Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי דנלופ Direzza 02G

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת חיפושי אחרי צמיגים טובים לגימקנות הגעתי לאחד שמציע צמיגים שלטענתו הם סמי סליקס (כן מוטי אני יודע שאתה שונא את המושג :-) ) או בשפה נורמלית דוט ליגל. הצמיגים הם דנלופ דירזה 02G או משהו כזה

הנה תמונה שלהם:

http://www.llantasdelpacifico.cl/popup_image.php?pID=208&osCsid=6a736f4ef3da6bb157096c68b263516c

אלו הצמיגים היחידים שמצאתי בארץ ברמה כזאת במידה שקרובה למידה שלי (205/50/16 במקום 205/45/16)

בחיפוש היה קשה מאוד למצוא מידע עליהם אבל לפי מה שהבנתי הם צמיגי דריפטים בכלל ולא משהו שמתאים לי.

מישהו מכיר, מישהו יודע :?:

פורסם

ב-"מישהו מכיר, מישהו יודע" אני מניח שאתה פשוט מחכה שמוטי יכנס ? :wink:

אני אנסה את כוחי עד כמה שהחיפושי אינטרנט שלי מאפשרים.

מהחיפוש שעשיתי דווקא נראה כמו אופציה טובה מאוד.

זה מאותה משפחה של הצמיג שעומר משתמש בו. למעשה זה כנראה המחליף של ה-D01J.

זה בטוח לא צמיג לדריפטים. הוא מוגדר כ-trackday tire וממה שהצלחתי להבין הוא במיוחד טוב ברטוב ולוקח לו זמן להתחמם (לא אידיאלי לג'ימקאנה כמו רוב הצמיגים האלה).

כמו הרבה מהצמיגים האלה הם מגיעים בתרכובות (compound) שונות, רכות יותר או קשות יותר כשרך יותר עדיף לנו בגלל החימום המהיר יותר. אני אבל מניח שאין לך הרבה שליטה על זה, אפשר רק להגיד תודה שיש בכלל צמיג כזה בארץ.

ניר

פורסם

נראה מאותה הסדרה של D98J

נשמע מוכר :twisted: ?

שאני אתן לך את דעתי? :evil:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

כפי שרשמתי:

"זה מאותה משפחה של הצמיג שעומר משתמש בו" אבל אם אתה רוצה את זה מפורש: זה מאותה משפחה של הצמיג של הרמן :smile:

אבל זה כנראה דגם משופר אז כל התשבוחות שלך +

למרות שנראה לי שניב מייעד לזה שימוש קצת שונה מזה שאתה עשית בו (או שלא :wink:) ואז חשוב המהירות חימום שלו וכאלה.

ניר

פורסם

אין לי מה לומר תודה על שהצמיגים האלו בארץ כי באופן כללי אני לא בטוח שהם יכולים להועיל לי.

המידה הגדולה יותר תגרום לאובדן כוח חשוב, במיוחד שאני הרבה פעמים תקוע בסל"ד ביינוני בהילוך שני והרכב חלש, עם הצמיגים האלו אני בכלל אהיה בסל"ד נמוך וללא כוח.

מה שכן המחיר שלהם זול יחסית לייבוא אישי של צמיג.

השאלה היא אם בכלל זה יעיל למטרות גימקנה, כאשר זמן הסיבוב הכללי הוא בין 50 ל 60 שניות (שלי 60, הקליאו 50 ;-) )

ואכן אין ספק שמוטי הוא המטרה העיקרית, למרות שלא נראה לי שהצמיגים הנ"ל נפוצים בארה"ב אלא יותר באסיה ...

• תוכן חדש...