Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני בערך חודש, התחדשנו בקאיה פרייד, שנת 1998, מנוע 1350 גיר ידני, מכיוון שאבא שלי היה צריך להיות בים המלח ביום שלאחר שקנינו את האוטו, לא הספקנו לעשות ישור קו הגיוני לרכב..

עכשיו הגיע הזמן לטפל ברכב כמו שצריך.. :)

אני מאזור נתניה, ויכול להגיע לסביבה הקרובה (חדרה, נתניה, אולי אפילו ה"כפרים" שבסביבה, אם יש משהו שהוא אפשרי להתעסק איתו שם בצורה הגיונית ונורמלית..)

אוקי, יש ברכב את הבעיות הבאות, אני ישמח לעזרה ויעוץ:

צריך לחליף את הקלאץ, יש למישהו מושג מה הטווח מחירים? הבנתי שיש מקורית של קאיה, חדש חלופי, או מחודש - אני ישמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא הזה..

כמו כן צריך כבל קלאץ, שוב אני ישמח לטווח מחירים של החלפים של ההתקנה ומקומות ממולצים להתקנה.

בולמי זעזועים אחוריים, הנוכחיים נמצאים במצב זוועתי וכל אבן קטנה שעל הכביש עושה מהרכב לונה פארק.. - אם אפשר מחירים? ומקומות מומלצים? .

בעיה נוספת שיש היא בנוזל הברקס, שנדמה לי שיש לו נזילה או במיכל עצמו או במשאבות, למרות שהבנתי שיכול להיות שהבעיות שיש בקלאץ הם קשורות למנגנון של הנוזל ברקס..

ודבר אחרון: מערכת החשמל ברכב נראה לי זקוקה לטיפול קל, ברגע שמדליקים את האורות הראשיים באוטו נראה כאילו חסר מתח\זרם ברכב, האורות ברכב הופכים להיות עמומים והרדיו דיסק מתחיל לקרטע כל הנסיעה..

בעיקרונית נראה לי שברגע שהאוטו לא מונע, הבעיה של החשמל לא נראת כל כך לעיין..

יש למישהו מושג? הצעות למקומות לבדיקה של העיניין, או מחירים של הדברים האלה, אם יש למישהו מושג מה הבעיה..?

חוץ מזה הייתי רוצה לשמוע, אם יש למישהו מושג לגבי בעיות מסויימות של קאיה ושל הפרייד בפרט...

תודה מראש לכל העוזרים! :)

פורסם

באזור התעשיה הצפוני בחדרה ישנו מוסך שמטפל בקאיה.חבר בעל רכב כזה

מטפל שם לשביעות רצונו.גש לשם אם זה מתאים לך ותשאל .

פורסם

בחדרה מוסך היהלום טל:046344084

נייד:

0522482665

חבר מאוד טוב שלי 3 מהמכונאים הכי טובים בחדרה,וגם מחירים זולים יחסית.

היתי ממליץ על המוסך שאני עובד בו אבל לא מתעסקים עם קאיה

פורסם

אמרו לי ללכת לבדוק ב"ע.מ. חלפים" באזור התעשיה הישן בנתניה..

יש טעם ללכת לשם?

בקשר לבחור עם המוסך בחדרה, אפשר כתובת או טלפון?

הבנתי שעוד מחלה שיש בקאיה זה הפלסטיקה של הדאש בורד, שהשמש שורפת אותה..

תודה לכולם, אשמח לעוד מידע :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...