Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רודסטר. מיאטה או MG עד 150K (נערך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני אור בן 18 ורוצה לקנות רודסטר.

אני מתלבט בין מיאטה דור שני, או mg tf. (את האחרונה- יש בארץ בכלל?)

שמעתי ששניהם מאוד מהנות לנהיגה, אך רציתי לדעת מי יותר וזה יהיה רוב שיקול הגעת שלי.

התקציב שלי הוא עד 150,000. אנא עזרו לי להחליט או אם יש הצעות יותר טובות תאמרו לי בבקשה!

בתודה, oty

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בצע חיפוש בפורום.

MG היא סיוט לאחזקה, עלויות מטורפות.

מיאטה היא האופציה הטובה ביותר. חפש דור שני מהשנים המאוחרות ותהנה. שים לב שלאוטו הנעה אחורית - קשה לשליטה לנהג לא מיומן. זכור שהביטוח יקר מאוד לנהג צעיר.

אופציה רגועה יותר - פיז'ו 206 CC מנוע 2.0. גם יותר חזקה, גם יותר מרווחת, גם גג קשיח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איזה עצות אתה רוצה לשמוע ?

תיקנה מיאטה שנת 2004 , בעודף שיישאר לך תעשה ביטוח , בעודף שיישאר לך (אחרי הביטוח לא יישאר כלכך הרבה) תילמד איך נוהגים עליה וזהו.

בתקציב שלך אין משהו יותר טוב מהמיאטה.

פורסם

עצתו של שלומי הנכונה ביותר. לפי גילך, נראה כי יש לך ניסיון של מקסימום שנה על הכביש, אתה בטוח שאתה מוכן לרכב כזה? (הנעה אחורית), וזה בנוסף לעובדה שזה רכב קבריולט (גג - חשוף לונדליזם), ביטוח יקר, עלויות אחזקה יקרות.

על מה אתה נוהג כיום? יש לך ניסיון עם ספורטיביות בכלל?

פורסם

כיום אני נוהג ב106 ראלי 1994, בגלל המחיר שלה. רציתי אוטו זול וספורטיבי בשביל שאחר כך (כלומר עכשיו) אני אחסוך (עם עזרה לא קטנה מאבא), ואקנה רודסטר. oty. הייתי רוצה לשמוע את עצתו של מוטי מיאטה . :)

פורסם

בתקציב שלך תבדוק גם במוו 330\325 קבריולט בת שלוש-ארבע

יותר יקרה לאחזקה מהמיאטה אבל היא תפצה אותך בביצועים

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

הביטוח הכי זול שאני הצלחתי להשיג לבמוו קבריו היה 12K (רק למקיף) .

ואני לא נהג צעיר, אני מעל 30 ועם וותק ביטוחי.

בגלל זה לא קניתי את האוטו .

לעניינינו, הבחור בן 18 .

פורסם

אופציה רגועה יותר - פיז'ו 206 CC מנוע 2.0. גם יותר חזקה, גם יותר מרווחת, גם גג קשיח.

רוני

CC 2.0 חזקה ממיאטה NB ידנית.... ? ? ? ? ? :shock:

---

פורסם

רק רציתי להגיד תודה לכולכם על העצות...

אבל התכוונתי בעיקר מי עדיפה מבחינת הנאה מנהיגה וביצועים, המיאטה או הMG

תודה :)

פורסם

אם אני לא טועה ה MG לא פראיירית מבחינת הנאה מנהיגה. ב 150K אתה יכול לרכוש MG ב 60-70 וכל השאר להקדיש לבעיות טכניות, אם תתעוררנה, וללמוד נהיגה על הרכב.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

היא פחות מהנה לנהיגה. מאוד לא סלחנית לטעויות (מנוע מרכזי). הגישה למנוע כמעט בלתי אפשרית, עלויות עבודה היסטריות לחלוטין, מחסור בחלפים ועלות גבוהה שלהם. באמת יש צורך להכניס ראש בריא למכונית חולה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היא פחות מהנה לנהיגה. מאוד לא סלחנית לטעויות (מנוע מרכזי). הגישה למנוע כמעט בלתי אפשרית, עלויות עבודה היסטריות לחלוטין, מחסור בחלפים ועלות גבוהה שלהם. באמת יש צורך להכניס ראש בריא למכונית חולה?
אכן כך - אין מה להוסיף.

ובכל זאת אוסיף....

לעניות דעתי, אין כל בסיס להשוואה בין מיאטה NB בת שנה/שנתיים עם אחריות עד 2007/8 ומנוע שעבר 30K לערך ל- MG שכבר בשנת 99 עבר עליה כזה גיהנום שלא היה לה כוח לצאת מהבית בבוקר....

ולכן - נראה כי אין בכלל מה להשוות מבחינת הכדאיות והשיקול היחיד להעדיף MG יכול להיות אהבה בלתי מוסברת דווקא לרכב הזה על פני רכבים אחרים (בבחינת - "חלום ילדות").

זו דעתי. (המשוחדת, יש לומר)

---

פורסם

מיאטה יותר מהנה לנהיגה, עלות אחזקה סבירה (למעט הביטוח).

כן, זה רכב הנעה אחורית, כן הוא מסוגל לנשוך, והוא לא ממש חלש.

אבל הוא מדהים. לדעתי לפחות.

אם יש לך את האופצייה הכלכלית ואתה נהג שפוי ומסוגל להתאפק ולא לקחת או לנסות לקחת את הרכב למגבלות שלו ושלך - צפוייה לך הנאה רבה.

אם אתה מהסוג שנוטה למצות רכבים מהר - אל תעשה את זה לעצמך.

המיאטה מאוד מאוד צפוייה ונשלטת (אם אתה יודע מה אתה עושה) ומשדרת לך כל דבר אפשרי בזמן נתון.

ל http://www.roadster.co.il כבר נכנסת?

אם לא - עכשיו זה הזמן.

שיהיה בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...