזה בדיקת הספק, נכון? אז למה לקשקש סתם? העיקר לכתוב? אני ממליץ שתקרא את השירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103822&highlight=%E1%E3%E9%F7%FA+%E4%F1%F4%F7 אני מקווה שאחרי שתקרא את השירשור הנ"ל תבין שכתבת שטויות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אז חברים יש לכם רעיונות אחרים לגבי מגבר בשבילי?

יש לי קומפוננט LITHNING AUDIO BOLT 75RMS

סאאב של JBL 125RMS

ומגבר חרא של SUPER SOUND

אם יש לכם משהו להציע לי איזה מגבר טוב ולא יקר אני פה!

תודה!.

Scan Speak

פורסם
ROEE7,

אני מקווה שאחרי שתקרא את השירשור הנ"ל תבין שכתבת שטויות.

שלו.

אולי כדאי שתבין שאתה כותב שטויות.

המגבר הזה מוציא 75 לערוץ RMS .

זה שכתוב 104 לפי תקן cea-2006 לא משנה את העובדה שהמגבר הזה הוא

בדיוק 75*4.

נ.ב.

ההספק לא משתנה , גם אם "בדקת" אותו.

ZZR

פורסם

מידן ,

אשמח מאוד אם תוכל להוכיח את דבריך באופן מדעי (ע"י בדיקה). בצעתי כבר אלפי בדיקות הספק למגברים, נכון רובם מגברי הספק מקצועיים, אבל מגבר הוא לעולם מגבר ולא משנה אם הוא לתחום האודיו המקצועי או מגבר שמיועד לרכב. לכן אני יודע כיצד מבצעים בדיקת הספק למגבר ואם העזתי לפרסם את תוצאות הבדיקה שלי לגבי המגבר הנ"ל, אז אני עומד מאחורי הבדיקה הזאת ב - 100%. כפי שכתבתי לך כבר בהתחלה אשמח מאוד אם תוכיח לי באופן מדעי שאני טועה. כל עוד שלא תצליח להוכיח לי שאני טועה, אני מבקש ממך לחשוב פעמיים לפני שאתה כותב דבר שטות.

שלו.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה שלך להודות בטעות.

למקרה שלא הבנת במה מדובר ,

תקן cea-2006, הוא מתירני בטירוף,

ואם הוא מרשה 14.4 וולט בכניסה ו1% עיוות-לפי זה הוא מוציא 104 ואט ערוץ.

דגם המגבר הוא 75.4 מכיוון ש75*4 זה ההספק הנכון והסביר בתנאי עבודה רגילים.

בדיוק כמו שאוריון 4004 מוציא 50*4 ,

אבל 75*4 לפי תקן cea-2006.

אתה אוהב הרבה ואטים? תיהנה.

כנראה שלך עדיף לעבוד לפי התקן החדש,

על אותו מגבר מקבלים יותר.

לפחות אל תטעה אנשים אחרים שאח"כ לא מבינים למה מגבר 50*4 (לפי מדידה ישנה)

נשמע חזק,

ואילו כל מגברי הג'נק מתחממים/מעוותים/מטגנים טויטרים /"לא פותחים סאב כמו שצריך".

אגב , כדאי שתוודא באיזה תקן נמדד הZ4200 שאתה ממליץ עליו בחום.

צפויות לך הפתעות .

במידה ומדדת ערוץ יחיד /שניים מתוך ה4 הקיימים,

הבדיקה שלך יכולה להיות בסיס להשוואה בין מגברים,

לא מעבר לכך.

כשמישהו ימדוד את כל 4 הערוצים במקביל,

אז יהיה על מה לדבר.

כרגע זה משחק ילדים,

כל עוד מודדים ערוץ אחד או שניים מתוך ה-4 ,

מקבלים תוצאות יפות.

כי אתה לא מעמיס את ספק הכח של המגבר בצורה מלאה .

כשמישהו יבדוק בצורה רצינית,

אז יגיעו כל התופעות הגרועות של ירידת מתח /קליפינג /עיוות וכו' .

נ.ב.

לפחות אל תציג את הנושא כאילו פתחת מעבדת מחקר למגברים.

נ.ב.נ.

אני מקווה שזה מספיק "מדעי" בשבילך,

לא צריך לחבר מגברים למכשירי מדידה כדי להבין שהבדיקה שביצעת שגוייה במהותה.

בברכת ערב שקט , מידן.

ZZR

פורסם
אני לא מבין מה הבעיה שלך להודות בטעות. אני משוכנע ב - 100% שלא טעיתי אז למה להודות בזה?

למקרה שלא הבנת במה מדובר ,

תקן cea-2006, הוא מתירני בטירוף, כאשר בדקתי את המגבר הנ"ל בדקתי אותו בדיוק כפי שאני בודק מגברים כבר שנים רבות, ולא על פי תקן ישן או חדש.

ואם הוא מרשה 14.4 וולט בכניסה ו1% עיוות-לפי זה הוא מוציא 104 ואט ערוץ. נכון מתח הכניסה הוא 14.4V והרבה מגברים נמדדים במתח כניסה כזה. אף אחד לא מנסה להסתיר את זה.

