Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה לחנות שמתעסקת עם חלפי רנו באזור המרכז.

כנראה שאחד המותחנים של רצועת אביזרים נשחק וצריך החלפה.

או לחילופין - מנוע K4M של מגאן 1.6 16v - מי היצרן של המותחנים ?

תודה לעוזרים.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

ליאור,

בדקתי את העניין, וב- K4M 2 הגלגלות מותקנות על בסיס מצומד (זהו המותחן), כמו באיור.

אני מניח שבדקת והרעש הוא סופית מהמותחנים (ולא מגלגלת המזגן).

נסה לשאול במרכזי של רנו.

אלו הם המק"טים, כדי להקל עליך בחיפוש:

גלגלת - 7700102931

בסיס גלגלות (מותחן)- 7700102872

עדכן במחירים.

אפי.

5555.jpg

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

מחירם כ-300 ש"ח למותחן. אבל זה המחיר שניתן לי בטל' ויכול להשתנות...

בגלל המילואים, אטפל בזה רק בשבוע הבא. בכל מקרה תודה ואני אעדכן אותך בסופ"ש.

Veni Vidi Vici

פורסם

עידכון:

לאחר שחשבתי שהלך לי פולי סרק (גלגלת שאין לה תפקיד מיוחד אבל מנתבת את חגורת האביזרים, קניתי אותה אתמול. המחיר ? 368 ש"ח כולל מע"מ. מאושר שסוף סוף אפתור את בעיית הרעש המתכתי באזור הרצועה, היום פירקתי את הרצועה והורדתי את הפולי. לאחר הסתכלות בו לא נמצאה שום בעייה איתו + הרצועה עצמה במצב די חדש. התחלתי לבדוק את שאר הגלגלות וגיליתי שהגלגלת שכן "אשמה" היא הגלגלת של המדחס.

לאחר בירור עם מזגניסט בפ"ת + ייעוץ עם דני זומרשטיין, אכן מדובר בה ולמזלי ניתן להחליף רק אותה בלי החלפת כל המדחס. בשבוע הבא אעדכן... (אם זה מעניין מישהו)

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...