Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הטרילוגיות העמוקות והמורכבות ביותר שיצאו ,בעקבות הצפייה,אפילו למדתי את יסודות הקבלה בשביל לראות אם יש זיקה

ואז מצאתי כאן מאמר מאוד מעניין ומפורט על הקשר בין טרילוגיית מטריקס לעולם הקבלה

(בטוח יגיבו אותם אלה שיגידו ,שאם תרצה גם תוכל לקשר את אגדות האחים גרים לרוחניות וקבלה ..)

קריאה מהנה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אישית יכולה להשוות לך במשך שעות את הפילוסופיה שאפשר למצוא במטריקס לזן בודהיזם - עשיתי את זה במשך שנה שלמה בתרגולים באוני'...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לדעתי הדרדסים הם אחת התכניות העמוקות והמורכבות ביותר שיצאו ,בעקבות הצפייה,אפילו למדתי את עקרונות הקומוניזם בשביל לראות אם יש זיקה.

ואז מצאתי כאן מאמר מאוד מעניין ומפורט על הקשר בין חיי הדרדסים לעולם הקומוניזם.

(בטוח יגיבו אותם אלה שיגידו ,שאם תרצה גם תוכל לקשר את אגדות האחים גרים לרוחניות וקבלה ..)

קריאה מהנה:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Smurfs_and_communism

פורסם

^ איך לעזאזל אתה מוצא את כל הזבל האיראני הזה?! אתה מתעדכן דרך חדשות אל-ג'אזירה או משהוא?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לדעתי הדרדסים הם אחת התכניות העמוקות והמורכבות ביותר שיצאו ,בעקבות הצפייה,אפילו למדתי את עקרונות הקומוניזם בשביל לראות אם יש זיקה.

ואז מצאתי כאן מאמר מאוד מעניין ומפורט על הקשר בין חיי הדרדסים לעולם הקומוניזם.

קריאה מהנה:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Smurfs_and_communism

דווקא על הקשר הזה לא שמעתי אף פעם.

תמיד שמעתי שהדרדסים מייצגים את האירופים מהמעמד הגבוה (בעלי דם כחול) ואילו גרגמל מייצג יהודי ששונא את הדרדסים שמנסה לתפוס ולהשמיד אותם. גרגמל גם בעל חזות שמתאימה לחזות יהודית (אף גדול וכו').

כשהייתי ילד היה נראה לי נורמלי לחלוטין שאריק ובנץ גרים ביחד באותו החדר ומתקלחים ביחד באמבטיה עם הברווזון. הייתי גם די מעריץ שלהם.

לפני כמה שנים יצא לי לראות איזה פרק ישן של רחוב סומסום ואז פתאום קלטתי שהם הומואים.

מסתבר שיוצר הסידרה היה הומו וככה הוא כנראה ניסה ליצור סובלנות אצל הילדים כבר מגיל צעיר.

אסף

פורסם

לא התכוונתי לזה בתור משהו רע...

התכוונתי שבתור ילדים לא נראה לי שממש מודעים לכל המסר שמסתתר מאחורי התוכנית או הדמויות אם בכלל קיים מסר כזה.

פורסם

אל תדאג - הוא מקבל ממני דיווחים חיים (ומתים לפעמים, תלוי מתי דפקתי להם ביס)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...