דגם המגבר הוא 75.4 מכיוון ש75*4 זה ההספק הנכון והסביר בתנאי עבודה רגילים. כנראה שהגעת לדרגה בכירה מאוד בחברת הרמן, כך שאתה יכול לספק מידע של שמות של דגמים מול הספקים שלהם.

בדיוק כמו שאוריון 4004 מוציא 50*4 ,

אבל 75*4 לפי תקן cea-2006. אם כבר אתה רוצה להשוות בין האוריון ל - JBL אז קח בחשבון שכנראה האוריון נבדק גם ב - 1% עיוות, לפחות לפי האתר הבא: http://www.cardomain.com/item/ORI47440 ניסיתי למצוא פרטים על המגבר הזה באתר של אוריון, ולצערי לא מצאתי.

אתה אוהב הרבה ואטים? תיהנה.

כנראה שלך עדיף לעבוד לפי התקן החדש,

על אותו מגבר מקבלים יותר. כפי שכבר כתבתי למעלה, כאשר בדקתי את המגבר הנ"ל בדקתי אותו בדיוק כפי שאני בודק מגברים כבר שנים רבות, ולא על פי תקן ישן או חדש.

לפחות אל תטעה אנשים אחרים שאח"כ לא מבינים למה מגבר 50*4 (לפי מדידה ישנה)

נשמע חזק,

ואילו כל מגברי הג'נק מתחממים/מעוותים/מטגנים טויטרים /"לא פותחים סאב כמו שצריך". אני לא אנסה לשנות את דעתך אבל, אצלי ברכב המגבר הנ"ל מותקן כבר במשך כמה חודשים, בין היתר הוא מגביר סט של מורל, כמובן כולל טוויטרים של מורל, ומה לעשות שעוד לא הצלחתי לשרוף טוויטר? גם אם המגבר מתחמם, הוא עדיין לא נכנס אף פעם למצב הגנה. לגבי העיוותים שאתה טוען שהם קיימים, אתה מוזמן לשמוע את המערכת אצלי ברכב ולהחליט בעצמך,אם אכן קיים עיוות כזה. מבחן האוזן הוא המבחן הטוב ביותר בסופו של דבר.

אגב , כדאי שתוודא באיזה תקן נמדד הZ4200 שאתה ממליץ עליו בחום.

צפויות לך הפתעות . המגבר נבדק בתקן DIN45 324 ובמתח של 14.4 וולט http://www.mac-audio.de/produkte/produkte_detail.asp?grp=5&ser=43&nr=1104412&lang=EN

במידה ומדדת ערוץ יחיד /שניים מתוך ה4 הקיימים,

הבדיקה שלך יכולה להיות בסיס להשוואה בין מגברים,

לא מעבר לכך.

כשמישהו ימדוד את כל 4 הערוצים במקביל,

אז יהיה על מה לדבר. כאשר כתבתי את תוצאות הבדיקה התיחסתי גם לכך ועדיין אני עומד מאחורי כל מה שכתבתי.

כרגע זה משחק ילדים,

כל עוד מודדים ערוץ אחד או שניים מתוך ה-4 ,

מקבלים תוצאות יפות.

כי אתה לא מעמיס את ספק הכח של המגבר בצורה מלאה .

כשמישהו יבדוק בצורה רצינית,

אז יגיעו כל התופעות הגרועות של ירידת מתח /קליפינג /עיוות וכו' .

נ.ב.

לפחות אל תציג את הנושא כאילו פתחת מעבדת מחקר למגברים. אני אף פעם לא הצגתי את עצמי כמי שפתח מעבדת מחקר למגברים, אבל יש ברשותי את התנאים לבדוק מגברים.

נ.ב.נ.

אני מקווה שזה מספיק "מדעי" בשבילך, חוץ מבדיקות שום דבר אינו מדעי בשבילי, בטח לא כל התאוריות שלך.

לא צריך לחבר מגברים למכשירי מדידה כדי להבין שהבדיקה שביצעת שגוייה במהותה. אם הבדיקה שבצעתי שגוייה לדעתך, אולי כדי שתבצע בעצמך בדיקות למגברים ותפרסם בפורום את התוצאות.

בברכת ערב שקט , מידן.

מידן,

כפי שידוע לי היה לך או עדיין יש לך את מגבר ה - JBL, סביר להניח שאתה לא מרוצה ממנו ולכן כל המרירות שלך על המגבר יצאה עכשיו. כנראה שאתה כותב את הדברים שלך מתוך תחושות בטן ותסכול. צר לי על כך. יש הרבה מאוד חברי פורום שיש להם את המגבר הנ"ל והם מאוד מרוצים ממנו.

כמובן שקיימים מגברים הרבה יותר טובים ממגבר ה - JBL וממגבר ה - MAC AUDIO Z4200 אך אני ממליץ על המגברים האלה כי בתג המחיר שלהם הם נותנים את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר שהם עולים.

שלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...