Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני קופר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין במיני קופר 2002 ידנית.

יש למישהו מידע לגבי מחיר התחזוקה של הרכב?

מידת הזמינות של החלקים ?

האם לצפות למחירי חלקים גבוהים כמו של ב.מ.וו ?

בנוסף, מידע לגבי איכות הרכב. הבנתי שהרכב לא תוכנן ע"י ב.מ.וו, ע"י מי הוא תוכנן ?

של איזה החברה המנוע ? והאם לצפות לאמינות של ב.מ.וו או נמוכה יותר ?

תודה מראש.

פורסם

תוכנן ומיוצר ע"י BMW.

לפז'ו וBMW יש הסכם שיתוף על מנועים בנפח קטן - אם כי אני לא בטוח שהמנוע שיש עכשיו במיני קופר הוא אכן של פז'ו..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למשה פינצ'בסקי (זה גם שם המשתמש שלו) מהפורום יש אחת כזו.

הוא די מבכה את מכירתה של הפיאט קופה 16V שלו עבור המיני.

המנוע תוכנן ביחד עם קרייזלר. הוא לא נחשב פנינה בצורה כלשהי (לצערי, לא נהגתי).

מה זה בדיוק אמינות של ב.מ.וו. ? לא ידוע לי שבימר הוא אכן אוטו אמין, אם לשפוט לפי כל מיני

סקרי דעת קהל למיניהם. לא מעניין. :wink:

מחירי חלקים ותחזוקה שוטפת? בשביל זה הם פה. הם ישמחו להעביר אותך למוסך המרכזי.

דניאל

MCS 2008

פורסם
תודה רבה
למרות שלא על זה שאלת, אני חייב לנצל את ההזדמנות ולהזכיר כי המיני, שמחירה באנגליה מקביל פחות או יותר למשפחתיות 1.6 כמו מזדה 3, קורולה ודומותיהן, נמכרת כאן במחירים של מכוניות "מנהלים" ולאוו דווקא הזולות שבהן.
פורסם

למשה פינצ'בסקי,

תוכל לפרט על אחזקתה, יתרונות וחסרונות שלה ?

אגב, למה את מבכה על המעבר ?

לא היית ממליץ לאחרים לרכוש אחת ?

פורסם

"די מבכה" צריכה להיות ה-understatement של השנה (איך אומרים understatement בעברית? "הצהרת תחת?"). המיני מתנהגת מצויין, הביצועים שלה לא מספקים והמחיר שלה (כחדשה לפחות) הופך אותה למגוכחת מבחינת תמורה למחיר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כשרשמתי "מבכה" התכוונתי לכך שהוא אמר לי שהוא מתגעגע לקופה.

אני די בטוח שהוא לא סובל במיני. :-P

שלחתי לו ה"פ. נקווה שהוא ייתן דעה ממקור ראשון על הקופר.

MCS 2008

פורסם

נהגתי על הקופר, במהדורת צילי שכוללת צמיגים רחבים יותר ומתלים של הקופר S

הרכב לא לטעמי מהסיבה שהוא יתאים מאוד לאחרים. האחיזה שלו פנומנלית, נסיעה בו מרגישה ממש כמו סכין, הרכב לא נוטה לתת היגוי ולא מוכן לשמוע על היגוי יתר (הוא שמע שהוא היה אצלי אבל לא אהב, ההיגוי נעשה בכוחניות ובטלטול).

בתור רכב לנהיגה מדוייקת הרכב הזה מושלם. המנוע שלו אומנם לא חזק אבל מרגיש טוב עם קצה חזק במיוחד.

הבעיה שלו היא התמחור, בחו"ל הוא נמכר במחיר כמו יאריס T. ובתור מתחרה שלה הוא מאכיל אותה הרבה אבק. בארץ הוא נמכר כמו שתי יאריס T ;-) מחיר גבוה בחמישים אחוז ויותר משאר הקטגוריה. ואז הוא נעשה רכב פוזה יותר מאשר סופר מיני חמה ...

הכי טוב קח נסיעת מבחן עליו ועל רכבים מקבילים. אני לא הייתי קונה אותו היום בגלל המחיר. במחיר כזה אני אעדיף לקנות מיאטה או קליאו ספורט ...

פורסם

מה זה בדיוק אמינות של ב.מ.וו. ? לא ידוע לי שבימר הוא אכן אוטו אמין, אם לשפוט לפי כל מיני

סקרי דעת קהל למיניהם. לא מעניין.

בסקרים אחרונים שפורסמו בארה"ב דווקא BMW הובילה את הסקר ברשימת היצרניות הגרמניות כשמרצדס מדשדשת בתחתית.

מוטי

פורסם

עורכי הסקרים מודים לך על שמישהו קורא אותם. הסקרים הללו מעניינים אותי כמו קליפת השום. :wink:

בתוספת לדברי ניב, התמחור המעוות הזה גרם לכך שגם לא יהיה היצע גדול של משומשות בעוד כמה שנים. חבל. :roll:

MCS 2008

פורסם
למשה פינצ'בסקי (זה גם שם המשתמש שלו) מהפורום יש אחת כזו.

המנוע תוכנן ביחד עם קרייזלר. הוא לא נחשב פנינה בצורה כלשהי (לצערי, לא נהגתי).

סקרי דעת קהל למיניהם. לא מעניין. :wink:

מחירי חלקים ותחזוקה שוטפת? בשביל זה הם פה. הם ישמחו להעביר אותך למוסך המרכזי.

דניאל

:shock:

• תוכן חדש...